Ah ceyim Zenginin bile fakir ruhlusu bulmus seni.. hic sevmem oylesini varsa yiceksin yedirceksin ama nerdeeüniversitede oda arkadaşımın eli çok sıkıydı çamaşırhane parasını hesaplardı makarna yapıp yerdi anca.aha dedim bu da benim gibi memur çocuğu iyi.bir gün memleketine davet etti haftasonu.otobüs terminalde durdu son model şoförlü jaguar bizi aldı ben şokk.herhalde uyanamadım yahu dedim.sonra şehrin en varlıklı insanlarının olduğu villa dolu bir siteye gittik.ben gene şokkk.sabah şehri gezdik.nereye gitsek bu dükkan da babamın dedi ben şokkkk.varyemez böyle bir şey oluyor galiba
Yokluk icinde varlik yasamaya calisma cabalari bunlar. Onun bunun verdigiyle olmayacagini anlamis ki ev alasi var konu sahibesinin. Hayat zor kimse kimseye omurluk vermez de bakmaz da.
Beni yiyen çok bebeğim...ama zengin olursam ilk sana iş atıcam , kaçırır miyim?az kaldı fakirlikten maaşın var diye sana talip olacağım piraye.durumum vahimm
O kadar varlık dediğiniz ne ki? 2 maaş değil mi?O kadar varlığın içinde siz neden ev temizliyorsunuz ?
üniversitede oda arkadaşımın eli çok sıkıydı çamaşırhane parasını hesaplardı makarna yapıp yerdi anca.aha dedim bu da benim gibi memur çocuğu iyi.bir gün memleketine davet etti haftasonu.otobüs terminalde durdu son model şoförlü jaguar bizi aldı ben şokk.herhalde uyanamadım yahu dedim.sonra şehrin en varlıklı insanlarının olduğu villa dolu bir siteye gittik.ben gene şokkk.sabah şehri gezdik.nereye gitsek bu dükkan da babamın dedi ben şokkkk.varyemez böyle bir şey oluyor galiba
Kimden bahsediyorsunuz anlamadımı anlamadım şu anKimden bahsediyorsunuz anlamadım bı an
Burda saat daha geç, benim algılar kapandı sanırım. Başka bi konu başlığını da eşimi tekrar nasi isitirim okudum zaten, en iyisi ben yatayımKimden bahsediyorsunuz anlamadımı anlamadım şu an
Düzeltiyorum yoksulluk sınırı 17340 TL.... O da "tüik" e göre....yani yersenO kadar varlık dediğiniz ne ki? 2 maaş değil mi?Yoksulluk sınırı olmuş 16.000₺. Eşimin ailesinin mal varlığı beni ilgilendirmiyor. Belki satacaklar yiyecekler, belki iflas edecekler vs. Herkes kendinden sorumlu değil mi? Ben mi kaçırdım bu çiftin mal varlığını?
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun Mayıs ayı raporuna göre Türkiye'de dört kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçerek 6 bin 17 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 19 bin 602 TL'ye çıktı.11 saat önceDüzeltiyorum yoksulluk sınırı 17340 TL.... O da "tüik" e göre....yani yersen
Az önce ; bu yaz , İsveç'te yaşayan halasının yanına tatil planı yapan bı kız arkadaşıma , orda temelli kalabilmesi icin bir yol olup olmadığını tartışırken "halanla evlenemiyo musun?" diye sordumAnla artık, sadece fakir değil, çaresiz fakirim, fasfakirim ceycey
Aboovvv...demek o kadar fakirim ki artık fakirlik seviyemin arttığından bile haberim olmuyor ...neyse , bı noktadan sonra farketmiyor zaten. İsterse 29 olsun artık, ne farkedecek?Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun Mayıs ayı raporuna göre Türkiye'de dört kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçerek 6 bin 17 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 19 bin 602 TL'ye çıktı.11 saat önce
Konu sahibesi oyle bisey mi demis ben o kismi gormemisimAdamın, evlilik öncesi edinilmiş gelirle alınmış; şahsına ait, edinilmiş mülk ve yatırımları olabilir. Adam belki de bu yüzden rahattır , bilemeyiz.
Babanın birden fazla evi olmasını anladım da , olay Türkiye de geçiyorsa ; kardeşin fazla arabası olmasını anlayamadım.
yok yav 1 sene aynı odada kaldık.gerçekten zenginmiş.zaten sanırım okulda en fakir bendimİnşallah sonra uyanmışım diye bitmez bu hikaye
valla öyleydi ama kardeşleri iyi harcardı.ve finalde fasfakir bir koca buldu kendine .konu sahibi paranı ye anacığımm.yemeyenin parasını yiyorlarAh ceyim Zenginin bile fakir ruhlusu bulmus seni.. hic sevmem oylesini varsa yiceksin yedirceksin ama nerdee
Cey bu travmalar seni sen yapti takma kaarsimyok yav 1 sene aynı odada kaldık.gerçekten zenginmiş.zaten sanırım okulda en fakir bendim
Mustahak ona Allah naapsin verdim yemedi al sana koca demis. Hahahahvalla öyleydi ama kardeşleri iyi harcardı.ve finalde fasfakir bir koca buldu kendine .konu sahibi paranı ye anacığımm.yemeyenin parasını yiyorlar
sanırım öyle oldu.kendi çevresine uyum sağlayamayınca geriye fakir adamlar kaldıMustahak ona Allah naapsin verdim yemedi al sana koca demis. Hahahah
Fakir kız zengin oğlan klişesinin, çalışması gereken tek yerde durmuş olması peki?yok yav 1 sene aynı odada kaldık.gerçekten zenginmiş.zaten sanırım okulda en fakir bendim
güncellendi 19 bin küsür oldu .Düzeltiyorum yoksulluk sınırı 17340 TL.... O da "tüik" e göre....yani yersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?