• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim maaş beğenmiyor

Ağlamak lazım gibi
Sizde çayı termosa koyun kendiniz goturun canım 🤣🤣 zaten bu sıcakta çay mi iculir
:D soğuk içecekler daha pahalııııı 15 lira olmuş bir kutu fanta :D 330 ml 15 tl 3 litre 30 :D ağlanacak halime güleyim az
şirkette çay demliyoruz allahtan o beleş :D bazen cumartesileri kahvaltıyı dışarda yapınca çaya para veriyoz :D 3 kilo patates 40 lira olmuş hey yavrum hey :D psikolojim bozuldu

:D soğuk içecekler daha pahalııııı 15 lira olmuş bir kutu fanta :D 330 ml 15 tl 3 litre 30 :D ağlanacak halime güleyim az
şirkette çay demliyoruz allahtan o beleş :D bazen cumartesileri kahvaltıyı dışarda yapınca çaya para veriyoz :D 3 kilo patates 40 lira olmuş hey yavrum hey :D psikolojim bozuldu
Ayy vallahi içimi kararttın orionn 🤣🤣

Ekonomiyi bebek yaklaştıkça içime kadar hissediyorum 🤣🤣 bir bebek arabasi eski şahin parası olmuş ,bezlerden bahsetmeyeceğim 😅
:D allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin papatyam :D ama sana bebek arabasında bir tavsiye vereyim :D UCUZ etin yahnisi yavan olur derler yaşadım bizzat :D civilden 800 tl ye almıştım 6 ayda tekerleri kırıldı :D sonra e bebekten joie marka aldım 6 7 ay oldu heralde alalı 3000 bin verdim şuan 5 bin olmuş :D geçen dua ediyom iyiki 6 ayda kırıldı şuan kırılsaydı nasıl alacaktık :D o yüzden bebek arabası önemli :D

:D allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin papatyam :D ama sana bebek arabasında bir tavsiye vereyim :D UCUZ etin yahnisi yavan olur derler yaşadım bizzat :D civilden 800 tl ye almıştım 6 ayda tekerleri kırıldı :D sonra e bebekten joie marka aldım 6 7 ay oldu heralde alalı 3000 bin verdim şuan 5 bin olmuş :D geçen dua ediyom iyiki 6 ayda kırıldı şuan kırılsaydı nasıl alacaktık :D o yüzden bebek arabası önemli :D
Of off çok iyi biliyorum 🤣 ya gerçekten :D bakacağım kalitesiz birşey almayacağım en kotu ikinci el alırım

aynen o para verilmez 2. el daha mantıklı :D ihtiyaç bitmiyo dua etmeye başla emsin :D benim bebek işe başlayınca 4. ayda meme reddi yaşadım :D bez masrafının yanında aylık 400 de mama masrafım var :D
Oh oh evet . Ikinci elde şöyle bakacağım eğer iyi temiz bir ürün bulursam alırım beş bin yine iyi eşimle bir çıktık travel sistem yedi bin TL falan onu vermek de istemiyorum açıkçası şu an bende çalışmıyorum . Çocuğa zorla veririm artık yok mama diye 🤣🤣🤣

:D bende stok yapmamıştım 1 paket prima alıp koydum sorun yaşamayınca 1 ay kullandım :D primanın ucuz olduğu zamanlar
Gerçekten ben bebeğin cinsiyetinden emin olamadigim için dogumdan sonra çıkarken giyeceklerini almadım bir kaç haftada 100 TL zam geldi ürüne şok oldum . Yani neye baksam iki katına çıkıyor .

Gerçekten ben bebeğin cinsiyetinden emin olamadigim için dogumdan sonra çıkarken giyeceklerini almadım bir kaç haftada 100 TL zam geldi ürüne şok oldum . Yani neye baksam iki katına çıkıyor .
:D valla özellikle bebek giyim ve gereçlerinde akıl sağlığını korumak çok zor bugün ile yarın fiyat değişiyor ben çalışırken her ay belirli bir bütçe belirledim yavaş yavaş kendimi sıkıntıya sokmadan aldım :D kıyafetler hep sarı yeşil renkliydi :D o yüzden birde zaten 7. aydan sonra iyice ağırlaşıyorsun hareket bile edemedim iyiki erkenden almışım dedim :) dur hatta ilk alışverişimin fotosunu bulursamm etiketlim sana hamilelik haberini aileye alışveriş görüntüsü ile vermiştim

Back
X