Eşim maaş beğenmiyor

ben işimi seviyordum valla.çünkü her yer aşırı zengin insan doluydu.
ben eşimden dolayı tanışıyorum o tarz insanlarla geçenlerde şahit olduğum bir durumdan sonra eşime dedim ki hep çok merak ederdim zenginlerin hala niye hısla çalıştıklarını. işte bu ayrıcalığı kaybetmemek için. zira bir kurumda 5-6 saat sürecek işimi 10 dakikada tek bir adamıyla çözdü adam. hayretler içinde kaldım ve sinirim bozuldu

ben onlarla bir de okudum.tam felakettt.iyi ki depresyona girmemişimmm.başbakanın oğlu bile vardı dibimde düşün

ben onlarla bir de okudum.tam felakettt.iyi ki depresyona girmemişimmm.başbakanın oğlu bile vardı dibimde düşün
Off özel üniversite de mi . Ben Atılım a gittim galeri gibiydi benim kesin psikolojim bozulurdu ceycey insan ordan zengin koca bulur sen onu da yapmamişsin ama ..

ama çok canım sıkıldı. lan dedim normal vatandaşın totosundan ter akıyor bu işleri yaptırana kadar ama parası olana tüm kapılar açılıyor. cidden sinirim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…