Eşim maaş beğenmiyor

Temizlikçi gelince daha çok yoruluyor insan veya ev içinde yabancı birinden rahatsız da oluyor olabilir ki ben aşırı rahatsız oluyorum. Abla gelmeden önce evi toplamam lazım mesela temizlik yapabilmesi için.. evi toplayınca işin yarısından fazlası bitiyor zaten gözmde Ayrıca o gün bekle plan yapama ayağını dikip en salaş halinle yatama. Diğer türlü halm oldukça aklıma estikçe ve gerektiğince yaparım kafam rahat olur. Herkes ordan dem vurmuş ve parayı yemediğini söylemiş ama anlamadım kadının cimri olduğunu burdan çıkaranları.

Yani zengin zengin işler yapıyorlar bı termos alıp koysalar götürseler olmaz sanki. Şükür etmesini bilmiyorlar
he valla.hep şikayet hep şikayet.dışarda su içemiyorlarmış pahalıymış bak bakk.evinde iç bol bol öyle çık sokağa tee allahımm.her aklı da biz mi vereceğiz

he valla.hep şikayet hep şikayet.dışarda su içemiyorlarmış pahalıymış bak bakk.evinde iç bol bol öyle çık sokağa tee allahımm.her aklı da biz mi vereceğiz
Hayır yani evde dondur dışarda eriyene kadar susamazsin zaten yani hiçbir şeyden haberleri yok geçim bilmiyorlar geçim
Ayy valla iyi hissettiriyormus karşıdan bakmak

Az önce kimsesizligimden maddi sikintilarimdan bahsettiğim bir konu paylaşmayı düşünüyordum dertleşmek amaçlı ama yazınızı okuyunca derdimden utandım Allah yardımcınız olsun

Az önce kimsesizligimden maddi sikintilarimdan bahsettiğim bir konu paylaşmayı düşünüyordum dertleşmek amaçlı ama yazınızı okuyunca derdimden utandım Allah yardımcınız olsun
biz fakirlerin ne derdi olacak bacım allasen?

Sen gene bahset hobi olarak, biz dinleriz anacim

He valla köpek gibi çalışıp sadece fatura ödüyoruz ne olacak ki yatırım yapamayip tatile gidemiyosak
Ya köpek gibi çalıştım deyince aklıma hep seda sayan geliyor" köpek gibi çalıştım kraliçeler gibi yaşıyorum . Senin karının göğüsleri televizyondan gözümüze giriyordu " konuyla alakası yok ama yazmadan duramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…