• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kardeşime düğün hediyesini kötü aldı

5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorum
5 yildir tatile gitmemenizin sebebi esiniz yalniz. 5 senedir bu konuda konustunuz mu? Cozmeye calistiniz mi? Madem tatil sizin icin bu kadar onemli bir husus, ayrilmayi dusundunuz mu?

Sizin kardesinizin butun beyaz esyalarini almasi kadar kendi kardesini tatile gondermesi de normal. Ne yani kardesini tatile gondermemek icin sizin esyalarin kalutesini mi arttirsaydi. Ustelik anladigim kadariyla evde para kazanan sadece kendisi
Nesi normal ya, evli bir insan neden kardeşinin lüks harcamasının parasını ödesin?

Nesi normal ya, evli bir insan neden kardeşinin lüks harcamasının parasını ödesin?
Eşinin kardeşine büyük bir hediye aldığı için kendi kardeşine de bir şeyler yapmak isteyebilir gayet normal. Beğenilmeyen beyaz eşyalar bile 15 binden aşağı tutmamıştır.

Eşinin üstesinden gelemeyeceğim,parasının yetmeyeceği vaatlerde bulunması çok normal gelmedi bana..hep birilerine parasal anlamda çok güçlü olduğunu ispatlamaya çalışıyor.Deyim yerindeyse kendisini parasıyla sevdirmeye çalışıyor.Ama anladığım kadarıyla öyle deli paralar da kazanmıyor ki günün sonunda bu tür tutaraızlıklarla siz baş başa kalıyorsunuz.Eğer eşiniz kardeşinizin evine o eşyaları gönderirse kardeşinizin nişanlısı ve ailesi ile sorun yaşayacağını düşünüyorum.Kardeşini al götür eşya aldığınız yere..kendisi görsün değerlendirsin "ben bunları istemiyorum" derse de sen eşinle konuşursun

Sizin kocaniz ne is yapıyor ki bu yükün altına girdiniz.
Adam beyaz eşyalar benden der ve kardesiniz de bunu kabul ederse gelene de razı gelmek durumunda.
Yani marka.model belirtmemis ki esiniz.Ayrica şu an beyaz eşyalar ne kadar biliyor musunuz ?
Bence burada bir hata yok.
Hediyenin sorgusu olmaz.Adi üzerinde hediye..Alim gücü ile orantılı olarak seçilmiş demek ki ürünler..
Begenmiyorsa kendisi değiştirir ileride.

Eşinin kardeşine büyük bir hediye aldığı için kendi kardeşine de bir şeyler yapmak isteyebilir gayet normal. Beğenilmeyen beyaz eşyalar bile 15 binden aşağı tutmamıştır.
Adamın alım gücü ile estirmek istediği rüzgar aynı güçte değil.Yapacağı şey "benim şu kadar bütçem var sen istediğini al yetmeyeni kendin tamamla " olmalıydı.

Eşiniz normal gelmedi bana.
Kardeşinize eşyalar için neden ısrar ediyor? Bir tanesini alsaydı, fazlasına gerek yok zaten.
Ona eşya alınca kendi kardeşini de tatile göndermek istemiş.
Bunun yanında sizi harcama konusunda uyarıyor, 5 yılda hiç tatile gitmemeniz de cabası.
Etrafa kendini ne eli bol adam diye göstermek istiyor herhalde. Ama cebinde öyle etrafa hava atacak parası yok. Değişik cidden.

Son düzenleme:
Adamın alım gücü ile estirmek istediği rüzgar aynı güçte değil.Yapacağı şey "benim şu kadar bütçem var sen istediğini al yetmeyeni kendin tamamla " olmalıydı.
Tam bir saçmalık.
O kadar beyaz eşyaya para verip alacağına bir tanesini alsaydı madem 😂😂😂
Guyya esmek istemiş ama eline yüzüne bulaştırmis.

5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorum
Kardeşinize kotu eşya alınmasının sebebi esiniz degil, 5 yıldır evli ve balayına bile gitmediyseniz, bunu eşinizle konuşup cozmeliydiniz bu güne kadar. Gorumceniz bosanmis biri mi, bazen sorunlar oldugunda uzaklasmaniz gerekir ama imkanınız yoktur abi kardeş yardım eder. Ben bosandiktan sonra daha tutumlu olmak zorunda olduğum için telefona fazla para verme luksum yoktu abim kendine yeni telefon alacaktı, beni götürüp kendine almayi planladığı telefonu bana aldi hediye olarak. Ben hic telefonum hakkında kotu, değiştirmem gerek tarzında birsey de soylemedim, sadece mutlu olmam için yaptığı bir jest. Bu tarz birseyse kızmayın bence.

Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onları🥺gitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz 😢
Güzelinden alamayacaksa neden beyaz eşyayı kendi almayı teklif ediyor? Paşa Paşa altınınızı taksaydınız

Parasını veriyor diye eşyaları kendi seçip defolu ürünleri millete çakma hakkı yok. Atıyorum ben yeni evleneceğim diyelim. Eniştemden böyle bir talebim olmamış ki belki yeni gelin evime hersey yepyeni olsun istiyorum. Eğer kendi bu yükün altına girdiyse kardeşinizi ve gelini götürecek mağazaya onlar seçecek eşiniz ödeyecek. Usulü budur. Kaş yapayım derken göz çıkarmak bu. Bence eşiniz ne beyaz eşya alsın ne de tatile göndersin kardeşini. Siz gidin tatile

Buarada esinizi once taktir ediyorum..maddi durumu iyiki yardimda bulunabiliyor..yada kizkardesini anladigim kadariyla evli degill..tatile gonderebiliyor..beyaz esya olayindada esiniz dogru olani yapmis..yani kizkardesinizin sormasi lazim..hangi marka model diye..o sormazise..esinizde diledigini alabilir..o esinizden cikar kizkardesinizin sorunu olur..sormasi gerekiyor...insan evine gelicek esyalari en kotu merak eder yine sorar..nese..esinizi ben cok taktir ettim..boyle bi zamanda durumu iyi bile olsa..bu sekilde kimse kimseye destek olmaz..

beyaz esyan benden deyip spot urun almak :D Allah akil fikir versin şu erkekler yapamayacagin seyin sözünu neden verir ki ...o beyaz esyaya vereceginiz parayi nakit olarak eline verseydiniz çok daha makbul olurdu

kiz kardesim evlenecek eksiklerini sordum soylemedi o da biliyor durum ortada cunku ...ama ben ne yaptim ettim eksik listesini buldum ufak tefek seyleri kalmis mesela onlari almaya gucum varsa gosterip alirim begenmeyecegi seyi kimse kullanmak istemez malesef :KK45:

Kardeşinize kotu eşya alınmasının sebebi esiniz degil, 5 yıldır evli ve balayına bile gitmediyseniz, bunu eşinizle konuşup cozmeliydiniz bu güne kadar. Gorumceniz bosanmis biri mi, bazen sorunlar oldugunda uzaklasmaniz gerekir ama imkanınız yoktur abi kardeş yardım eder. Ben bosandiktan sonra daha tutumlu olmak zorunda olduğum için telefona fazla para verme luksum yoktu abim kendine yeni telefon alacaktı, beni götürüp kendine almayi planladığı telefonu bana aldi hediye olarak. Ben hic telefonum hakkında kotu, değiştirmem gerek tarzında birsey de soylemedim, sadece mutlu olmam için yaptığı bir jest. Bu tarz birseyse kızmayın bence.
Cok pardon ama ben birseyi yanlis anlamışım, beyaz eşyayı sizin kardeslerinizden biri kardesinize aliyor sanmistim. Eşinize sunu teklif edin, butun beyaz eşyalar yerine birini ikisini eksik alalım diyin ve değiştirin. Bazen sözler verilir ama şartlar imkanlar el vermez. Verdiği sözü tutmaya çalışıyordur. Esiniz iyi biri bence.

Sanirim teşhir ürünü almış bunu kendi evinize alabilirsiniz ama hediye olarak almak cok yanlış kendine saygısı olan insan bunu yapamaz sizin adiniza çok üzüldüm

Kendi kardeşini tatile gönderecek diye sana sus payı olarak eşyalar benden demiş
Böylece sen görümceyi neden tatile gönderiyorsun diye sorunca ee senin kardeşine de eşya aldım diyecek
Muhtemelen görümcenin tatil parasıyla eşyaların parası aynı miktar olsun diye çabaladı 🥴
Yani görümceyi pansiyona göndercek olsaydı eşyaları hurdacıdan mı alacaktı diye düşünüyor insan 🥴
Eşya parasındansa bi bilezik taksaydınız daha iyiydi
Takı töreninde beyaz eşyayı mı takacak boynuna
Mikrofonu alıp beyaz eşyalar eniştedeeeeeen diye mi bağıracak
Okey eşin bonkör ama parayı yanlış kullanıyor 😀

Back