- 9 Ağustos 2021
- 15.355
- 52.557
- 548
Aklıma iyi yerler gelmiyor hayırlısıturizm mesleğim benim.aşırı zenginler nerede olur onu da sen bul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma iyi yerler gelmiyor hayırlısıturizm mesleğim benim.aşırı zenginler nerede olur onu da sen bul
heykelin altında simit ayran partisi yapalım toplanıpAA bak kavga cikicak ama sen hiç ulus ta simit yedin mi bakiyim oh mis gibi kirli yerlerde yapılır
Yok yok konu tartışmaya kapalıAA bak kavga cikicak ama sen hiç ulus ta simit yedin mi bakiyim oh mis gibi kirli yerlerde yapılır
Oo vallahi bayılırım cidden en güzel oralarda sokak simiti güzel oluyorheykelin altında simit ayran partisi yapalım toplanıp
5 yıldızlı otel yahu.senin için fesat.gazinoda çalışmıyorum yaAklıma iyi yerler gelmiyor hayırlısı
Musluk suyu mu ? Ne suyu?Ya insan gömer mi memleketini gelin gelin su çok güzel
Ahahaha vallahi içim fesat ceycey . Senin oralar iyiymiş gerçekten tekrar işe başladığımda bende ortamda yirmiden az kız varsa ise girmeyecegim5 yıldızlı otel yahu.senin için fesat.gazinoda çalışmıyorum ya
angara da deniz mi varmış?benim niye haberim yok bundan?Musluk suyu mu ? Ne suyu?
Musluk suyu ishal yapar aman içmeyin niye yahu Gölbaşı var , Mavi göl var ,Ankapark olacaktı da neyse olmadı işte Disneyland imiz bile varMusluk suyu mu ? Ne suyu?
ben eşimden dolayı tanışıyorum o tarz insanlarla geçenlerde şahit olduğum bir durumdan sonra eşime dedim ki hep çok merak ederdim zenginlerin hala niye hısla çalıştıklarını. işte bu ayrıcalığı kaybetmemek için. zira bir kurumda 5-6 saat sürecek işimi 10 dakikada tek bir adamıyla çözdü adam. hayretler içinde kaldım ve sinirim bozulduben işimi seviyordum valla.çünkü her yer aşırı zengin insan doluydu.
Ay hadi İnşallah...piraye senin için zengin diyollaa
Olmadı halayla sen evlen olmadı ben evleneyimAy hadi İnşallah...
ben onlarla bir de okudum.tam felakettt.iyi ki depresyona girmemişimmm.başbakanın oğlu bile vardı dibimde düşünben eşimden dolayı tanışıyorum o tarz insanlarla geçenlerde şahit olduğum bir durumdan sonra eşime dedim ki hep çok merak ederdim zenginlerin hala niye hısla çalıştıklarını. işte bu ayrıcalığı kaybetmemek için. zira bir kurumda 5-6 saat sürecek işimi 10 dakikada tek bir adamıyla çözdü adam. hayretler içinde kaldım ve sinirim bozuldu
Hangi başbakan oben onlarla bir de okudum.tam felakettt.iyi ki depresyona girmemişimmm.başbakanın oğlu bile vardı dibimde düşün
Off özel üniversite de mi . Ben Atılım a gittim galeri gibiydi benim kesin psikolojim bozulurdu ceycey insan ordan zengin koca bulur sen onu da yapmamişsin ama ..ben onlarla bir de okudum.tam felakettt.iyi ki depresyona girmemişimmm.başbakanın oğlu bile vardı dibimde düşün
ama çok canım sıkıldı. lan dedim normal vatandaşın totosundan ter akıyor bu işleri yaptırana kadar ama parası olana tüm kapılar açılıyor. cidden sinirim bozuldu.ben onlarla bir de okudum.tam felakettt.iyi ki depresyona girmemişimmm.başbakanın oğlu bile vardı dibimde düşün
ne bileyim bu kadar fakirleşeceğimi zaman içinde.yoksa tipine neyim bakmaz kapardım bir taneOff özel üniversite de mi . Ben Atılım a gittim galeri gibiydi benim kesin psikolojim bozulurdu ceycey insan ordan zengin koca bulur sen onu da yapmamişsin ama ..