- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
erkek kardesim aileme uzak, bana yakına gelecek ve işini görmeyecek miyim? ona ablalık edemeyecek miyim? ve buna kocam karısacak he? kesinlikle haklısın. ama ona bekledigi özeni göstermeyi denedin mi hiç?
Altında yatan sebep belli değil mi zaten?
Sizden beklediği ilgiiyi alakayı göremiyor o yüzden de kardesinize yapacaklarınız gözünde büyüyor eşinizin ve kıskanıyor.
Elbette kardeşine istediğiniz yardımı yapar, ilgi alakayı gösterirsiniz ve tepki göstermekte haklısınız ama eşinizin bu davranışları gösterme nedenini gözardı etmeyin.
Öncelikle haksız tabiki ama.....
Onu önemsemediğinizi hissediyor,sanırım bazı sorunlarınız vardı sizin üzeriniz de de ölü toprağı vardı en son...
ne değişti ne değişmedi bilemem ama hiç kıskançlık yapmayan biri birden kıakançlık yapıyorsa kendini önemsiz hissetiğinden dolayıdır...
Onun neden böyle hissettiğine odaklanmaya çalışsanız diyeceğimde umarım olur güzel bir konuşmayla...
Bunları açıkça demek çok zor şeyler bence. zorla ilgilen benle de denmez ki ben diyemiyorum en azından. içindn gelmesini ister olmayınca da huysuzlasmıs gibi geldi.Diyelim ki öyle, ne beklediğini ne istediğini açıkça söylemesi gerekmez mi? Kardeşine davrandığın gibi davranmıyorsun demek mi çözüm? Ben şunun yoksunluğunu yaşıyorum, şöyle davranmanı istiyorum deyince daha normal bir iletişim olmaz mı?
Saldır idrak ,sonuna kadar haklısın .
O ne be öyle ;çamaşırını yıkarsın falan .kardeşinin kirli donunu mu kıskanıyor ?tabiki istersen yaparsın o senin kardşein
Bunları açıkça demek çok zor şeyler bence. zorla ilgilen benle de denmez ki ben diyemiyorum en azından. içindn gelmesini ister olmayınca da huysuzlasmıs gibi geldi.
Ayrıca kardeşin ev bulana kadar sende de kalmak isteyebilir ;kardeş bu ya başka şeye benzer mi? Kocanızın kardeşinin böyle bir talebi olsa ne yapar acaba ?artık erkek milletinin bu saçmalılarından fenalık geldi .Yahu desem ki kardeşimle böyle vıcık vıcık bir ilişkimiz var, evime eşime zaman ayırmıyorum yok yani o da yok. Vallahi deli çıkacağım artık ya. Neye saracağını şaşırdı.
Eee ne kadar ay ya da yıl bilemicem ilgi görememişÖlü toprağı yok artık. Normalleştik birçok konuda ama adam ergenliğe geri döndü. İlgi budalası oldu birdenbire. Koca adam üstelik.
Elbette normal olan yazdığınız gibi ama eşinizi siz daha iyi tanırsınız kendini böyle rahat ifade edebilen biri mi? Herkes bu açıklıkta iletişim kuramıyor, erkeklerin de daha zor olduğunu düşünüyorum bu konuda.Diyelim ki öyle, ne beklediğini ne istediğini açıkça söylemesi gerekmez mi? Kardeşine davrandığın gibi davranmıyorsun demek mi çözüm? Ben şunun yoksunluğunu yaşıyorum, şöyle davranmanı istiyorum deyince daha normal bir iletişim olmaz mı?
Şimdi doğru olanı söylediğiniz gibi..:Diyelim ki öyle, ne beklediğini ne istediğini açıkça söylemesi gerekmez mi? Kardeşine davrandığın gibi davranmıyorsun demek mi çözüm? Ben şunun yoksunluğunu yaşıyorum, şöyle davranmanı istiyorum deyince daha normal bir iletişim olmaz mı?
Tabi ki doğru iletişim şekli budur, ama her zaman bunu talep etmek, yoksunluğunu hissettiğin ilgiyi söylemek bu kadar kolay değildir.Diyelim ki öyle, ne beklediğini ne istediğini açıkça söylemesi gerekmez mi? Kardeşine davrandığın gibi davranmıyorsun demek mi çözüm? Ben şunun yoksunluğunu yaşıyorum, şöyle davranmanı istiyorum deyince daha normal bir iletişim olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?