Senin eşin değil miydi sen hastayken pedini bile değiştiren? En kötü zamanda yanında olan. Ben eşinin böyle bir insan olduğunu düşünmüyorum. Seni suçlayacağını sanmıyorum. O seni gerçekten seviyor.
Sen biraz ön yargılı ve kalkanlı yaklaşıyorsun bu olaylara. Kimsenin suçu değil ki , her normal gebelikte olabilecek bir şey bu. Birbirinizi suçlamayı bırakın cute. Senin gibi evini ve hayatı seven birine bu yakışmadı. Nasip olursa zaten kim engelleyebilir ki?
Valla o cocuk istiyor olabilir ama bana göre en cok kadınlar istemeli erkekelre ne oluyorya
altı üstü vereceği sadece 1 adet sperm geri kalan hersey kadında bunu hesapsızca ıstemesı ayrı benım bu durumda nasıl sıkıntı yasadıgımı anlamaması ayrı bısey
zırt pırt kalkmamda tuvalete gırmem benım altıma surgu cekmek ıstedıler o kadarda degıl kac yasında ınsanım bezmı baglayacaktım onlar sussun dıye
orada olan seyler ıcın cok kızgınım ama bunlarıılk defa yasamadım daha oncede yasadım ıkı ayrı erkek aynı tavır
bu benı nasıl uzuyor
aslında sorun şu eşim herkeizn kolaylıkla yaptıgı seyı nasıl olurda benım yapamadıgımı merak edıyor hatta bana sende bır sorunmu var dedı
bende ona bebegın suyu bıtmıstı bılındıgı uzere belkıde bobreklerı yoktu belkıde senın genlerınden dıye onu sucluyorum cunku ben bu testlerı daha once cok defa yaptırdım kormozonlar rahımler yumırtalıklar rezer.kalitesi herseyi baktırdım
olduda onda sorun cıkarsa mesela genetık test yapılacak ona , benim var napayım cocuk cocuk dıye basına uşüşeyımmi o zamanmı anlar benim şuanda bana neler söylediğini ve karşısıdna nasıl hissettiğimi
neden korkuyorum biliyormusunuz benim ilk evliliğimde problem eski eşimdeydi erkek infertilitesinin en ağır durumuyduHamileliklerin bir kısmının senin örneğind eolduğu gibi çok çeşitli sebeplerle sonlanabileceği gerçeğini eşinin anlaması lazım sanırım.Bebeğinizin kaybu sonrası dr. unuzla beraber konuşmadınız mı?Dr'un ağzından bazı gerçekleri duyması iyi olurdu.
yetişkin bir insan neyin ne olduğunu,insanların başına herşeyin gelebileceğini bilmezi lazım.
Herkes kolaylıkla anne olmuyor ne yazık ki.keşke öyle olsa.
Ayrıca bu canlar hepsi emanet.Bir yerde kendi bedenine bile hükmedemiyor işte insan.
Bence bu hamilelik mevzusu nedeni ile birbirinizi çok hırpalamışsınız.Çok uzatıp,derin tartışmalara döndürmüşsünüz.
Gebeliğinin sonlanmasını sen de istemezdin kaldı ki çok yıprandın gerçekten.
Şimdi yapmanız gereken kendinizi biraz rahat bırakın.Daha evliliğiniz de yeni.İleride bir değil birkaç tane bile evladınız olur.
Senin de geçmişte yaşadıklarının üzerinde çok etkisi var cutemom.Ne olursa olsun bu derin yaralar arada kanıyor gibi.
Bilinçli veya bilinçsiz davranışlarına,sözlerine ve düşüncelerine hikmediyor gibi.
Daha önce de bu şekilde düşünmüştüm hakkında.Henüz yaralarını tamamen sarabilmiş ve eşine de tam güvenle bağlanabilmiş değil gibisin.
Eşin kendi kanından canında bir evlar istiyor ki bunu aranızdaki bağı güçlendirmek adına istiyor muhtemelen.
yani ortak bir evladınızla gerçek bir aile olup bütünleşeceksiniz gibi.Onun da bilinçaltında bu duygular olabilir.
Ne olursa olsun,bu süreci biraz sessizlikle,sukunetle geçirmenizde ve bu konu üzerinden birbirinizi hırpalamamanızda fayda var.
bu olanlara biraz falza anlam yukluyorum diye dusunuyorsunuz sanırım dimi ?
bir kısımda doktor acıklasın bu durumu ona ve kapatın bu mevzuyu dıyor
acıkcası doktor bana 1 sene dedı ben esıme o sureyı daha uzun soyledim yalan söyledim ben hazır değilken toplumsal baskıdan kendımı yenıden bır tedvaı ıcınde bulmak ıstemedıgımden garantıye almak ıstedım kendımı
ve doktorla konustuk doktora esım benı sucluyor dedım oda hayır sen elınden gelenı yaptın senın mudahale edemeyecegın bıseydı bu dedı esimde bunu duydu
çok kızgınım çok öfkeliyim
bu olanlara biraz falza anlam yukluyorum diye dusunuyorsunuz sanırım dimi ?
bir kısımda doktor acıklasın bu durumu ona ve kapatın bu mevzuyu dıyor
acıkcası doktor bana 1 sene dedı ben esıme o sureyı daha uzun soyledim yalan söyledim ben hazır değilken toplumsal baskıdan kendımı yenıden bır tedvaı ıcınde bulmak ıstemedıgımden garantıye almak ıstedım kendımı
ve doktorla konustuk doktora esım benı sucluyor dedım oda hayır sen elınden gelenı yaptın senın mudahale edemeyecegın bıseydı bu dedı esimde bunu duydu
çok kızgınım çok öfkeliyim
Kızgınlığın sadece eşine değil ama değil mi? Herşeye.
Evet herşeye Allahın gucune gıtmesın ama
donuk pudra ve elmayra size katılıyorumGitmez inş. Zaman zaman hepimiz isyan ediyoruz. Gelmişe geçmişe anasına danasına kocasına herşeye. Herşeyin neden bizi bulduğunu düşünüyor ve birilerini sucluyoruz. İşte bu yüzden yardım almalısın dedim cnm. Esin de isterse alsın elbette ama sen annesin,sorumlu olduğun bir evladın var, kendini iyileştir ki ona da iyi gelebilesin.
keske sorun sadece hamıle kalmak olsaMaalesef bu korkulari bir cok kadin yasiyor ulkemizde.kadinlar sanki sadece çocuk dogurmak icin varlar...genelde erkekler çocuk icin evleniyor.cocugun olmazsa bu evlilik biter diyen erkekler var.bunun suclusu kadin mi peki...kadinin problemi var belki kendini hazir hissetmiyor.sirf erkek egosunu tatmin edicek bakin benim cocugum oluyor görün millet diyecek kadar cahil olabiliyorlar...
YAnlis anlama senin esin icin soylemedim genel konustum.cocuk icin tekrar tüp bebek tedavisi gorebilirsin istiyorsan iyi bir doktora gidin...Bence senin yüzünden dustu yok senin suçun vs diye tartismak size büyük zararlar verir. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?