Eşim maaş beğenmiyor

Hemde bulunduğun konumdaki iş seni gelistiriyorsa o da önemli eşim şirket değiştirdi yüzde elli maaşi fazla alabileceği şirketi secmedi şu an çalıştığı firmada çünkü kendini daha çok geliştirir ilerde alacağı maaş çok artar bence bu da önemli kriter . Tek kriter maaş olmuyor bizim işte

Kesinlikle. O şirket sana bir şey katacak mi? İşin rahat mı? İşin rahatsa aldığın maaş onu kaldırır mı? Zaten bir yerden tutundum mu gerisi gelir biz de. Ama sabır ve tecrübe önemli.

kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum. ama zamanla alışırsınız. insan rahata çabuk alışır. farklı şartlarda büyümeniz nedeniyle kafalarınız farklı çalışıyor. bu da gayet normal. bırakın kendisi nasıl uygun görüyorsa onu kabul etsin. belli ki işsiz kalacak biri değil zaten.

ayıp ettin hepinize birer angara simiti ısmarlarım yanında ayran
Ay neydi o angarali Dalton, bu akşam arkadaşların evinde açtım o Borusan şarkısını millet dumur oldu sen bunu mu dinliyosun diye, kulaklarını cinlattim senin, angarali arkadaşımdan öğrendim dedim

Benim eşim gıda mühendisi ve 15 yıllık tecrübesi olduğu halde bu işi bile zar zor bulduk.Gida mühendislerinin çoğu sadece diplomasını kullanıyor zaten şu anda.
Kısmet. Rızk değişir. Eğitimler,dil bunlar da önemli.

ben işimi seviyordum valla.çünkü her yer aşırı zengin insan doluydu.
Çankaya da mı çalışıyordun ceycey bizim şirketin merkez ofisi oradaydı oraya gidince kendimi iyi hissediyordum kızlar falan güzel giyiniyordu benim şansıma ben sanayideydim işçi abilerle takiliyorduk kendimi erkek gibi hissediyordum artık üç yıl valla iyi Durmuşum

turizm mesleğim benim.aşırı zenginler nerede olur onu da sen bul

sen de zenginmişsin.git çabuk konudan
Az önce ; bu yaz , İsveç'te yaşayan halasının yanına tatil planı yapan bı kız arkadaşıma , orda temelli kalabilmesi icin bir yol olup olmadığını tartışırken "halanla evlenemiyo musun?" diye sordum Anla artık, sadece fakir değil, çaresiz fakirim, fasfakirim ceycey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…