- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Esiniz hala Amerika'da yaşadığını sanıyor galiba.Kendisine neden kabul etmediğini sorunca bana direk TL verilecek maaşı dolara vurup ''şu kadar dolar bile etmiyor, uğraşmaya değmez'' diye bir cevap alıyorum.
ahahahha 1 adet duble çay ahahahha izmirde gevrek 4 liraaaaaa ağlıyorum şuanLütfen avro veya dolar olmadan beni alintilamayinçay iki mi bir mı merak ettim
Ağlamak lazım gibiahahahha 1 adet duble çay ahahahha izmirde gevrek 4 liraaaaaa ağlıyorum şuan
aynen öyle içmeee alla allaaaaAğlamak lazım gibi
Sizde çayı termosa koyun kendiniz goturun canımzaten bu sıcakta çay mi iculir
Yani zengin zengin işler yapıyorlar bı termos alıp koysalar götürseler olmaz sanki. Şükür etmesini bilmiyorlaraynen öyle içmeee alla allaaaa
he valla.hep şikayet hep şikayet.dışarda su içemiyorlarmış pahalıymış bak bakk.evinde iç bol bol öyle çık sokağa tee allahımm.her aklı da biz mi vereceğizYani zengin zengin işler yapıyorlar bı termos alıp koysalar götürseler olmaz sanki. Şükür etmesini bilmiyorlar
Hayır yani evde dondur dışarda eriyene kadar susamazsin zaten yani hiçbir şeyden haberleri yok geçim bilmiyorlar geçimhe valla.hep şikayet hep şikayet.dışarda su içemiyorlarmış pahalıymış bak bakk.evinde iç bol bol öyle çık sokağa tee allahımm.her aklı da biz mi vereceğiz
Az önce kimsesizligimden maddi sikintilarimdan bahsettiğim bir konu paylaşmayı düşünüyordum dertleşmek amaçlı ama yazınızı okuyunca derdimden utandım Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar,
Hem ben hem eşim çalışıyoruz ben 28 yaşındayım kendisi ise 30 yaşında. Çocuk yok ortada.
Konuya gelmek gerekirse eşim şuanda uluslararası bir şirkette mühendislik müdürü, ve 3 yıldır aynı yerde. Geçen aylarda bana işinden artık sıkıldığını ve başka şirketlerde iş aramaya başlayacağını söyledi. Bende dedim gönlün nasıl isterse, beğenmiyorsan çık git.
O günden bu güne farklı işlere başvurular yaptı ve şuanki maaşının üstünde teklifler almasına rağmen hiçbirini kabul etmedi. Kendisininde ailesi zengin, zamanında amerikada okumaya göndermişler. Annesi kanser oldu onun için Türkiye'ye geri döndüğü zaman tanıştık. Ben ise orta sınıf baba anne memur bir aileden geliyorum.
Bu yüzden eşimin aldığı teklifler bana çok uçuk geliyor, yani bana biri o parayı teklif etse 10 takla atıp evin içinde koştururum heralde mutluluktan. Kendisine neden kabul etmediğini sorunca bana direk TL verilecek maaşı dolara vurup ''şu kadar dolar bile etmiyor, uğraşmaya değmez'' diye bir cevap alıyorum. Bende dedim haklısın, ama yinede şuanda aldığın maaşının üstünde, o zaman ise bana diyor ki ''şuanki işim sıkıcı ama öyle bir ayarladım ki günde 2 saat ya çalışıyorum ya çalışmıyorum, yeni bir şirkete geçsem maaş kağıtta güzel görünüyor ama saatlik kazanca bakarsak benim orda günde 8-9 saat çalışmam gerekecek bu yüzden saat başı çok ucuza çalışmış olacağım''.
