- 23 Şubat 2022
- 456
- 313
- 53
Üst düzey maaşlı herhalde 52-53 alan memur nasıl versin bu paralarıBöyle bi şey yapan yok imkansız. Hem ev işi hem çocuk 38bin veriyor benim komşum ve başka bir tanıdık da 36 veriyor. Onun altına çalışan yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst düzey maaşlı herhalde 52-53 alan memur nasıl versin bu paralarıBöyle bi şey yapan yok imkansız. Hem ev işi hem çocuk 38bin veriyor benim komşum ve başka bir tanıdık da 36 veriyor. Onun altına çalışan yok
Memur almıyor walla o parayıNeeeeeeesaatlik 2 bin mi yoksa yanlış mı anladın bacım acaba günlük mü istediler
![]()
Bu gruptan değil ama sarı siteden buldum geçen yıl şubatta 22bin idi. Özbek asıllı, İstanbul’dayım. Bu sene de %50 enflasyon ile 33-35 arası gerçekçi bir rakamlardır diye düşünüyorum. Ay ağustosta benim de bulmam lazım şimdiden düşününce karnıma ağrılar giriyorişte gerçekten o gruptan o paraya çalışacak birini buldunuz mu hiç, ya da bulan var mı emin misiniz diye soruyorum
sanki dikkat çekmek için olabilir gibi geldi
mesela ben hangi grupta (tamir, boya, şu bu) kime yazsam bir dönüş alamadım.
benim bulunduğum şehirde armut, sahibinden vs. filan aratınca böyle işler için hiç kimse çıkmıyor, gruplara bakıyorum yazıyorum kimse dönmüyor. o fiyatlar, ilanlar bana gerçek gelmiyor hiç. arayınca bulunmuyor yani (piyasası yüksek olan şehirler için konuşyorum, benim yaşadığım şehir zaten türkiyde ilk 3tür piyasa yüksekliği bakımından) yoksa piyasası böyle olmayan şehirler de var (bkz. konya) o başka.
Şirketin biri 6 kişi yollayacağız anlaşırsanız ne ala anlaşamasın da 1 aylık maaşı alırız demişti bize. Saçmasapan alakasız 6 kişi yollamayacaklarını nereden bilelim deyip yanaşmadık bizProfesyonel çalışan şirket sana profesyonel aday bulmuyor ki. Bir maaş ücret alıyor saçma sapan kişiler geliyor gidiyor. Tamamen kısmet…
o zaman umut var, yine bulursunuz inşallah.Bu gruptan değil ama sarı siteden buldum geçen yıl şubatta 22bin idi. Özbek asıllı, İstanbul’dayım. Bu sene de %50 enflasyon ile 33-35 arası gerçekçi bir rakamlardır diye düşünüyorum. Ay ağustosta benim de bulmam lazım şimdiden düşününce karnıma ağrılar giriyor
İyi de fiyat ona göre belirlenmiyor ki. Eğer yüksek geliyorsa ya ev temizliği olmayacak ya da çocuk bakıcılığı. Çünkü iki iş birden asgari ücret olamaz.Üst düzey maaşlı herhalde 52-53 alan memur nasıl versin bu paraları
Aa kimsin kimlerdensin derdim ama anonim kalmak güzelahaha yok dövesim gelir de, tabii ki dövemem, sesimi bile yükseltemem, sonra ne olur içimde patlar. ki bu çok yıpratıcı olur. kendim yapsam daha az yıpranırım diyorum.
Ereğli. biz kendimize konyalı demeyen konyalıyız.![]()
aleyküm selam.Aa kimsin kimlerdensin derdim ama anonim kalmak güzelmemleketlime selam diyeyim
![]()
Tabi sadece çocuk bakımı olmalı o konuda hemfikiriz.İyi de fiyat ona göre belirlenmiyor ki. Eğer yüksek geliyorsa ya ev temizliği olmayacak ya da çocuk bakıcılığı. Çünkü iki iş birden asgari ücret olamaz.
tuhaf gelecek ama ben sonuncuyu sahibinden den bulmuştum :)Ankaradayım ama bulamıyorum. Nerden bulacağımı da bilmiyorum. Burda da çok konu açtım nerden bulurum diye hiç öneri bile gelmedi. Siteler zaten dolandırıcı yani para istiyor ama birini bulmuyor. Eşe dosta söyledik kimse referans olmak istemedi.
Ankara
Başka yere temizliğe gidiyor zaten baştan söylemişti. O yüzden gelmek istemiyor.
tabi ya evetBir de yabancılar daha iyi bakıyor benden söylemesi. Filipinliler falan baya iyi bu konuda. Bir de Nijer taraflarından gelen kadınlar aşırı anaç oluyormuş.
ilanla gelenler sonradan fark ettik ki bizde çalışmaya başladıktan sonra ilanları kaldırmamışlar ve daha iyi bir ücret veren olduğunda hopp çıktılar, 4. bakıcımızı biz çıkardık çünkü kızımı laptop karşısına oturtup kaşını gözünü bıyığını aldığını öğrendik, bütün gün tv izlediğini çekirdek çitleyip kahve içtiğini falan öğrendik. 5. bakıcımız tanıdık olduğu için kreşe verene kadar bizimle kaldı.enler kısa soluklu oldu? Kendileri mi gitti siz mi beğenmediniz?
Güvenilir aracı şirketlerle sözleşme yapınca da bırakıyorlar mı acaba?tabi ya evet
iyi bakmada sorun yok ama atıyorum arkadaşın durumu iyi 2000 dolar veriyor
2010 dolar verenini bulsun anında bırakıyorlar çoook duydum
ülkesinde çocuğunu bırakıp gelmiş bizim çocuklara hiç acımadan bırakıyorlar
istisna illa vardır ama çok az
ben o firmalarla çalışmadım bilmiyorumGüvenilir aracı şirketlerle sözleşme yapınca da bırakıyorlar mı acaba?