• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim maaş beğenmiyor

Gerçekten ben bebeğin cinsiyetinden emin olamadigim için dogumdan sonra çıkarken giyeceklerini almadım bir kaç haftada 100 TL zam geldi ürüne şok oldum . Yani neye baksam iki katına çıkıyor .
ahaha bak bu foto ilk alışverişim :D temmuz 2020 herşey bu kadar pahalı değilken diğer aylar böldüm bir sonraki ay duş muhabbetleri deterjanlar biberonler beşik falan 8 aylıkken herşeyi tamamlamıştım ve bebek odasını da 4 aylık hamile iken aldım o zaman 2500 tl idi şimdi tahmin bile edemem

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-06-02 at 13.06.48.jpeg
    WhatsApp Image 2022-06-02 at 13.06.48.jpeg
    146,5 KB · Görüntüleme: 65
:KK70: soğuk içecekler daha pahalııııı 15 lira olmuş bir kutu fanta :KK70: 330 ml 15 tl 3 litre 30 :KK70: ağlanacak halime güleyim az
şirkette çay demliyoruz allahtan o beleş :KK70: bazen cumartesileri kahvaltıyı dışarda yapınca çaya para veriyoz :KK70: 3 kilo patates 40 lira olmuş hey yavrum hey :KK70: psikolojim bozuldu
patates pazarda 10 liraydı cumartesi
ben de sandım ki bir tek bizim burda fiyatlar öyle
(pazarımız pahalıdır)

konunun başını okumuştum sonu bebek beziyle patatese bağlanmış konu sahibi gülüyordur bu hale

patates pazarda 10 liraydı cumartesi
ben de sandım ki bir tek bizim burda fiyatlar öyle
(pazarımız pahalıdır)

konunun başını okumuştum sonu bebek beziyle patatese bağlanmış konu sahibi gülüyordur bu hale
kilosu mu 10 lira bizim burda 3 kilo izmir birde patates şehrinde konu sahibinin derdine de ben gülmüştüm :D

kilosu mu 10 lira bizim burda 3 kilo izmir birde patates şehrinde konu sahibinin derdine de ben gülmüştüm :KK70:
evet kilosu 10 lira.

konu sahibini anlıyorum ben ama :D

aileden zengin böyle arkadaşlarım var. benim bildiğim evlerinin değeri en kötü 50-60 milyon eder, bilmediklerimi arsaları nakdi filan zaten katamam.
ben de memur çocuğuyum ve kendini bildim bileli çalışıyorum

(tamam evli değilim)
ama sürekli "aaa yine mi çalışıyorsun" sıkıntısı yaşıyoruz.
benim 10 liram varsa 8 lirasını harcamam tutarım. öyle alıştım (sadece memur çocuğu olmak da değil bende ailenin büyük ve madden en zorlu zamanlarının çocuğu olmak faktörü de var.)

En kazanmadığım ay 30-35 bin filan kazanıyorum..ömrümde eve temizlikçi almadım.

ha öyle bir adamla evli olsam temizlikçi alır kendime de kişisel spor hocası tutardım herhalde :D çalışmaya yine çalışırım.

evet kilosu 10 lira.

konu sahibini anlıyorum ben ama :KK70:

aileden zengin böyle arkadaşlarım var. benim bildiğim evlerinin değeri en kötü 50-60 milyon eder, bilmediklerimi arsaları nakdi filan zaten katamam.
ben de memur çocuğuyum ve kendini bildim bileli çalışıyorum

(tamam evli değilim)
ama sürekli "aaa yine mi çalışıyorsun" sıkıntısı yaşıyoruz.
benim 10 liram varsa 8 lirasını harcamam tutarım. öyle alıştım (sadece memur çocuğu olmak da değil bende ailenin büyük ve madden en zorlu zamanlarının çocuğu olmak faktörü de var.)

En kazanmadığım ay 30-35 bin filan kazanıyorum..ömrümde eve temizlikçi almadım.

ha öyle bir adamla evli olsam temizlikçi alır kendime de kişisel spor hocası tutardım herhalde :KK70: çalışmaya yine çalışırım.
:D valla ben de çiftçi bir ailenin çocuğuyum 2 haftada 1 alıyorum temizlikçi çünkü çalışma şartlarım yoğun birde bebek var :D bebek olmadan bende almıyordum bir şekilde yetiyordum . ama hem ev işi hem çocuk yetişemiyorum :D valla evli değilsin çoluk çocuk derdi yok evin dağılmıyordur insanın kendi arkasını toplaması kolaydır :D bence

