- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Yanlış anlaşıldı galiba . Üründe sorun yoksa olabilir dedim. Demekki kendine güvenmiş ve söz vermiş.
Güvenmemesi gerekiyormuş demek ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anlaşıldı galiba . Üründe sorun yoksa olabilir dedim. Demekki kendine güvenmiş ve söz vermiş.
Güvenmemesi gerekiyormuş demek ki.
Tanımadığım için yorum yapamayacağım. sağlıkla kalın
Ne alakası var, kardeşinin düğünü var, düğünde hediye takılır/alınır.Sizin kardesinizin butun beyaz esyalarini almasi kadar kendi kardesini tatile gondermesi de normal. Ne yani kardesini tatile gondermemek icin sizin esyalarin kalutesini mi arttirsaydi. Ustelik anladigim kadariyla evde para kazanan sadece kendisi
Gram da bence fazlaBende böyle bi başlığı görünce gram altın falan taktı sandım
Gerçi bu devirde onu da takmak zor ama
Hediye olarak altin takilir gecilir. Siz son donemde beyaz esya fiyatlarini gordunuz mu bilmiyorum ama evin tum beyaz esyasi 25-30 bin tutar ortalama. Oysa altin alsa 5-10 arasina halledebilecekNe alakası var, kardeşinin düğünü var, düğünde hediye takılır/alınır.
Ona düğün hediyesi yaptı diye kendi kardeşini tatile göndermek zorunda mı
İyi de o herkese göre değişir.Hediye olarak altin takilir gecilir. Siz son donemde beyaz esya fiyatlarini gordunuz mu bilmiyorum ama evin tum beyaz esyasi 25-30 bin tutar ortalama. Oysa altin alsa 5-10 arasina halledebilecek
Enistenin durumu o kadar iyi degilse o zaman kardes bu hediyeyi kabul etmeyecekti, siz enisteniz alayim diye atip tutsa maddi durumunu bilseniz kabul eder misiniz? Ha ben iyi olsa da kabul etmem zaten ama bu kardes etmis.İyi de o herkese göre değişir.
Bana göre kardeşe altın takıp geçilmez mesela. Bilezik takılır.
Aşırı iyi durumu vardır, eniştelik abilik yapmak istemiştir beyaz eşyayı almak ister ne var bunda? Ama burada mevzu adam o kadar iyi durumda değil haybeden sallamış. Hem beyaz eşya sözü vermiş hem de spotçudan veya teşhirden neyse, kıytırık almış geçmiş. Bu ayıp.
Görümceyi 3 çocukla tatile göndermek de gereksiz şov.
Hepsi şov aslında.
Ama baldıza yaptığı ayrıca ayıp.
Kardeş kabul etmemiş başta zaten. Israr olunca ne yapabilirsin, var bir güvendiği dersin.Enistenin durumu o kadar iyi degilse o zaman kardes bu hediyeyi kabul etmeyecekti, siz enisteniz alayim diye atip tutsa maddi durumunu bilseniz kabul eder misiniz? Ha ben iyi olsa da kabul etmem zaten ama bu kardes etmis.
Bu arada adam da kendi krdesine tatil ismarlamak isteyebilir. Hatta bunu konu sahibi soylemeli, haksizlik olmasin diye. Ben evliyken oyle yapiyordum, benim kardeslerime bi sey alinca zorla gorumceme de aldiriyordum/yaptiriyordum ki ben de calisiyorum
Kardeş kabul etmemiş başta zaten. Israr olunca ne yapabilirsin, var bir güvendiği dersin.
Valla kardeşler arası hak geçmesin diye birine birşey alırsan diğerine de alırsın tamam güzel de, bu düğün.. Birinin düğünü var, diğerinde birşey yok, keyfi bir tatil.. Beklesin diğerinin de özel birşeyi olduğunda ona da yapardı.
Neyse yuzatmanın anlamı yok, bu konuda aynı düşünmüyoruz
Yani insanin kendi kardesine ve yegenlerine bir tatil hediye etmek icin siralarini beklemeye gerek yok, icinden gelmis yapmis adam, karisi da dahil kimseyi ilgilendirmez (kendi evinin gecimini sagladigi surece)Kardeş kabul etmemiş başta zaten. Israr olunca ne yapabilirsin, var bir güvendiği dersin.
Valla kardeşler arası hak geçmesin diye birine birşey alırsan diğerine de alırsın tamam güzel de, bu düğün.. Birinin düğünü var, diğerinde birşey yok, keyfi bir tatil.. Beklesin diğerinin de özel birşeyi olduğunda ona da yapardı.
Neyse yuzatmanın anlamı yok, bu konuda aynı düşünmüyoruz
Yarım gram da fitleşelim o zamanGram da bence fazla
Yani insanin kendi kardesine ve yegenlerine bir tatil hediye etmek icin siralarini beklemeye gerek yok, icinden gelmis yapmis adam, karisi da dahil kimseyi ilgilendirmez (kendi evinin gecimini sagladigi surece)
Ama kadin 5 senedir bu sorunu cozmek icin hicbir sey yapmamis, ta ki gorumcesi tatile gonderilene kadarAdam kendi karisini balayi birakalim 5 senedir bir kere tatile götürmüyorsa o zaman kadinin tabi ki zoruna gider. Adam baskalara yagdiriyim derken evdekileri görmüyor. Beyaz esyalari da fiyatlara bakmadan söz vermis heralde. Bir kisi icin pahali bir hediye
Hadi olsun o zamanYarım gram da fitleşelim o zaman
5 senelik eş hiç tatile gitmemişken kardeşine bütün beyaz eşyaların hediye edilmesine de izin vermemeliydi. Demek ki eş de bu durumu çok önemsememiş.kardeşini tatile göndermesi normal diyenler şaka mı yapıyor? olay ona yapıldı onun da gönlü kalmasın değil ki, adamın ne yapmaya çalıştığını anlamamış çoğu kişi. yorumu bu yönde olanların da görümce olduğu hissediliyor zaten.
bu normal bi davranış ama 5 senelik eşini bir kere tatile götürmemiş olmasında sorun yok yani? Allah sabır versin bu şekilde yaşamak zor oluyodur