Eşim kardeşimi ve dahi ailemi kıskanıyor.

Farklı konular ama ayni durumlar içindeyiz içeride oturan öküz başlıda bi değişik versiyonu sevgili @idrakyol sana ne diyeceğimi bilemez durumdayim o yüzden
Ya konunun sacmaligina bak birde sen yorumla oglum 3 yaşında ve sabir siniyan bir çocuk zati sahaneleri yoğun calisir eve geldiginde de tel tablet aski asla bitmez saatlerce oynar izler bikmaz ha arada beni iki çocuğu oldugunu hatirlar nadiren ve bu yuzden cok cok ofkeliyim
Akşam yemek yerken muz çıkardı oğlum dibinde siyahlık olur ya ona bagiriyor pis orasi yeme sonra ugrasiyoruz seninle diye bende gayet normal bir şekilde dedim ki sen bu yaştayken acaba mevyeyi yikiyor muydun hepsi bu benim ne sorunlu olduğum kaldi ne iletisime kapali olmam kisacasi 100 kisiden 99 na sorsam ben hataliymisim laf sokuyormusum simdi ben me yapmaliyim bilemiyorum cok yorgun bikkinim
Üzgünüm konu senindi dagittim ama cok bunaldim zira ben dw bogazina yapismamak icin zor tutuyorum kendimi.

Kardeşin acaba sezinledi mi eşinin rahatsız olmasını?Ne bileyim hani belki derdi hafta içi sizde kalırım ,hafta sonu giderim gibi birşey de dememiş.Aman sezmesinde ben en çok ona üzülürdüm.

Bende sizi merak etmiştim nasıl oldunuz?
Kardesinizle istediğiniz kadar ilgilenebilirsiniz zaten orada sıkıntı yok, ama eşiniz artık olanları kaldıramıyor olabilir mi? Daha yeni büyük hastalık atlattınız, konu acmistiniz. Anne babanıza girmiyorum konu onlar değil. Kardeşiniz günlerce aramamışti hatta çok gucenmistiniz haklı olarak. Belki de eşiniz onlar sizi bu kadar üzüp yorarken yine de onlara karşı bu kadar bağışlayıcı ve fedakar olmanıza katlanamiyordur. Bazen kocaman insanlarda kendilerini ifade edemeyebilirler.

Üzüldüm ben seninkine.
Kendini bu kadar ifade edebilmiş :)
Kıskançlık yada ergenlik değil derdi.
Sevgili karım zaten yeterince uğraşıyor, oğlan desen iyice yoruyor, e bir de kardeşi çıktı başına, vakti kalmayacak, daha da yorgun, daha da asabi olacak, hepten benden uzaklaşacak demek istemiştir o.
Panik yapmış saçmalamış :)

Haksızsın. Eşine karşı sevgisizsin, tahammülsüzsün, konularından anlaşılan bu. Adam sevilmediğini hissediyor, beni de sev diyemiyor işte açık açık. Evde her halimi bilenle, dışardan gelen arasında fark olur, her şeyimi biliyor diyorsun ya kardeşin için, işte tam olarak sorun bu olmalı. Dış kapının dış mandalı eşin senin için.

Haksızsın idrak. Benim annem de babama karşı çok tahammülsüz ama kendi ailesine karşı tam tersiydi. Sonunda bu tavırlarla bizi hem kardeşlerinden hem de onların çocuklarından soğuttu. Babam da ben de onları evimizde istemiyoruz ve görüşmüyoruz. Birtek annem görüşüyor onda bile sormuyoruz ne yapıyorlar nasıllar diye. Eğer eşim bana aynı şeyi yapsa ben de çok sert tepki gösterirdim.

Bana gore normal degil acikcasi.
Ayni evde yadadigima hurmetim daha fazla olur.

Eşinize karşı gerçekten nasilsiniz?

Eksik bir şeyler var..
Eşinizle burda yazdığınız gibi mı konuşursunuz?

Bana gore normal degil acikcasi.
Ayni evde yadadigima hurmetim daha fazla olur.
Bende böyle düşünüyorum.

Tabi ki annem babam kardeşlerim önemli ama en çok hassasiyeti eşime gösteririm. Aileyle kan bağı olduğu için kopmaz bir bağ oluyor çoğunlukla, araya soğuklukta girse o benim annem, kardeşim diyorsun, çocuklukta en büyük travmaları yaşatanlar ailende olsa kopamıyorsun kolay kolay.

Ama eşle ilişki öyle değil, besleyip, yeterli değeri göstermezsen araya giren soğukluk daha zor eski hâline geliyor.

Bir posta daha kavga ettik :) bana söylediği şey şu "demek ki gözüm açıldı artık ilgi istiyorum demek ki az cilve istiyorum Mahmut abi gibi davranma istiyorum aman idrak olsun da böyle olsun napiim diyemiyorum demek ki" dedi. Gözü açılmış haspamın. Sen onca yıl değnekle dürterek hareket et, şimdi birden hormon takviyesi yapılmış meyve gibi çatla orta yerinden. Oldu.

Kesinlikle,
Yani tabi ki insan her iliskisini beslemeli, ozen gostermeli ama eslerimiz bize zorunlu degiller biz de onlara. Ve onlari biz sectik hayatimiza aldik. En cok da kendime saygimdan ayni cati altinda yasadigim kisilere daha cok ozen gosteririm. Bu ailemle yasarken boyleydi, ev arkadasimla yasarken de boyleydi, esimle ve cocuklarimla da boyle. Bilemiyorum sadece es diye degil yani demek istedigim.

Hahaha ya yerim sizde çatlasanız kendiniz için evliliğiniz için aslansınız koçsunuz maşallahınız varrr lütfennn

Erkekler buyudkce cocuklasıyor malesef ne denir benm esimde oyle

Ya tuhaf olan şu ki ben ağır depresyonda idim. Onca zaman adeta ölü gelin gibi dolandım. Altı aydır iyiyim,canlıyım enerji doluyum. Eski idrak olma yolundayım. Espri yapıyorum, gülüyorum vs. Karım düzeliyor diyeceğine benden saçlarını savuran ahu Tuğba olmamı bekliyor bir anda. Yok anacım öyle birden olmuyor o işler.

Sesli güldüm idrak Kendi hakedemeyip göremediği ilgidir kıskandığı. Az kafayı yetirmişlerdi baba oğul bu da tatli niyetine zahir

Yav zaten oğlu da delirmiş. Her şeye itiraz ediyor dört yaş ergeni. Gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. Sıpaya çok yaşa desem "yaşamam sen yaşa" diyecek seviyede.

Aynı benimki)) aramızdaki tek fark, ben sınırımı iyi çizdim, kavgasını edemez benimle. Benim herif de tel bağımlısı. Hatta oğlumuza ne olacaksın diye soruyoruz baba olacağım, telefonda oyun oynayacağım diyor"

Şimdi geldi benim herif neden yanımda oturmuyorsun diyor. Sen oyun oynuyorsun (sesli oynuyor) ben balkonda votka içiyorum. Napayım içerde dedim. Olsun otur diyor. Oldu paşam ))) ben görmezden gelip, sallamıyorum. Kavga da etmiyorum. Bu çocuk benim olduğu kadar onun da. Çocuk bunu söylerken yüzüne düşen gölge yeter. Ben oğluma tv izlemiyorum, tablet vermiyorum. Anlatıyorum, oynuyorum, geziyorum. Olmak ıstemiyorsa, ben insanları yok sayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…