Ben mi acaba fazla hırslıyım, teklifleri bana söyleyip ardından reddediceğim diyince paracıklar sanki kendi elimden kaçıyormuş gibi hissediyorumBeyefendi zaten rahatına çok düşkün, ev işlerinde yardım istediğim zaman beni bunlarla uğraştırma kadın tutalım parası neyse vereyim gibi bir cevap almıştım, memur evinde yetişen ben bu konuda şok oldum para cebimizde kalsın diye hala ev işlerini tek başıma yürütüyorum valla.
Ailesi zengin demiştim zaten, evleri katları var ne kadar bende bilmiyorum. Şuanda onların eski kiracıyı çıkarttıkları bir dairede oturuyoruz son 3 senedir. Bende biraz para biriktirdim, zaten eşimde gereksiz harcama yapmaz maaşını yatırım yapar, diyorum ki daha yüksek maaşlı bir iş kabul etsin önümüzdeki 1-2 yıla bütün biriktirdiklerimizi birleştirip kendimize bir ev alalım, barınmamız için eşimin ailesinin eline bakmayalım.
Ne diyorsunuz acaba çok mu fazla hırslıyım, bazen evde parayı düşünen bi tek benmişim gibi geliyor. Eşim büyüdüğü ortam nedeniyle bana çok büyük gelen paralara sanki 50 liraymış gibi bakıyor.
Böyle uzunca yazdım ama içimden çıksın istedim, gerçek hayatta bu konuyu birine anlatsam ne güzel hayatın var kafanı bunlara mı takıyorsun derler gibime geliyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
biz fakirlerin ne derdi olacak bacım allasen?Az önce kimsesizligimden maddi sikintilarimdan bahsettiğim bir konu paylaşmayı düşünüyordum dertleşmek amaçlı ama yazınızı okuyunca derdimden utandım Allah yardımcınız olsun
He valla köpek gibi çalışıp sadece fatura ödüyoruz ne olacak ki yatırım yapamayip tatile gidemiyosakbiz fakirlerin ne derdi olacak bacım allasen?
Kız bu sıcakta ne çayı, frappe latte yanında kruvasandan falan bahsedin pis fakirler hhfhhfAğlamak lazım gibi
Sizde çayı termosa koyun kendiniz goturun canımzaten bu sıcakta çay mi iculir
kızlar bakın nelerden bahsediyor.atın bu zengünn gadınıı sitedenKız bu sıcakta ne çayı, frappe latte yanında kruvasandan falan bahsedin pis fakirler hhfhhf
senin benim hayallerim faturalar ödenince karnımız da doyunca indirimden de iyi kıyafetler yakalayınca bitiyor.ötesini karıştırmaYüksek derken ne kadar yüksek tahayyül bile edemedim. Nolur bi deyiverin.
Sen gene bahset hobi olarak, biz dinleriz anacimAz önce kimsesizligimden maddi sikintilarimdan bahsettiğim bir konu paylaşmayı düşünüyordum dertleşmek amaçlı ama yazınızı okuyunca derdimden utandım Allah yardımcınız olsun
Off biz evden suyu buzlu götürelim dışarda pahalı olur diyoruz sen frappe diyorsun nutkum tuttulduKız bu sıcakta ne çayı, frappe latte yanında kruvasandan falan bahsedin pis fakirler hhfhhf
Hiç yani, ne öle vizyonsuz vizyonsuz gevrek kemirmelerOff biz evden suyu buzlu götürelim dışarda pahalı olur diyoruz sen frappe diyorsun nutkum tuttuldu
Ya köpek gibi çalıştım deyince aklıma hep seda sayan geliyor" köpek gibi çalıştım kraliçeler gibi yaşıyorum . Senin karının göğüsleri televizyondan gözümüze giriyordu " konuyla alakası yok ama yazmadan duramadımHe valla köpek gibi çalışıp sadece fatura ödüyoruz ne olacak ki yatırım yapamayip tatile gidemiyosak
Evden poğaça yaparsın mis gibi yersin mesela çayi sıcak icmiyorsan içine limon at sogut al sana ice tea .. yani niye insanlar şükretmiyor ben anlamıyorHiç yani, ne öle vizyonsuz vizyonsuz gevrek kemirmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?