• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kardeşime düğün hediyesini kötü aldı

Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim 😢keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar

Öyle yapım ozamn önden uyarım

Alma dicen tabiki. Kardeşin o saçma sapan eşyaları mı kullanacak?
Ben derdim valla. Enişten saçmalıyor git al kendi beyaz eşyanı derdim.

Adam hava atmak istiyor ama totosu atacağı havayı karşılamıyor açıkta kalıyor. o da böyle saçmalıyor. özellikle sizin 5 yıldır tatile gitmemeniz ve görümcenin sizin paranızla 3 çocuğu ile 5 yıldızlı öteler gitmesi tamamen fiyasko. ben olsam tam bir aile faciası çıkardım. kardeşinize durumu söyleyin gidip kendi alsın biz aldık sağ ol desin. zaten sen neyine güvenip şu krizde beyaz eşyalar benden diyorsun be adam. bence kendi ailesine saçmak için sus payı

beyaz eşya benim için önemlidir sırf almış olmak için almam. eşiniz kardeşinize illa ben alacağım deyip ısrar kıyamet alıyorsa o zaman adam akıllı birşeyler alsın yok çok pahalı diyorsa ben alırım diye ortalığa düşmeyecek. eşiniz bu davranışı ile kardeşinizi de zor durumda bırakıyor, kız beğendim dese bir dert bunları kullanmam dese ayrı dert.

görümceniz artı 3 çocuğunu tatile göndermekte bu ekonomi de bayağı maliyetli, eşiniz bu kadar parayı nereden buluyor?

Eşiniz el iyisi ev ayısı diye tabir edilen erkeklerden galiba çünkü 5 yıllık evliliğinizde sizi bir kere bile tatile götürmeyi düşünmediğine göre. Bence görümcenizin tatili ve kardeşinizin beyaz eşyalarından önce sizin kendi adınıza eşinizle çözmeniz gereken sorunlarınız var gibi görünüyor.

Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onları🥺gitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz 😢
Neden öyle bı yıgıtlık yapmaya kalkmıs?Madem bı ıs yapacak dogru duzgun yapsın.

Beyaz eşyalar ne kadar haberiniz var mı? Kardeşinizin böyle bir hediyeyi kabul etmemesi gerekiyordu. Kabul ediyorsa da ne gelirse razı olması gerek. Beğenmiyorsa kendisi daha iyisini alabilir.
Benden dıyorsa,goturup sectirecek.Usulu budur.Yapamıyorsa takacak ceyregını gececek.

enişte gibi enişte be
bence eşiniz on numara adam
bizimki kendi paramızla aldığımız mevcut evimizde bile hak iddia ediyor.
Düğünde kv bana daha fazla gram altın takmış görümceme takılmadığı için mevzu çıkarıyor.
Sizin eşiniz kardeşinize beyaz eşya hediye ediyor daha da siz beğenmiyorsunuz.
ne hayatlar var beee

Eşiniz normal gelmedi bana.
Kardeşinize eşyalar için neden ısrar ediyor? Bir tanesini alsaydı, fazlasına gerek yok zaten.
Ona eşya alınca kendi kardeşini de tatile göndermek istemiş.
Bunun yanında sizi harcama konusunda uyarıyor, 5 yılda hiç tatile gitmemeniz de cabası.
Etrafa kendini ne eli bol adam diye göstermek istiyor herhalde. Ama cebinde öyle etrafa hava atacak parası yok. Değişik cidden.
Şöyle yapmak yerine buzdolabı benden deseydi ve normal bir makine alsaydı bir sorun yoktu örneğin, kadını da rezil ediyor sadece kendisini değil.

Buarada esinizi once taktir ediyorum..maddi durumu iyiki yardimda bulunabiliyor..yada kizkardesini anladigim kadariyla evli degill..tatile gonderebiliyor..beyaz esya olayindada esiniz dogru olani yapmis..yani kizkardesinizin sormasi lazim..hangi marka model diye..o sormazise..esinizde diledigini alabilir..o esinizden cikar kizkardesinizin sorunu olur..sormasi gerekiyor...insan evine gelicek esyalari en kotu merak eder yine sorar..nese..esinizi ben cok taktir ettim..boyle bi zamanda durumu iyi bile olsa..bu sekilde kimse kimseye destek olmaz..
Hediye sorulur mu Allah aşkına?

