Eşim maaş beğenmiyor

Siz de arada konu açabilir misiniz?
Biz fakirlerin dram kokan konularında gına gelmişti. Arada zenginlerin dertlerini de bir okumak lazımmış.

Siz de arada konu açabilir misiniz?
Biz fakirlerin dram kokan konularında gına gelmişti. Arada zenginlerin dertlerini de bir okumak lazımmış.
zengin değil aklıyla emeğiyle iyi kazanç elde eden bir üye.ve halden de anlar asgari ücretlisinin durumuna dek.o bir tanedir.görgüsüz zenginlerle karıştırmayalım lütfen

zengin değil aklıyla emeğiyle iyi kazanç elde eden bir üye.ve halden de anlar asgari ücretlisinin durumuna dek.o bir tanedir.görgüsüz zenginlerle karıştırmayalım lütfen
Neden böyle yazdığınızı anlamadım. Aklı ve emeği ile iyi kazanç elde eden kadınlar da zengin sayılmıyor mu? Görgülü zenginlerin de dertleri olmuyor mu?

Neden böyle yazdığınızı anlamadım. Aklı ve emeği ile iyi kazanç elde eden kadınlar da zengin sayılmıyor mu? Görgülü zenginlerin de dertleri olmuyor mu?
zengin sayılır evet.ama bu ekonomide insanların ekmek fiyatını hesapladığı durumda miss asla kendi maddiyatı hakkında ayrıntılı yazmaz onu demek istedim.yanlış ifade ettim sanırım

Ben anlamadım ki mühendis olup sürünen bı benim eşim mi var?
Adam gitmis başka bir şehirde alakasız bir iş yapıyor üç kuruş kazanayım diye, aylardır yüzünü görmüyoruz. Millet para beğenmiyor.
Sanırım benim eşimde bı gariplik var

valla biz de kamuda 3 kuruşa çalışıyoruz.çocuğuma asla baban gibi mühendis olma diyorum.ya da olacaksan 2 dil bir de yazılım öğren

valla biz de kamuda 3 kuruşa çalışıyoruz.çocuğuma asla baban gibi mühendis olma diyorum.ya da olacaksan 2 dil bir de yazılım öğren
Esim 2 yıl tıp okumuş, oradan sıkılıp tekrar sınava girmiş mühendis olmuş.
Ama para kazanma konusunda ciddi bir sıkıntısı var. Sanırım o da ruhu fakirlerden, para kazanmak ona göre değil :))

zengin sayılır evet.ama bu ekonomide insanların ekmek fiyatını hesapladığı durumda miss asla kendi maddiyatı hakkında ayrıntılı yazmaz onu demek istedim.yanlış ifade ettim sanırım
Ben tanımıyorum ama gerçekten çok aklı başında ve seviyeli yorumları var. Bence buranın en asil kadınlarından biri.

Ya ben yardımcı olayından sonra okumak istemedim kusura bakmayın ama ya

O kadar para giriyor eve borç yok çocuk yok

Gelsin haftada bi tüm işi yapsın amannnnnn

ailesi o kadar zenginse keske kendi sirketini kursaydi ya hic zengin ve vizyonlu adam isi degil baskasina para kazandirip kendisi maasla calismak. en azindan insan primle calisir yani bilemedim muhendis olacagim gidip maasli calisacagim biraz zor.

ilk 5-6 sene fazla calisip sonra gunde 2 saat dahi calismadan simdikinden kat kat fazla kazanirdi. bence bunu bi teklif edin, ailesinden sermaye istesin sonra oder. machine learningde ve data warehousing isinde iyi para var.

Okurken bu adam bu kızı nerden bulmuş dedim hiç darılma. Ailen memur diye bayrak gibi o ezik ruhu taşıma görevin yok mezara kadar. Para diye hırs yapıp zengin adami kullanamamak da ayri ironi. Adam sana yardimci kadin tutalim demiş o aciyor kendine de sen canina hic mi acimiosun. 1) Hemen tut bi kadin ödesin her seyi sen yaparken tabi is begenmez. Kadina ayda hatri sayilir bi para gitsin bakalim gelirini artirmak zorunda olduğunu hissetsin. Sen de dinlen biraz sonra baktin paraciklardan kopamiosun adam daha iyi kazaninca yollarsin kadini. 2) adamin tuzu kuru ev alma derdi olmaz ama sen ne yapacaksin yarin bigun bosansaniz dimdizlak. Bir an once evlilik akdi içinde ev aldır :) 3) bu adamda hep daha iyiye egilim var kendine bak elinden gider demedi deme.

Valla bende en başta sizin gibi her işimi kendim yapayım diye düşündüm, para gitmesin vs dedim ama sürekli okul vs felan olunca bekarken pek iş yapmadım annemde hiç ev işi yaptırmazdı sağolsun, evlenince ev işinin yükünü kaldıramadım. Bana fazla geldi. Eşimle birlikte yapınca haftasonumuz boşa gidiyordu. Zaten eşim başından beri kadın tutalım diyordu. Bende sizin gibi direndim. En sonunda tuttuk. Şimdi bütün vakit bize kalıyor. Günlük işler ve yemek yapmak dışında ev işi yapmıyorum.

Esinin parasi var ama bencede vizyonsuz.. bir hedefi yok… nasilsa yatarak parada geliyor ne gerek var fazlasina diye dusunuyor.. ha bu dusunce illa kotu olmak zorunda degil.. sende bi tuhafsin yardimci tutma imkanin var coluk cocuk yok.. paran var ama kendini yirtiyorsun.. herif duyarsiz zaten sen neden yirtinasin? Olmasa ok derim ama var harca gitsin

adam haklı bacım sorun sende.

ben de memur çocuğuyum seni anlıyorum, biz belli bir standartta en iyi olmak içimn yetiştirildik ama benim nişanlım da senin eşin kadar olmasa da benden daha iyi ailecek durumları ve daha rahat ve rahata alışmış.

ben fark ettim ki hep kendimi yormuşum, nişanlım haklı. artık onun gibi takılıyorum rahatım ve huzurum için yaşıyorum. sen de relax ol biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…