• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kardeşime düğün hediyesini kötü aldı

Kardeşim kabul etmedi kendi çok ısrar etti oda sonunda kabul etti. Ki görüncemi yaza tatile göndermeyi planlıyor otele bana elini sık biraz artık diyor borcumuz var diyor kardeşime kötü eşya alıyor görüncemi önce tatile sonra başka yere gönderiyor bu masraf değilmi

Altınım yok bu gün görünceme seni tatile gönderecem şu otele diyor o otelin parasına bir eşya alınır duyunca şok oldum 😠
Eşinizin yaptığı sus payı resmen. Kardeşini lüks tatile göndermek için sizin kardeşinize laf olsun diye alnımış o eşyalar. Almasa çok daha iyiydi. Götürsün iade etsin çünkü kardeşiniz böyle yapacağını bilerek kabul etmemiştir o eşyaları.

5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorum
Haklısınız sonuna kadar.

Eşinin kardeşine bilezik taksa büyük olasılıkla aynı rakımı ödemiş olacaktı.. ama aile içinde rüzgarı böyle olmayacaktı .Allah konu sahibinin yardımcısı olsun çok fena bir adam
Evet milletce biraz gosteris sevdigimiz dogudur.. ama yeni evlenen ciftede bunu yapmazsin.. ben utanirdim sanirim.. kendime olsa gene alirdim durumum iyi degilse ama hem o kadar hava at.. benden beyaz esya filan diyerek hemde goruntusu iyi olmasin.. bu eniste biraz ailede .. ben hallederim ben ederim deyipte sonunda hic bi halt yapmayanlardan sanirim..her ailede vardir boyle bir tip, sasmaz😐

Aşırı yıpranma yoksa bencede neden olmasın
Ya aşırı Yıpranmamıştır Belki ama çooook eski model aldıysa, birde defoluysa ☹️
beyaz eşyanın on seneden sonra parçaları üretilmiyor. biri diğerine uymuyor.
Mesela bulaşık makinemde elzem bir parça eksik. parça serviste yok. nette yok hiç bir yerde yok yani
5 sene öncenin eşyasını almak demek 5 sene sonra parça sıkıntısı demek
Bende teşhire karşı değilim ama yeni model olursa
Yada 1 2 sene öncesinin lüks sayılabilecek modelleri olursa seve seve alırım
Ama hem eski model hemde teşhir olmuyor
Zaten eski modeli almaya kalktığındada fiyatı uygun oluyor
Bence enişte tüm eşyalara en fazla 20 25 bin vermiştir
Oda çok komik dalga geçer gibi oluyor

Ya aşırı Yıpranmamıştır Belki ama çooook eski model aldıysa, birde defoluysa ☹️
beyaz eşyanın on seneden sonra parçaları üretilmiyor. biri diğerine uymuyor.
Mesela bulaşık makinemde elzem bir parça eksik. parça serviste yok. nette yok hiç bir yerde yok yani
5 sene öncenin eşyasını almak demek 5 sene sonra parça sıkıntısı demek
Bende teşhire karşı değilim ama yeni model olursa
Yada 1 2 sene öncesinin lüks sayılabilecek modelleri olursa seve seve alırım
Ama hem eski model hemde teşhir olmuyor
Zaten eski modeli almaya kalktığındada fiyatı uygun oluyor
Bence enişte tüm eşyalara en fazla 20 25 bin vermiştir
Oda çok komik dalga geçer gibi oluyor

Kaç senelik makineniz? 10 yıl yedek parça garantisi var ürünlerde. Eğer parçayı temin edemezlerse değişim ücreti karşılığında yeni ürün veriyorlar.

Kaç senelik makineniz? 10 yıl yedek parça garantisi var ürünlerde. Eğer parçayı temin edemezlerse değişim ücreti karşılığında yeni ürün veriyorlar.
9 yıl oldu ama tahmini çıkış tarihiyle beraber 11 sene vardır
Parça gerçekten yok 😂
Birde 10 yıl yedek parça garantisi yoktu
Motor garanti belgesi vardı oda o zaman ya 3 yada 5 sene kadardı
Çünkü 3 sene önce ekranı değiştirdik gayet güzel para aldılar
Kullanıcı hatası olmamasına rağmen ama ekran şuan bozulsa oda yok belkide 😄

Annemin 0 kullanılmamış kazanlı Tefal ütüsü "hatalı üretim "çıktı.Değişim bedeli olarak 3.500 tl istemişler.Annem bu parayı veremem deyince bin tl vermişler 🤐

Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onları🥺gitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz 😢
spotçudanmı almış ikinci elciden hiçbir markanın sıfırı soyuluk çizilik değil çünkü

Annemin 0 kullanılmamış kazanlı Tefal ütüsü "hatalı üretim "çıktı.Değişim bedeli olarak 3.500 tl istemişler.Annem bu parayı veremem deyince bin tl vermişler 🤐

Ben de geçtiğimiz aylarda tost makinemi değiştirdim arçelikten. 190 lira aldılar yeni makine için. Plakaları temin edemediler.