:KK70: valla ben de çiftçi bir ailenin çocuğuyum 2 haftada 1 alıyorum temizlikçi çünkü çalışma şartlarım yoğun birde bebek var :KK70: bebek olmadan bende almıyordum bir şekilde yetiyordum . ama hem ev işi hem çocuk yetişemiyorum :KK70: valla evli değilsin çoluk çocuk derdi yok evin dağılmıyordur insanın kendi arkasını toplaması kolaydır :KK70: bence
ben de yoğun çalışıyorum ama home-offfice çalışıyorum sürekli masabaşı..dolayısıyla evde bi süpürge tutsam yerimden kalkmaya sebep oluyor bana.

evet benim sırrım herşeyin yerinin belli olması. düzenli olmak. işi yarına bırakmamak. evi dağıtmıyorum dolayısıyla toplamak gerekmiyor.
kıyafet dolabımı mağaza vitrini sanan arkadaşlarım oluyor öyle disiplinliyimdir bu konuda. normalde takıntılı değilimdir ama dolap renk renk mevsim mevsim ayrılmıştır.

ama bebekli evleri biliyorum. çok kalabalık aileden geliyorum. şimdi evlerde bir de çok fazla eşya oluyor, eşyalı + bebekli evi olup toplayabilene helal olsun.

ben de yoğun çalışıyorum ama home-offfice çalışıyorum sürekli masabaşı..dolayısıyla evde bi süpürge tutsam yerimden kalkmaya sebep oluyor bana.

evet benim sırrım herşeyin yerinin belli olması. düzenli olmak. işi yarına bırakmamak. evi dağıtmıyorum dolayısıyla toplamak gerekmiyor.
kıyafet dolabımı mağaza vitrini sanan arkadaşlarım oluyor öyle disiplinliyimdir bu konuda. normalde takıntılı değilimdir ama dolap renk renk mevsim mevsim ayrılmıştır.

ama bebekli evleri biliyorum. çok kalabalık aileden geliyorum. şimdi evlerde bir de çok fazla eşya oluyor, eşyalı + bebekli evi olup toplayabilene helal olsun.
hep bu şekilde olan insanlara özenmişimdir :D kendi gardolabım aklıma geldi de savaş alanı şuan birde oğlum kapısı açıksa o dağıtıyor aşşağıdakileri :D

ahaha bak bu foto ilk alışverişim :D temmuz 2020 herşey bu kadar pahalı değilken diğer aylar böldüm bir sonraki ay duş muhabbetleri deterjanlar biberonler beşik falan 8 aylıkken herşeyi tamamlamıştım ve bebek odasını da 4 aylık hamile iken aldım o zaman 2500 tl idi şimdi tahmin bile edemem
Ayyy inşallah bende böyle toplayıp çekerim böyle gördükçe heyecanlaniyorim 😍😍 fiyatlar inanılmaz gerçekten artıyor detaylı ultrasondan sonra bende büyük bir alışveriş yapmayı planlıyorum kendimi tuta tuta bir kaldım . Bir beşik aldım sadece onun nevresimlerini falan

:D valla özellikle bebek giyim ve gereçlerinde akıl sağlığını korumak çok zor bugün ile yarın fiyat değişiyor ben çalışırken her ay belirli bir bütçe belirledim yavaş yavaş kendimi sıkıntıya sokmadan aldım :D kıyafetler hep sarı yeşil renkliydi :D o yüzden birde zaten 7. aydan sonra iyice ağırlaşıyorsun hareket bile edemedim iyiki erkenden almışım dedim :) dur hatta ilk alışverişimin fotosunu bulursamm etiketlim sana hamilelik haberini aileye alışveriş görüntüsü ile vermiştim
Ay bebek ürünleri bneim elbisemle aynı para sanki aynı kumaşı harciyorlar

Ayyy inşallah bende böyle toplayıp çekerim böyle gördükçe heyecanlaniyorim 😍😍 fiyatlar inanılmaz gerçekten artıyor detaylı ultrasondan sonra bende büyük bir alışveriş yapmayı planlıyorum kendimi tuta tuta bir kaldım . Bir beşik aldım sadece onun nevresimlerini falan
:) herşeyi gönlünce yaşaman dileğiyle :) hiçbir heyecanın içinde ukte kalmasın inş :)

Kusura bakmayın ama eşiniz haklı gibi çok iyi bir maaş olmadıkça şuan rahat olduğu iş yerinden çıkmak istemiyor haklı
Adam kalifiye yetişmiş eleman iş yerleri babalarının hayrına vermiyor o maaşları
Daha fazlasını eşinizin çalışmasıyla onlar kazanacak.
Ayrıca benim param yetişse bende ev işlerine zaman ayırmak yerine bir kadın tutarım.

Gerçekten o kadar saçma fiyatlar var ki ben anlayamıyorum artık . Çocuk büyütmek aşırı masraflı oldu . Bir an önce çalışmak lazım ikinciyi artık on yıl sonra dusunecegiz🤣
:D ben 2. den umudumu keseli çok oldu eşim arada şansını deniyor kardeşsiz olmaz filan diye ama yooook bu ekonomide mümkün değil

Back
X