Eşim kardeşimi ve dahi ailemi kıskanıyor.

Kuzummm sana böyle samimi hitap ettim ama kendimden biraz hep görüyorum senden o yuzden umarim kizmasin Neyse.gel gelelim kardeşine bunu yapma 2 ay sende kalmamali en fazla 1 ay o da en fazla bak ne güzel eşinle biraz olsun duzeldiniz herseyi al üst etmeye değer mi ya bu ne düşüncesizlik araba alacakmış oldu paşam de
Annene zaten diyecek söz hiç yok dalga geçer gibi konuşmuş ama artik irdeleme lütfen kendi ailenle hazir mutlu olma şansı yakalamışken işler düzene girerken yeni bir kaos başlamasın çünkü iki ay çok uzun bir süre

Niye kızayım içinden geldiği gibi hitap edebilirsin :)
Ya gayet net konuştuğum halde içimden bir ses yeterince etkili olmadı diyor nedense. İki ay çok uzun evet ama sevgili kardeşim önce araba alacakmış:)

Anneme diyecek laf yok. Oğlumun kreş parasını ödeyince sıkıntı olmaz ona göre. Sanki her şey paraymış gibi. Yahu ben sorun olmayacağını bilsem öz kardeşimden para mı alırım. Derdimiz bu mu.

Bir de nasıl yapacak nasıl edecek tek başına bir evde parası yetecek mi bilmem ne diyor. Ben evlat değilim ama. Kocasıyla sorun yaşar mı, evinde sürekli kardeşini ister mi, yorulur mu vs onlar sorun değil. Hiç değil. Bir de ağzını yaya yaya merak ettim hiç mi aklına gelmedi bende kal demek diyor ya sabır :)

Yalnız bir şey fark ettim kendi adıma. Artık canım acımıyor. Kabullendim sanırım durumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…