- 11 Nisan 2022
- 1.224
- 1.024
- 63
- 26
Siz de arada konu açabilir misiniz?Şunu net söylerim ki eşinizin poposu kalkmış.
Öncelikle muhtemelen kur farkından dolayı eşinizden fazla kazanıyorumdur, ben de mühendisim, bir ABD şirketinde. Zannımca C ceycey0406 biliyor ne iş yaptığımı
Türkiyeden TL ile freelance yaptığım oldu, karşı tarafı kırmamak için bir de kur dalgalandığı için TLyi kabul ettim. Sizin eşinize göre o işe hiç hiç başlamam gerekirdi çünkü eşinize göre TLye popo siliniyor eşinize göre hiçbir değeri yok. Bu arada babam da doktordur, ailem eğitimli insanlardan oluşur ve ailemin geliri de iyidir.
Arkadaş, şunu söylerim 1. paraya asla nankör olmayacaksın 2. musluk akarken küpü dolduracaksın. Neden dersen her iş stresli, 40 yaşına geldiğinde çalışasın kalmıyor o yüzden paraları toplayıp vınlarsın akıllıysan. haydi bunu da geçtim paraya nankör olmak diye bir şey kesinlikle var, beğenmezsin burun kıvırısın sonra bakarsın beğenmediğin paraya muhtaç kalmışsın. Ne olacağını söyleyeyim, eşinizin işyeri krize veya kur farkına sebep kapanır o da dımdızlak ortada kalır, beğenmediği işlere muhtaç hale gelir. Bu kadar. Eşiniz ya dövizli iş bulsun ya da ussun bence yoksa başına uğursuzluk açacak. Bunu böylece okutun, kendisine de selamımı söyleyin.
Size gelince siz de eşinizle aynı gelir grubundan olmadığınız için adama uyum sağlayamıyorsunuz. Para konusuna bakış açısı evlenirken önemli bence, neden evlendiniz baştan burayı anlayamadım keşke sizin gibi orta gelir grubundan biriyle evlenseydiniz sıkıntı çekmezdiniz.
Biz fakirlerin dram kokan konularında gına gelmişti. Arada zenginlerin dertlerini de bir okumak lazımmış.