- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
Tuik de acmis kesenin agziniDüzeltiyorum yoksulluk sınırı 17340 TL.... O da "tüik" e göre....yani yersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuik de acmis kesenin agziniDüzeltiyorum yoksulluk sınırı 17340 TL.... O da "tüik" e göre....yani yersen
Para konusu dışında çok iyi anlaşıyoruz aslında. Açık konuşmak gerekirse eşim işsiz bile gezse ailesi onu maaşa bağlar gibime geliyor. Para biriktirmeyi yatırım yapmayı sever, ama çokta yırtınmıyor para kazanmak için. Amerikadayken kazandığı paralarla buradaki maaşları karşılaştırıp burun kıvırıyor biraz
Malesef, evlilik sonrası bir mal mülk yok üstümüzde. Ev ailesinin üstüne, arabayıda gidip kardeşinden aldı onda fazladan var diye.
Pazarlama müdür yardımcısıyım, ama maaşlarımız arasında dağlar gibi fark var
Konu sahibesi oyle bisey mi demis ben o kismi gormemisim kardesinin arabasini mi kullaniyormus hahaha yaslari buyuk olsa dicem taniyorum ben bunlari kocasi proce ( proje diyemiyolar o yuzden oyle yazdim) yapiyodur
bu saat de çocuğun seneye giyeceği okul kıyafetlerini uygulamadan alıyorum.düşün fakirliğimi.etiketli 3 tane buldum .okulu kaç taksit yaptırdığımı hele heç sormaTuik de acmis kesenin agzini
Duydum duydum... accessdenied laaaap diye söyledi demin sağolsun Ögrenmeseydim sabah yoksul uyanıp çayımı içecektim , şimdi daha yoksul icicem. Mutlu musun accessdeniedgüncellendi 19 bin küsür oldu .
ben cinsiyet değiştirip MissCherryBlossom a talibim.onda zengin olma potansiyeli gördüm.erkek bulamadım bir de böyle deneyeyim
valla yıllarca konularda hep senin banlandığını gördüm.pro da olsan sevilen üye de olsan hiç acımadan banlanıyordun.alışmış olmaz lazımm.gider 2 gün sonra geliriz inşallahKonu ya metrese, ya bana yazılmaya ya da başka saçma sapan yerlere geliyor vallahi ben çok çok efendiyim umarım banlanan ben olmam
Ben bakalı daha kaç gün oldu artık yarın 20 bin olur o da yersen dediğiniz gibi.Düzeltiyorum yoksulluk sınırı 17340 TL.... O da "tüik" e göre....yani yersen
Ben yarın bekliyordum olmuş bile yok mu arttırannTürkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun Mayıs ayı raporuna göre Türkiye'de dört kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçerek 6 bin 17 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 19 bin 602 TL'ye çıktı.11 saat önce
tam trençkotun cebinde 100 tl bulmuş mutluyken moral neyim bırakmadınız.yazıklar olsunnnBen yarın bekliyordum olmuş bile yok mu arttırann
Sabaha kural ihlali diye BAN yicez boşuna uğraşmasevgili mune hanımcığımm siyasi yorum yapmadık hiç bir üyeye sataşmadık küfür etmedik polemik yapmadık.sadece haftanın stresini atıp konu dışı ya da az da konuyla ilgili yazdık güldük eğlendik.bu seferlik affolmamız mümkün mü acaba?
Biraz daha moralini bozam mı? Konu sahibinin eşi diyor ki: 100 tl değil o, 6 dolartam trençkotun cebinde 100 tl bulmuş mutluyken moral neyim bırakmadınız.yazıklar olsunnn
dolar da neymiş pehhh.yaşasın tlBiraz daha moralini bozam mı? Konu sahibinin eşi diyor ki: 100 tl değil o, 6 dolar
Beni sattın ahsjskdBlack Light banlanmamak için sona ciddiyetli yorum eklemiş. Valla ben karışmam ne yaptıysak birlikte yaptık. Direkt çirkefe bağlanırım
Neyse arkadaşlar Allah herkesin yardımcısı olsun, iyi geceler