• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kardeşime düğün hediyesini kötü aldı

Anlaşılan eşinizin durumu gayet iyi. Durumu iyi olmasa böyle bir cümle kuramaz. O durumuna rağmen böyle bir hediye alıyorsa ayıp etmiş.
Eşinizin durumu orta direkse kardeşinizin bu hediyeyi kabul etmesi biraz saçma olmuş. Valla karışık bir durum keşke bu duruma hiç girmeseydiniz

Ben biraz bireyselcilikten yanayım, en güzeli bu kadar büyük işlere girmemek. Yok baldızın eşyaları, yok kardeşin tatili derken kendisine ve size bir şey kalmamış. Eşinizin maddi durumunu bilmemekle beraber bence ne olursa olsun her insan önce kendi ailesine yapmalı, çevresine de kalan imkanlar dahilinde yardım etmeli. Bu şekilde huzurunuz kaçar bence eşinizle öncelikleriniz konusunda konuşup anlaşmalısınız.

Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onları🥺gitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz 😢
Merak ettim eşyalar ne kadar tuttu?
Ben de ablam evlenirken ev hediyesi olarak bulaşık makinesini almıştım ve kendim seçtim. Uygun fiyatli güzel özellikli bir tane.
Eğer begenmezlerse biraz kullanıp satabilirler ve yenisini alırlar kimse ellerini bağlamıyor sonuçta. Önemli olan ev ilk kurtulurken çok masraf edilmemesi bence. Bir de o çizik kısımlar çıkabilen parcalarsa kurulum sırasında not aldirsinlar ve o kısımlar değiştiriliyor.
Ayrıca ne güzel bedevadan beyaz eşyaları olmuş ne üzülüyorsunuz ki.

Elin adamı neden kardeşine beyaz eşya alıyor önce onu sorguladım bir. Ama sonra baktım adamın kendisi söz vermiş. Olay baştan sonra tuhaf???

Kardeşimize.konusun istemiyorsa kabul etmesin , zaten kardeşimiz görmeden alması çok ayıp. Çizik çizik alması çok kötü . Ay valla sinirlik .ciziklerin tuttari kadar parayı kardeşimize versin kardeşimiz üstüne koyup iyisini alsın bari .para fiziğe cuzuga gitmez

Esiniz ele gune karşı beyaz esyalarini ben aldim demek icin almis. Atiyorum tisort alsa begenmezsen giymezsin ancak beyaz esyanin omru 10-15 yil. Boyle bir hediye almak istiyorsan ya goturup kişinin kendisine sectireceksin ya da atıyorum al sana 20 bin lira ustunu sen tamamla istedigini al diyeceksin. Yinede kardesinize bu hediyeleri alan eşiniz, kardesini tatile gonderebilir bana absurt gelmedi. Asil problem maddi durumunuz bu kadar iyiyse neden sizi tatile goturmedigi

Ne kadardır defolu çokmu kötü ben sıfır aldım kriz yokken kaç yerden soyuldu düştüm önünde elimde çaydanlık vardı darbe aldı dolap onun dışında bir sürü boya cizigi var o eşyaları alan çok gordun mu kötü olduğunu

Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onları🥺gitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz 😢
Bence kardeşine anlat durumh eşinizden istemedipini söylrsin kendi alsın biz hallettik desin en iyiis bu gibi

ben yerinizde olsam kardeşime durumu anlatırdım, eşim adına mahçubum söz verdi ama verdiği sözü layığıyla yerine getiremedi, o beyaz eşyaları istersen satıp parasıyla ihtiyacınızı alabilirsiniz ayıp olur diye düşünmeyin derdim...

Yalnız tüm beyaz eşyaları almaya da yürek lazım he. İnsanın babası almıyor bugün. 😀😀

"Beyaz eşyaların benden" demek, "Mağazaya gideriz seçtiğini alırım" demektir.

Yok fiyatlar uçtu, yok kabul etmeseydi falan saçma laflar.

Herkes bütçesine göre hediye sözü versin.

Tutamayacağı sözlerin karşılığını böyle utanç verici şekilde yerine getirmesin.

Şimdiye kadar kime defolu ama kullanılmamış hediye verdik de bunu normal karşılamız bekleniyor?

Markası kötü dememiş ki, hatalı ürün alıyormuş ve evet benim yetiştiğim ailede hediye sormak görgüsüzlük olarak görülür.
Yorumlari okursaniz dusuk model dugmeli..benimki bile dugmeli degil diyo bayan..cok sansli bi ailedesiniz..ne mutlu size..gorgusuz olmadiginiz icin oyle yetistiginiz icin👏🏻👏🏻ama malesef iste bole gorgusuzlerde var bu hayattaa..durum bu..cok uzgunum kendi adimada..nasil bi ailede yetismisim ben..kahretsin..artik kaderimle basbasa kaliyim ben...beni yalniz birakin olurmu..cok uzuldum yorumunuza..en az 5 gun kendime gelmem lazim..bu yuku kaldirmam icin..gerceklerle karsi karsiya kaldim kolay degil..hoscakalin..sevgiyle kalin..

Kendi kullanmayacagin seyi nasil yakinina vermek istiyor🙄 kaldi ki sanki ondan esya istemis.. tek bir parca beyaz esta alsaydi ama iyisi temizi olsaydi..
Eşinin kardeşine bilezik taksa büyük olasılıkla aynı rakımı ödemiş olacaktı.. ama aile içinde rüzgarı böyle olmayacaktı .Allah konu sahibinin yardımcısı olsun çok fena bir adam

Yani eski modeller uygun oluyor aslında
Markasıda affedilebilir değilmi 😑
Hem eski model hem teşhir olunca olmamış sahiden
Teşhir olur üst modellerden olur onuda anlarım
Ama sizinkiler hem eski model hem teşhir
30.000dende azdır bence aldıkları
Gayet yeni model buzdolabı 8-9 bin lirayada var
Kampanyalı olunca ayrı bir ucuz oluyo birde
Eşiniz baya vasat davranmış gerçekten

Acaba siz defolu beyaz eşyadan mi bahsediyorsunuz.?
Mesela yan tarafı çizilmiş. Bir yeri lekelenmiş? Teşhir ürün olan.
Ama kullanılmamış.

Eğer oysa onlar gayet güzel
Nesi varmış? 😀 eski model yeni model nedir yahu ? Kapıtalıstın dayattığı saçmalıklar.
Aşırı yıpranma yoksa bencede neden olmasın

Back