9 yıl oldu ama tahmini çıkış tarihiyle beraber 11 sene vardır
Parça gerçekten yok 😂
Birde 10 yıl yedek parça garantisi yoktu
Motor garanti belgesi vardı oda o zaman ya 3 yada 5 sene kadardı
Çünkü 3 sene önce ekranı değiştirdik gayet güzel para aldılar
Kullanıcı hatası olmamasına rağmen ama ekran şuan bozulsa oda yok belkide 😄

Ben şanslı çıktım galiba çok güzel paraya sıfır tost makinesi getirdiler tüm şansımı burada kullanmamış olayım lütfen. 😀😀

Ben de geçtiğimiz aylarda tost makinemi değiştirdim arçelikten. 190 lira aldılar yeni makine için. Plakaları temin edemediler.
Gene insanflı davranmışlar .Bizim olayda annemin o ütüsü bin tl ama kendilerinin ki 4500 tl🤣Kendileri satmadı sanki o ütüyü ..üstelik hatalı üretim yani hiç kullanılmadığı belli çünkü kazan hortumunu bağlantısı yanlış bağlanmış.

Ben şanslı çıktım galiba çok güzel paraya sıfır tost makinesi getirdiler tüm şansımı burada kullanmamış olayım lütfen. 😀😀
Muhtemelen yedek parça garantisi olduğu içindir
Bizim aldıklarımızda motor garanti belgesi var çünkü 😄
Demek böyle bişeyde varmış
Temin etmek zorunda oldukları için etmişler
Bizimkilerde bana abla üstte fıskiye olmasada olur. Böylede kullanırsın üstten çok su akmıyor zaten diye savunma yapıyolar 😂

Gene insanflı davranmışlar .Bizim olayda annemin o ütüsü bin tl ama kendilerinin ki 4500 tl🤣Kendileri satmadı sanki o ütüyü ..üstelik hatalı üretim yani hiç kullanılmadığı belli çünkü kazan hortumunu bağlantısı yanlış bağlanmış.

Benim adalet anlayışıma göre bin lira falan hikaye, hatalı ürettiysen paşalar gibi yenisini vereceksin insanlara. Ama yokk öyle olursa meslek etiğine uyar, o da yakışmaz. 😀😀😀

Muhtemelen yedek parça garantisi olduğu içindir
Bizim aldıklarımızda motor garanti belgesi var çünkü 😄
Demek böyle bişeyde varmış
Temin etmek zorunda oldukları için etmişler
Bizimkilerde bana abla üstte fıskiye olmasada olur. Böylede kullanırsın üstten çok su akmıyor zaten diye savunma yapıyolar 😂

Hiç bilmiyorum bende ne evrak var ne fatura var garantimizin neye verildiğini bile bilmiyorum. 😀Aldığımız firmadan faturayı mail attılar bende arçeliğe attım. Fıskiye olmasa da olur kısmına aşırı güldüm. 😀😀

Benim adalet anlayışıma göre bin lira falan hikaye, hatalı ürettiysen paşalar gibi yenisini vereceksin insanlara. Ama yokk öyle olursa meslek etiğine uyar, o da yakışmaz. 😀😀😀

Hiç bilmiyorum bende ne evrak var ne fatura var garantimizin neye verildiğini bile bilmiyorum. 😀Aldığımız firmadan faturayı mail attılar bende arçeliğe attım. Fıskiye olmasa da olur kısmına aşırı güldüm. 😀😀
Fiskiye var aslında onu tutan bi parça var incecik yüzük kadar bişey. o parça kırılmıştı. ince bişey zaten o yok 😄
Hani parçayı görsen para bile etmez ama gerekli bişey işte

Eşiniz biraz ayıp Etmiş ama kardeşinizde kabul etmiycekti böyle büyük bir hediyeyi.
Eşinize söyleyin eski alıp hepsini alacağına adam akıllı 1 tanesini alsın.
Ayrıca eşinizin kardeşini tatile göndermesi sizi ilgilendirmez
Kendi kardeşinize alınan eşyayı kabul etmesini biliyorsunuz ama eşinizin kardeşine yapılan zorunuza gidiyor
Sizin kardeşiniz el ona rağmen beyaz eşya almış kendi kardeşine yaptığından size ne? Madem öyle kendi kardeşinize alınanı da kabul etmeyin bir zahmet
Kardeşine yaptığı tatil sizi hiç ama hiç ilgilendirmez
Sizin gibileri kendisine gelince herşeyi kabul eder ama kocası ÖZ KARDEŞİNE bir şey yapsa zoruna gider.
Oh olsun size hiç üzülmedim.

Bütün beyaz eşyalarımı 15 sene önce teşir malı olarak aldım. hala kullanıyorum sadece patpata sarılı gelmişti

Bütün beyaz eşyalarımı 15 sene önce teşir malı olarak aldım. hala kullanıyorum sadece patpata sarılı gelmişti

Kişinin teşhir ürünü kullanması sorun değil ki. Kendi ister teşhir kullanır ister 2. El alır isterse milletin çöpünü alır gelir kullanır. Bence sorun beyaz eşyaları ısrarla ben alırım deyip öyle ürün almak.

Kişinin teşhir ürünü kullanması sorun değil ki. Kendi ister teşhir kullanır ister 2. El alır isterse milletin çöpünü alır gelir kullanır. Bence sorun beyaz eşyaları ısrarla ben alırım deyip öyle ürün almak.

Yanlış anlaşıldı galiba . Üründe sorun yoksa olabilir dedim. Demekki kendine güvenmiş ve söz vermiş.

Back