Bakıcı problemim

Kanka bence profesyonel ajansla çalış. Etraftan buldukların böyle bir gün gelir, diğer gün gelmez canı çeker geç gelir ... profesyonelce çalışmaz. Yabancı bul demişler, ben katılıyorum parayı fazla verirsin ama aklın arkada kalmaz. Özbek olur, Filipinli olur gerçekten süper çalışıyorlar hem de çocuğun Rusça veya İngilizce öğrenme şansı olur.

Bakıcı değil premses .o gün bakmam, geç gelirim, erken giderim falan. paradan kesin o zaman bu saatleri

Bütçeniz varsa neden kapıcının eşine baktırasınız ki? Çocuk gelişimi mezunu genç ve vizyonlu birine de baktırabilirsiniz.
Benim bir arkadaşım üniversite mezunu genç biriyle anlaştı, tatillere dahi götürüyor. Çok güzel oyunlar oynuyor, enerjisi yüksek. Yani çocuğa bir şeyler de verir.

Bütçeniz varsa neden kapıcının eşine baktırasınız ki? Çocuk gelişimi mezunu genç ve vizyonlu birine de baktırabilirsiniz.
Benim bir arkadaşım üniversite mezunu genç biriyle anlaştı, tatillere dahi götürüyor. Çok güzel oyunlar oynuyor, enerjisi yüksek. Yani çocuğa bir şeyler de verir.
Ya bulamıyorum ki şaka zannediliyor herhalde. Cidden bulamıyorum sormadığım kişi kalmadı. İlan verdim filan yok yani. Bir de çocuk olduğu için güvenilir olsun istiyorum.
Neeeeeee 😂😂😂 saatlik 2 bin mi yoksa yanlış mı anladın bacım acaba günlük mü istediler 😂😂
Maalesef ya ben de başta günlük zannedip tekrar sormuştum ahahah 😄

Kanka bence profesyonel ajansla çalış. Etraftan buldukların böyle bir gün gelir, diğer gün gelmez canı çeker geç gelir ... profesyonelce çalışmaz. Yabancı bul demişler, ben katılıyorum parayı fazla verirsin ama aklın arkada kalmaz. Özbek olur, Filipinli olur gerçekten süper çalışıyorlar hem de çocuğun Rusça veya İngilizce öğrenme şansı olur.
yalnız fazla para dediğin nasıl bir fazla?

bu kadın asgari civarı veriyor hadi 20 bin bilemedin 25 veriyor olsun

ankarada yabancı bakıcılar 80 binden aşağı bakmıyor, hele öyle filipinli yabancı dil bilenler için ankarada piyasa çok yüksek (çünkü çooook sayıda dışişleri mensubu, yabancı misyon çalışanı, üniversite hocaları şu bu var) onu 100 bine de bulamaz.

bu kadın ajanstan tutunca, yabancı bulunca 20-25 yerine 30-35 verecek değil ajans payıyla bilmem neyiyle 90-100 verecek, öyle bir bütçesi olabilir mi sizce?

Ankaradayım ama bulamıyorum. Nerden bulacağımı da bilmiyorum. Burda da çok konu açtım nerden bulurum diye hiç öneri bile gelmedi. Siteler zaten dolandırıcı yani para istiyor ama birini bulmuyor. Eşe dosta söyledik kimse referans olmak istemedi.

Ankara

Başka yere temizliğe gidiyor zaten baştan söylemişti. O yüzden gelmek istemiyor.
Bakıcı burada diye site var oradan ilan verebilirsin bir de sahibinden diye uygulama var oradan da verebilirsin

Ankaradayım ama bulamıyorum. Nerden bulacağımı da bilmiyorum. Burda da çok konu açtım nerden bulurum diye hiç öneri bile gelmedi. Siteler zaten dolandırıcı yani para istiyor ama birini bulmuyor. Eşe dosta söyledik kimse referans olmak istemedi.

Ankara

Başka yere temizliğe gidiyor zaten baştan söylemişti. O yüzden gelmek istemiyor.
Bursa da olsa ben geleyim derdim o derece :) sağladığınız imkanlar gayet iyi. Tanıdıklara haber salsanız özellikle çocugunu büyütmüş olanlar belki eski bakıcılarını falan ayarlar.

Oğlum 8 aylık, ben oğlum 3.5 aylıkken işe döndüm. Evden çalışıyorum ve haftada 4 gün çalışıyorum cumaları süt iznim oldu gitmiyorum. Bakıcı bulmak çok zor oldu. Kapıcımızın eşi ben bakarım ama iki haftada bir perşembeleri gelmem dedi. Yani bir hafta üç gün bir hafta dört gün gelmek istedi. Mesaim 9da başlıyor ama bakıcı 9.30da gelmek istedi. Ve benim mesaiden yarım saat önce çıkıyor. Mecbur kabul ettim çünkü başka şansım yoktu.
O gelmediği perşembeleri ben bir şekilde idare ettim zaten bebek küçüktü filan. Şimdi oğlum büyüdü ve durmuyor artık. Perşembeleri çok zor geçiyor kovulucam böyle giderse. Bakıcıya söyledim gelemem dedi.

Ne yapayım kafam karışık. Sadece bir gün oerşembe gelecek birisi bulunur mu? Yoksa yeni bir bakıcı mı bulmalıyım? Oğlum da bakıcıya alışmıştı merhametli bakıyordu o yüzden yeni birisi de korkutucu geliyor şu an.

Acil karar verip bir şeyler yapmalıyım.
Maaş asgarinin üstünde alıyor. Daha da çıkabilirim üstüne.
profesyonel çalışan bi şirketle görüşün

Ücreti fazla buldum ben verdiğiniz kadın bulmuş bunamış

Ankara

Sahibinden.com a ilan verdiniz mi?

Ben de çok çektim bu konulardan en sonunda parası neyse verip çocuk gelişimi lisans mezunu biriyle çalıştık 2.5 yıl beraberdik. (Danışmanlık firmasından buldum.)
Gözüm kapalı bıraktım oğlumu.
Ama illa ki böyle olmasına gerek yok tabi. Çevremde bakıyorum herkes bir şekilde buluyor vardır sizin de nasibiniz bir yerlerde.

profesyonel çalışan bi şirketle görüşün

Ücreti fazla buldum ben verdiğiniz kadın bulmuş bunamış
Konya'da mı yaşıyorsunuz siz? başka bir konuda konyalısınız herhalde demiştim, evet demiştiniz.
Konya'da bu işler çok farklı çünkü. (memleketim diye demiyorum epeyce bir bağım var görüyorum bakıcı-temizlikçi vs. piyasasını, dahası işi yaptırabiliyorsun yani orada) Ankara öyle değil. temizlikçi gelir cam silmez. Bakıcı gelir gün beğenmez.

Mantıklı veya değil başka türlü kabul etmiyorlar:)
rayici yüksek bir semtte misiniz?
ya da ulaşımınız mı ters kalıyor?
iş ilanı açtığınızda görüşme sağladınız mı hiç adaylarla, öyleyse hangi konuda uyuşamadınız? yoksa hiç mi aday çıkmadı?

Profesyonel çalışan şirket sana profesyonel aday bulmuyor ki. Bir maaş ücret alıyor saçma sapan kişiler geliyor gidiyor. Tamamen kısmet…
Perşembe günleri için bu öneri .
Normalde zaten kimse gelmez bir gün için ama bu hasta yaşlı ve çocuklar ıcın günü birlik gönderiyorlar ya kadın kovulmasın die 🤣

Back
X