Ay bana şükür deme, cinlerim oynuyoEvden poğaça yaparsın mis gibi yersin mesela çayi sıcak icmiyorsan içine limon at sogut al sana ice tea .. yani niye insanlar şükretmiyor ben anlamıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim maaş beğenmiyor
- Konu Sahibi brans2
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ama öyle egonomi çoh iyi sadece eski insanlar şükür ederdi siz anca frappe diyinAy bana şükür deme, cinlerin oynuyo
Doğru diyosun, evde musluktan su aktigina şükredelim. Geçen biri israf olmasın diye yumurta başladığı suya çay demledi. Gidişat oraya doğru sanki.Ama öyle egonomi çoh iyi sadece eski insanlar şükür ederdi siz anca frappe diyin
Ama yapma böyle şeyler benim midem hala duzelmediDoğru diyosun, evde musluktan su aktigina şükredelim. Geçen biri israf olmasın diye yumurta başladığı suya çay demledi. Gidişat oraya doğru sanki.
Bu arkadaşın derdini de kendi sırtıma yükledim niye böyle dertlerim yok diye atlatayim anlatacam inşallah canım çok sağolSen gene bahset hobi olarak, biz dinleriz anacim
Termos ne kadar haberin var mıYani zengin zengin işler yapıyorlar bı termos alıp koysalar götürseler olmaz sanki. Şükür etmesini bilmiyorlar
Var var geçen ünlü bir markanın bebek termosuna baktım 900 TL olmuşTermos ne kadar haberin var mı
soğuk içecekler daha pahalııııı 15 lira olmuş bir kutu fanta 330 ml 15 tl 3 litre 30 ağlanacak halime güleyim azAğlamak lazım gibi
Sizde çayı termosa koyun kendiniz goturun canım zaten bu sıcakta çay mi iculir
şirkette çay demliyoruz allahtan o beleş bazen cumartesileri kahvaltıyı dışarda yapınca çaya para veriyoz 3 kilo patates 40 lira olmuş hey yavrum hey psikolojim bozuldu
Ayy vallahi içimi kararttın orionnsoğuk içecekler daha pahalııııı 15 lira olmuş bir kutu fanta 330 ml 15 tl 3 litre 30 ağlanacak halime güleyim az
şirkette çay demliyoruz allahtan o beleş bazen cumartesileri kahvaltıyı dışarda yapınca çaya para veriyoz 3 kilo patates 40 lira olmuş hey yavrum hey psikolojim bozuldu
için kararmasa zaten bir problem var sende derdim ekonomi çok iyi uçuyoz bizAyy vallahi içimi kararttın orionn
Ekonomiyi bebek yaklaştıkça içime kadar hissediyorum bir bebek arabasi eski şahin parası olmuş ,bezlerden bahsetmeyeceğimiçin kararmasa zaten bir problem var sende derdim ekonomi çok iyi uçuyoz biz
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin papatyam ama sana bebek arabasında bir tavsiye vereyim UCUZ etin yahnisi yavan olur derler yaşadım bizzat civilden 800 tl ye almıştım 6 ayda tekerleri kırıldı sonra e bebekten joie marka aldım 6 7 ay oldu heralde alalı 3000 bin verdim şuan 5 bin olmuş geçen dua ediyom iyiki 6 ayda kırıldı şuan kırılsaydı nasıl alacaktık o yüzden bebek arabası önemliEkonomiyi bebek yaklaştıkça içime kadar hissediyorum bir bebek arabasi eski şahin parası olmuş ,bezlerden bahsetmeyeceğim
bezde 1 yaşına kadar prima premium care kullandım zamlardan sonra baby turco artıkEkonomiyi bebek yaklaştıkça içime kadar hissediyorum bir bebek arabasi eski şahin parası olmuş ,bezlerden bahsetmeyeceğim
Of off çok iyi biliyorum ya gerçekten bakacağım kalitesiz birşey almayacağım en kotu ikinci el alırımallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin papatyam ama sana bebek arabasında bir tavsiye vereyim UCUZ etin yahnisi yavan olur derler yaşadım bizzat civilden 800 tl ye almıştım 6 ayda tekerleri kırıldı sonra e bebekten joie marka aldım 6 7 ay oldu heralde alalı 3000 bin verdim şuan 5 bin olmuş geçen dua ediyom iyiki 6 ayda kırıldı şuan kırılsaydı nasıl alacaktık o yüzden bebek arabası önemli
Bende prima stoklayacaktim sonra bir arkadaşım hiçbir şey stoklama bebekte pisik yapabilir dedi bende bekliyorum bakalım doğsun sırayla deneyeceğimbezde 1 yaşına kadar prima premium care kullandım zamlardan sonra baby turco artık
aynen o para verilmez 2. el daha mantıklı ihtiyaç bitmiyo dua etmeye başla emsin benim bebek işe başlayınca 4. ayda meme reddi yaşadım bez masrafının yanında aylık 400 de mama masrafım varOf off çok iyi biliyorum ya gerçekten bakacağım kalitesiz birşey almayacağım en kotu ikinci el alırım
bende stok yapmamıştım 1 paket prima alıp koydum sorun yaşamayınca 1 ay kullandım primanın ucuz olduğu zamanlarBende prima stoklayacaktim sonra bir arkadaşım hiçbir şey stoklama bebekte pisik yapabilir dedi bende bekliyorum bakalım doğsun sırayla deneyeceğim
Oh oh evet . Ikinci elde şöyle bakacağım eğer iyi temiz bir ürün bulursam alırım beş bin yine iyi eşimle bir çıktık travel sistem yedi bin TL falan onu vermek de istemiyorum açıkçası şu an bende çalışmıyorum . Çocuğa zorla veririm artık yok mama diyeaynen o para verilmez 2. el daha mantıklı ihtiyaç bitmiyo dua etmeye başla emsin benim bebek işe başlayınca 4. ayda meme reddi yaşadım bez masrafının yanında aylık 400 de mama masrafım var
Gerçekten ben bebeğin cinsiyetinden emin olamadigim için dogumdan sonra çıkarken giyeceklerini almadım bir kaç haftada 100 TL zam geldi ürüne şok oldum . Yani neye baksam iki katına çıkıyor .bende stok yapmamıştım 1 paket prima alıp koydum sorun yaşamayınca 1 ay kullandım primanın ucuz olduğu zamanlar
valla özellikle bebek giyim ve gereçlerinde akıl sağlığını korumak çok zor bugün ile yarın fiyat değişiyor ben çalışırken her ay belirli bir bütçe belirledim yavaş yavaş kendimi sıkıntıya sokmadan aldım kıyafetler hep sarı yeşil renkliydi o yüzden birde zaten 7. aydan sonra iyice ağırlaşıyorsun hareket bile edemedim iyiki erkenden almışım dedim :) dur hatta ilk alışverişimin fotosunu bulursamm etiketlim sana hamilelik haberini aileye alışveriş görüntüsü ile vermiştimGerçekten ben bebeğin cinsiyetinden emin olamadigim için dogumdan sonra çıkarken giyeceklerini almadım bir kaç haftada 100 TL zam geldi ürüne şok oldum . Yani neye baksam iki katına çıkıyor .