- 15 Haziran 2022
- 843
- 761
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar
Öyle yapım ozamn önden uyarım
sıfır ve teshir olmasa bile bunu sarfiyati var a sı var b si var dimiKardeşiniz nasıl görmeden kabul etti ki ben beyaz eşya için kaç yer gezmiştim eşimle
Neden öyle bı yıgıtlık yapmaya kalkmıs?Madem bı ıs yapacak dogru duzgun yapsın.Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onlarıgitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz
Benden dıyorsa,goturup sectirecek.Usulu budur.Yapamıyorsa takacak ceyregını gececek.Beyaz eşyalar ne kadar haberiniz var mı? Kardeşinizin böyle bir hediyeyi kabul etmemesi gerekiyordu. Kabul ediyorsa da ne gelirse razı olması gerek. Beğenmiyorsa kendisi daha iyisini alabilir.
Şöyle yapmak yerine buzdolabı benden deseydi ve normal bir makine alsaydı bir sorun yoktu örneğin, kadını da rezil ediyor sadece kendisini değil.Eşiniz normal gelmedi bana.
Kardeşinize eşyalar için neden ısrar ediyor? Bir tanesini alsaydı, fazlasına gerek yok zaten.
Ona eşya alınca kendi kardeşini de tatile göndermek istemiş.
Bunun yanında sizi harcama konusunda uyarıyor, 5 yılda hiç tatile gitmemeniz de cabası.
Etrafa kendini ne eli bol adam diye göstermek istiyor herhalde. Ama cebinde öyle etrafa hava atacak parası yok. Değişik cidden.
Hediye sorulur mu Allah aşkına?Buarada esinizi once taktir ediyorum..maddi durumu iyiki yardimda bulunabiliyor..yada kizkardesini anladigim kadariyla evli degill..tatile gonderebiliyor..beyaz esya olayindada esiniz dogru olani yapmis..yani kizkardesinizin sormasi lazim..hangi marka model diye..o sormazise..esinizde diledigini alabilir..o esinizden cikar kizkardesinizin sorunu olur..sormasi gerekiyor...insan evine gelicek esyalari en kotu merak eder yine sorar..nese..esinizi ben cok taktir ettim..boyle bi zamanda durumu iyi bile olsa..bu sekilde kimse kimseye destek olmaz..
diyelim ki yemek yicez dışarda siz de dediniz ki öğle yemekleri benden. ısrar kıyamet kabul ettirdiniz.eyvallah. ama sırf ucuz diye gidip abuk subuk bi yerden tatsız tuzsuz bi tavuk döner aldınız. iyilik mi şimdi buenişte gibi enişte be
bence eşiniz on numara adam
bizimki kendi paramızla aldığımız mevcut evimizde bile hak iddia ediyor.
Düğünde kv bana daha fazla gram altın takmış görümceme takılmadığı için mevzu çıkarıyor.
Sizin eşiniz kardeşinize beyaz eşya hediye ediyor daha da siz beğenmiyorsunuz.
ne hayatlar var beee
ay benim bile sinirim zıpladı bu durumagörümcem tatile gidecek diye ben elimi sıkacağım öyle mi? oldu canım.
Bu zmanda boyle hediyeler alinirmi peki allah askina..yani adamin yaptigi destegi gormuyoaunuz..markasina ona buna takiliyosunuz..helal olsun valla..gonlunden gecmis almis..belki cok cokk onceden verilenn bir sozdu..piyasa uctu yanii..bi camasir makinesinden bahsedilmiyor..beyaz esya takimindan bahsediliyo.oz kardesi bile degil..baldizi..yuhh diyorumm..yazdigim onca seyde..sadece omu dikkatinizi cekti.hediye sorulurmu..evet sorulur..ben sorariimm..sonucta dogum gunu hediyesi alinmiyor..uzun sure kullanacagin beyaz esya aliniyo..en kotu ablsina sorar..Hediye sorulur mu Allah aşkına?
Söylediklerinize katılıyorum ama sorma isine katilmiyorum. Bendede hediye olarak alicam diyenler oldu alan aldi almayanin yerine ben aldim ama hic kimseye sormadim soramam da. Kardeşimde olsa soramam, çekinirim ben. Belki yapacak durumu yoktur zorda bırakmış olurumBu zmanda boyle hediyeler alinirmi peki allah askina..yani adamin yaptigi destegi gormuyoaunuz..markasina ona buna takiliyosunuz..helal olsun valla..gonlunden gecmis almis..belki cok cokk onceden verilenn bir sozdu..piyasa uctu yanii..bi camasir makinesinden bahsedilmiyor..beyaz esya takimindan bahsediliyo.oz kardesi bile degil..baldizi..yuhh diyorumm..yazdigim onca seyde..sadece omu dikkatinizi cekti.hediye sorulurmu..evet sorulur..ben sorariimm..sonucta dogum gunu hediyesi alinmiyor..uzun sure kullanacagin beyaz esya aliniyo..en kotu ablsina sorar..