Rızk Allah'tan. Onun ötesine geçilmez. Mevlana ne demiş. Elindeki testiyi deryaya daldirsan anca testi kadar su alırsın. Yani daha fazlası olmaz.. Tr şartları malum..Şöyle söyleyeyim;süt ve süt ürünleri konusunda alanının en iyi mühendislerinden biridir ama şans işte bilemiyorum.
Olsun bene bileyim bu kadar fakirleşeceğimi zaman içinde.yoksa tipine neyim bakmaz kapardım bir tane
yemezlerrr.mune hanım banlamasın diye araya sıkıştırdın konuyla ilgili konuşuyorum havası verdinnn.Konuyla ilgili yorum yapıyorum, konu sahibi evine temizlikçi al
Konu sahibi nerede sahiyemezlerrr.mune hanım banlamasın diye araya sıkıştırdın konuyla ilgili konuşuyorum havası verdinnn.
Goygoydan gidicez la hdhdhdyemezlerrr.mune hanım banlamasın diye araya sıkıştırdın konuyla ilgili konuşuyorum havası verdinnn.
merkel değil herhaldeHangi başbakan o
o kısma katılıyorum. vermeyince vermiyor. çalışmak vs önemli ama Allah şans ya da kim neye inanıyorsa o da yanında olacakKısmet. Rızk değişir. Eğitimler,dil bunlar da önemli.
Konu sahibi mi biraktinizKonu sahibi nerede sahi?
Sesli güldüm hfhfhhfhfhdmerkel değil herhalde
Deliller elimizde bebeyimKonu sahibi mi biraktinizben mesela asla konu dışı yorum yapmadım ..
Mümkün olsa yeğeni yapacak zatenOlmadı halayla sen evlenolmadı ben evleneyim
beni profilinde kedi resmi olan üyeler kışkırttı.masumummmDeliller elimizde bebeyim
Çenelerin yorulmasını izliyordur o şimdiKonu sahibi nerede sahi?
Bakın çok konu dışı yazıyoruz banlanmasak bile banlanicazDeliller elimizde bebeyim
Laa adım kedili kadına çıkacakbeni profilinde kedi resmi olan üyeler kışkırttı.masumummm
Evet inanmak çok önemli. Yani hani imkan da yoksa bana iyi iş gelir. Bulurum diyebilmeli. Böyle diyenler buluyoro kısma katılıyorum. vermeyince vermiyor. çalışmak vs önemli ama Allah şans ya da kim neye inanıyorsa o da yanında olacak
az kaldı fakirlikten maaşın var diye sana talip olacağım piraye.durumum vahimmMümkün olsa yeğeni yapacak zatenhepimiz tertemiz delirdik
Kimden bahsediyorsunuz anlamadım bı anOnun açısından bakıldığında o haklı, sizin açınızdan siz haklısınız. Bence siz kendiniz için bir güvence istiyorsunuz. O yüzden kendi birikiminizi yapmaya devam edin. Bu birikimi de tl yapmayın
Hanımlar ben kaçar,konu sahibi gelirse söyleyin evine temizlikçi kadın alsın,parola buaz kaldı fakirlikten maaşın var diye sana talip olacağım piraye.durumum vahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?