• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kardeşime düğün hediyesini kötü aldı

Kardeşiniz beyaz eşya mağazasına gitsin eşinizin aldığı ürünlere baksın eğer daha farklı bir ürün istiyorsa üzerinin farkını versin daha iyisini alsın.Aldığı mağaza bunu kabul eder sanırım çünkü henüz ürünler eve kurulmadı. Eniştesine de teşekkür etsin. Olay böyle hallolur bence.

Altınım yok bu gün görünceme seni tatile gönderecem şu otele diyor o otelin parasına bir eşya alınır duyunca şok oldum 😠
Ha ağzınızdan baklayı çıkardınız asıl dert görümce..
Beyaz eşya için kötü diyorsunuz ne kadar kötü olabilir hayal edemedim. Abarttığıniz kadar değildir. Genelde sıfır beyaz eşyaları spotçular satar onlarda ufak tefek çizikleri onarıp, sıfır gibi yapıp öyle satarlar. Sıfırdan bir tık ucuz olur.

Bir kere böyle bir yola girmişsiniz beyaz eşya fiyatları ortada.

Buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası + Tv varsa en az 30 bin civarı tutmuştur diye düşünüyorum.

Başta heyecanlandınız belli görümceye tatili duyunca çizikler aklınıza geldi.

Daha başta kocanız bunu sizinle konuşunca siz* kabul etmeyecektiniz. Evinizin bütçesi görümceye tatil olunca aklınıza gelmiş..

Defolu ürünler ama sıfır aldığı Çamaşır makinası eski model evime koymam demek istediğim oydu benimki bile dokunmatik yeni modellersen
Dokunmatik modeller daha mı güzel temizliyor? Cahilliğime verin lütfen gerçekten bilmiyorum öyle bi teknoloji mi çıktı?

Kardeşim kabul etmedi kendi çok ısrar etti oda sonunda kabul etti. Ki görüncemi yaza tatile göndermeyi planlıyor otele bana elini sık biraz artık diyor borcumuz var diyor kardeşime kötü eşya alıyor görüncemi önce tatile sonra başka yere gönderiyor bu masraf değilmi
Siz neden sürekli birilerinin sorumluluğunu üstleniyorsunuz. Beyaz eşyasını almak, tatile göndermek. Bana tuhaf geldi açıkcası. Sizin kendi eviniz yok mu

Ay bu durumda bile görümceyi savunanlar örümcek heralde
Abisini tırtıklayan tiplerden
Adam kardeşini tatile gönderecek parayı bulabiliyosa demekki parası var ve iyiside alınabilir
Almak zorunda değil kesinlikle tam bir saçmalık ama adam kendisi demiş beyaz eşya benden diye
Beyaz eşyayı almış daha eşiyle tatile gitmeyen adam kardeşini göndermiş
Hala bayan suçlu oluyor
Kadın kadının düşmanı gerçekten

Bu zmanda boyle hediyeler alinirmi peki allah askina..yani adamin yaptigi destegi gormuyoaunuz..markasina ona buna takiliyosunuz..helal olsun valla..gonlunden gecmis almis..belki cok cokk onceden verilenn bir sozdu..piyasa uctu yanii..bi camasir makinesinden bahsedilmiyor..beyaz esya takimindan bahsediliyo.oz kardesi bile degil..baldizi..yuhh diyorumm..yazdigim onca seyde..sadece omu dikkatinizi cekti.hediye sorulurmu..evet sorulur..ben sorariimm..sonucta dogum gunu hediyesi alinmiyor..uzun sure kullanacagin beyaz esya aliniyo..en kotu ablsina sorar..
Markası kötü dememiş ki, hatalı ürün alıyormuş ve evet benim yetiştiğim ailede hediye sormak görgüsüzlük olarak görülür.

