• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim maaş beğenmiyor

Para konusu dışında çok iyi anlaşıyoruz aslında. Açık konuşmak gerekirse eşim işsiz bile gezse ailesi onu maaşa bağlar gibime geliyor. Para biriktirmeyi yatırım yapmayı sever, ama çokta yırtınmıyor para kazanmak için. Amerikadayken kazandığı paralarla buradaki maaşları karşılaştırıp burun kıvırıyor biraz

Malesef, evlilik sonrası bir mal mülk yok üstümüzde. Ev ailesinin üstüne, arabayıda gidip kardeşinden aldı onda fazladan var diye.

Pazarlama müdür yardımcısıyım, ama maaşlarımız arasında dağlar gibi fark var

Konu sahibesi oyle bisey mi demis ben o kismi gormemisim 😅 kardesinin arabasini mi kullaniyormus hahaha yaslari buyuk olsa dicem taniyorum ben bunlari kocasi proce ( proje diyemiyolar o yuzden oyle yazdim) yapiyodur 😅

84 milyonluk ülkede, sadece yaşını doğru yazınca ;tanınacağını düşünen insanlar var. Belki yaşları farklıdır.

Konu sahibinin mesajı yukarıda.

Konu ya metrese, ya bana yazılmaya ya da başka saçma sapan yerlere geliyor vallahi ben çok çok efendiyim umarım banlanan ben olmam :bicak:
valla yıllarca konularda hep senin banlandığını gördüm.pro da olsan sevilen üye de olsan hiç acımadan banlanıyordun.alışmış olmaz lazımm.gider 2 gün sonra geliriz inşallah :KK53: :KK45:

Düzeltiyorum yoksulluk sınırı 17340 TL.... O da "tüik" e göre....yani yersen
Ben bakalı daha kaç gün oldu artık yarın 20 bin olur😂 o da yersen dediğiniz gibi.

O yüzden ben şaşırıyorum, böyle konularda hep bi "e temizlikçi al", günlüğü en az 300₺ olmuş bacım nereye alalım😂 her ay halılarımı yıkatıyordum, 16₺ olmuş metre karesi. Kafadan tek halı 96₺. Oturdum kendim sildim. Napayım kayın ailemin zenginliğini😂

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun Mayıs ayı raporuna göre Türkiye'de dört kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçerek 6 bin 17 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 19 bin 602 TL'ye çıktı.11 saat önce
Ben yarın bekliyordum olmuş bile😂😂 yok mu arttırann

sevgili mune hanımcığımm siyasi yorum yapmadık hiç bir üyeye sataşmadık küfür etmedik polemik yapmadık.sadece haftanın stresini atıp konu dışı ya da az da konuyla ilgili yazdık güldük eğlendik.bu seferlik affolmamız mümkün mü acaba? :işsiz: :KK45: :KK53:

Çocuğu olanlara Allah’tan sabır ve yardım diliyorum, çocuksuz halimizle bu krizde zorlanıyoruz, çocukla ne yapardık bilmiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

sevgili mune hanımcığımm siyasi yorum yapmadık hiç bir üyeye sataşmadık küfür etmedik polemik yapmadık.sadece haftanın stresini atıp konu dışı ya da az da konuyla ilgili yazdık güldük eğlendik.bu seferlik affolmamız mümkün mü acaba? :işsiz: :KK45: :KK53:
Sabaha kural ihlali diye BAN yicez boşuna uğraşma

Black Light Black Light banlanmamak için sona ciddiyetli yorum eklemiş. Valla ben karışmam ne yaptıysak birlikte yaptık. Direkt çirkefe bağlanırım😂😂
Neyse arkadaşlar Allah herkesin yardımcısı olsun, iyi geceler🫣😂

Back