enişte gibi enişte be
bence eşiniz on numara adam
bizimki kendi paramızla aldığımız mevcut evimizde bile hak iddia ediyor.
Düğünde kv bana daha fazla gram altın takmış görümceme takılmadığı için mevzu çıkarıyor.
Sizin eşiniz kardeşinize beyaz eşya hediye ediyor daha da siz beğenmiyorsunuz.
ne hayatlar var beee
diyelim ki yemek yicez dışarda siz de dediniz ki öğle yemekleri benden. ısrar kıyamet kabul ettirdiniz.eyvallah. ama sırf ucuz diye gidip abuk subuk bi yerden tatsız tuzsuz bi tavuk döner aldınız. iyilik mi şimdi bu

İkisi de saçmalık kardeşine yardım etmeye çalışmış ama spot ürünlerle bu yapılmaz.
Hediye bu 4 alacağına iki alırdı. Şimdi el iyisi olarak anılmayacak malesef eşiniz.
Ayrıca ben bir kere gitmemişim tatile görümcem benim kendimi sıktığım parayla tatile gidecek yok arkadaş.

Hediye sorulur mu Allah aşkına?
Bu zmanda boyle hediyeler alinirmi peki allah askina..yani adamin yaptigi destegi gormuyoaunuz..markasina ona buna takiliyosunuz..helal olsun valla..gonlunden gecmis almis..belki cok cokk onceden verilenn bir sozdu..piyasa uctu yanii..bi camasir makinesinden bahsedilmiyor..beyaz esya takimindan bahsediliyo.oz kardesi bile degil..baldizi..yuhh diyorumm..yazdigim onca seyde..sadece omu dikkatinizi cekti.hediye sorulurmu..evet sorulur..ben sorariimm..sonucta dogum gunu hediyesi alinmiyor..uzun sure kullanacagin beyaz esya aliniyo..en kotu ablsina sorar..

Bence esiniz boyundan büyük islere kalkisiyor. Hediye almak istemesi cok güzel. Allah razi olsun. Ama simdi elinde bol parasi yoksa bütün bayaz esyalar benden demesi yalnis. Cünkü pahali ürünler bunlar. Sanirim o da fark etti ve böyle bir cözüm yoluna gitti. Size danissaydi ona akil verebilirdiniz. Ama olan olmus geri verme imkaniniz yoksa. Sahsen ikinci el mutfagi aldim evlenirken..o yüzden üstünde cizgisi olan sifir esyaya birsey demezdim sanirim. Kardesiniz nasil bir insan bilmiyorum, ama belki önceden durumu anlatsaniz iyi olur. Bence aile arasinda büyütülecek birsey degil.
Tatile gelince. Sizi bes senedir tatile görürmeyen adam kardesini de göndermemeli. Ha siz de tatil yapmis olsaniz neyise ama oda yok. Cömertlik ilk önce kendi ailesine yapmasi lazim maddi gücü el verdigi kadar. Ondan sonra kaliyorsa yine yardim etsin. Benim ablam mesela ben ögrenciyken beni bir kac kere tatile de götürdü. Ama bunu kendinden veya ailesinden kisarak yapmasina müsade etmezdim. Herseyin ayari önemli

Bu zmanda boyle hediyeler alinirmi peki allah askina..yani adamin yaptigi destegi gormuyoaunuz..markasina ona buna takiliyosunuz..helal olsun valla..gonlunden gecmis almis..belki cok cokk onceden verilenn bir sozdu..piyasa uctu yanii..bi camasir makinesinden bahsedilmiyor..beyaz esya takimindan bahsediliyo.oz kardesi bile degil..baldizi..yuhh diyorumm..yazdigim onca seyde..sadece omu dikkatinizi cekti.hediye sorulurmu..evet sorulur..ben sorariimm..sonucta dogum gunu hediyesi alinmiyor..uzun sure kullanacagin beyaz esya aliniyo..en kotu ablsina sorar..
Söylediklerinize katılıyorum ama sorma isine katilmiyorum. Bendede hediye olarak alicam diyenler oldu alan aldi almayanin yerine ben aldim ama hic kimseye sormadim soramam da. Kardeşimde olsa soramam, çekinirim ben. Belki yapacak durumu yoktur zorda bırakmış olurum

Anlattıklarından anladığım muhtemelen teşhir ürünü almıştır, çizilmiş soyulmuş derken ne demek istediğini anlayamadım. Sorun kardeşine teşhir ürünü beyaz eşya alması mı, yoksa görümceni tatile göndermesi mi?

Bu devirde beyaz eşyalarını almak mı? Hay maşallah diyecektim ki parası yok olduğu halde almış hem de çizik. Eşiniz bir tuhaf. Bence lafını yememek için yapmış sadece maksat ortada beyaz eşya olsun.

Back