Eşiniz çok ilginç bir insanmış. Yahu ben elbise hediye götürürken değiştirme kartı koyuyorum :p sonuçta herkesin zevki ayrı. Hiç sevmem hediye almak da vermek de bu yüzden. Hiç beyaz eşya alacağım deyip kafasına göre alınır mı? Arkadaşlar beğenmezse satar kendi istediğini alır demişler de bu altın değil ki :p altın değerini korur şimdi kullanılmamış bile olsa aldığının çok çok daha altına satılır değmez bile uğraşmaya. Hadi uğraşmasın sokağa atsın desen dev gibi makineler 😂 yani atmak bile bir dert. Garantisi var mı? Firmanın yetkisinde mi belli değil. Bu kadar gereksiz bir hareket olamazdı. İlla altın vermek istemiyor da beyaz eşya vereceğim diye tutturuyorsa mağaza, marka isteği alır, onu eve yollardı. Çok ayıp olur elbette kardeşinize.

Görümceyi tatile yollamak çok kötü değil de sizin gidememeniz çok kötü olmuş. Niye sormadınız ben hiç tatile gitmedim kardeşimden mi rica edeyim? diye. Yani burada parayı tek kocanın kazanmasının anlamı yok. Ailenin parasıdır. Görümceye de hediye tatil ısmarlanır ama kendi gidecek parası yokken ısmarlamak çok ilginç bir davranış. Eşiniz işk kez böyleymiş sanırım. Başka davranış değişiklikleri var mı? Bazı beyin enfeksiyonları, beyin tümörlerinde böyle garip anlamsız huy değişiklikleri olabiliyor.

Bilmiyorum kardeşiniz nasıl biri. Ama ben beyaz eşyaların sıfır ama çizili olmasını sorun etmezdim. Pahalı ürünler sonuçta. Eşiniz yeni çifte destek olmak istemiş. İkinci el olsa neyse.

Bu sözü verdiğinde böyle Bi kriz ortamı yoktu sanırım, mevcut şartlara göre hareket etmiş. Çünkü size aynı şeyi yaşatmamış. Bence kız kardeşinizin enişte zamanında böyle dedin ama ekonomi ortada, bütün eşyamız yerine elinden ne geliyorsa o kadarını yap demesi gerekmezmiydi ya da ailenizin?

Ben görümcenizi tatile göndermesine takildim,siz 5 yıldır ne tatil yuzu gormussunuz ne balayi ..cinnet yükleniyor 😃 seninde kardeşine beyaz eşya aldım,tatili unut diyecek,beyaz eşya aldi çünkü tatil hakkınızı kaybettiniz,adam bu kafada...
Üstelik şu an bile her ortamda "bizim hanım kardeşinin tüm eşyalarını ben aldım " diyerek gezindiğine eminim

5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorum
O zaman kardeşinize de beyaz eşya aldırmayacaksınız. Sizin kardeşinize beyaz eşya alirken iyi(kalitesini tartışmıyorum,hediye bu sonuçta içinden gelen,bütçesine uyanı almış)kardeşini tatile gönderince problem.
Ha bana sorarsanız ne benim kardeşime gidip beyaz eşya alsın(takı takmak yeterli) ne de kardeşini tatile göndersin ama yapıyorsa birine digerine de yapması gayet normal.
En başında kardeşinizin beyaz eşya konusunu kabul etmeseydiniz şu an kardeşini tatile gönderme diyebilirdiniz .
Bunlara girişmese zaten siz otele de tatile de gidebilirdiniz. Siz tatile/balayına gidemediginize göre eşiniz öyle çok zengin biri değil.

Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim 😢keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar utandırdı
Fiyatlar her geçen gün artıyor. Kardeşiniz kusurlu ürünü kullanmayıp eninde sonunda kendisi alacaksa bir an önce alsın söyleyin de. Onu da zarara sokarsınız böyle.

Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim 😢keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar utandırdı
Kardeşinizi arayın, eşyalar kötü, mahcup olmak istemiyorum. Kabul etmeyin deyin. Kendi kardeşine versin eşiniz onları. Madem bu kadar ısrar etti eşiniz, yaptığı çok ayıp

Back