Eşim istiyorsan git boşanma davası aç dedi yardim

Benim eşim de arkamda olmasa kaynanam neler neler yapar. Sorun eşlerinizde,önce bunu kabul edin. Sizi alıntıladım ama sizinle bir herkese bu sözüm. Önce bunu kabul edin, sonra çözüme odaklanın.

Ne kadardır tanıyorsunuz eşinizi?

Sinirliyken konuşmayın, sinirliyken derdinizi anlatmayın.

Boşanma kelimesinin sizde açtığı kırgınlığı konuşun onunla.

Ve şimdilik 3. kişilerin konusunu açmayın evde. Şikayet etmeyin. Şikayet ede ede inanın bana artık aranızda konuşacak başka konu bulamazsınız.

Çok bir şey diyeceksiniz ; bana bu şekilde bir şey dedi, sen daha iyi tanıyorsun , yanlış mı anladım " şeklinde arada , aranızda geçenleri söyleyin.

Bu süreçte boşanacak bir durum göremedim ben. Çünkü baştan kabul edilmiş mucadele.

Cocuk konusunda acele etmeyin , çok fazla zorlanırsınız bu şekilde sallantidayken. Bunun dışında birbirinize alışma süreçleri olarak kabul edin bunu ve kendinizi net ifade edin.

Ağlamak çözüm değil.

Daha 1 aylık evliyim alışma aşamasındayız öyle kolay kosulmuyor maalesef eşimden memnunum sadece anne konusunda bu şekilde
50_60 yaşına gelen kadın sizce değişir mi?eşinizde1 ayda ailemi istemiyorsun git, dava aç diyorsa o anne karşısında daha çok ezilirsiniz. Kayınvalideniz eşini bile evden göndermiş. Siz dış kapının dış mandalısınız. Onun umrunda olur musunuz?

Evlenerek hata yapmışsınız, çocuk olmadan ayrılarak hatanızi düzeltin. Bu kv sizi rahat bırakmaz. Koca deseniz zaten yok, muhatabiniz kv

Daha 1 aylık evliyim alışma aşamasındayız öyle kolay kosulmuyor maalesef eşimden memnunum sadece anne konusunda bu şekilde

Bu sey gibi "esimden memnunum, sadece iste keske dövmeseydi". Sirf 1 konu var diye o konu önemsiz olmuyor. Tüm dogrulari silen cinsten oluyor. Sorun kv'de degil, esinde. Bu nisanligindan bile belliydi. Adam annesine itaat ediyor. Bir birey degil iste. Birey olmadigi için sevgi, ask nedir bilmez. Birak iliskisini savunmayi, kendini savunmayi bilmez.

Adam sonradan dogdugu için, kv'den onu bagimli bir sekilde büyüttü. Kendi dünyasinda onu hatta es olarak görüyordur, evin erkegi olarak. Igrenç evet, ama bence olan bu. Seni kumasi olarak görüyor kv'de. Bunu tabiki dile getirmez, laf sokar, oglunu doldurur ama.

Bu evlilikte deve güdülme olayi bile yok. Tek yapabilcegin, diyari terk etmektir.

İ
içimden geçenleri söylemişsiniz tebrik ederim

AY okurken ben şiştim valla yaaaa
Bu gençlere meden karışılır ki hiç anlamıyorum ya

Şimdilik ne olursa olsun ailenize anlatmayın. Aileniz dahil olmasin konulariniza.

İki tarafta ailesini biraz uzak tutsun.

Keşke koşullar farklı olsaydı fakat birbirimizi severek evlendik biz ben toparlamak istiyorum

cok uzgunum. toparlamak istedikce ezileceksiniz. siz alttan alip, anlayisli davrandikca daha cok uzerinize gelinecek.

sizin de hatalariniz var tabi, hediyeyi begenmeseniz de tesekkur edip kaldiracaktiniz, zaten bunlari veren insan daha sonra daha iyisini asla vermez.

abla tavsiyesine geliyorum. cirkeflesin. buradaki cirkeflesmeyi bilen hanimlar yol gostersin. alttan almayin. kavga edin. emin olun alttan alarak, saygi duyarak goreceginiz saygidan daha fazlasini gorursunuz. birakin hanimlik sizde kalmasin. sevdigin adami kaybettikten sonra saygili kalmanin önemi yok bence.

O kadar doğru bir yorum ki.Oğullarına bu denli bağlı insanlar eş olarak görüyorlar bencede .Kendileri kabul etmez tabi ama durum bu

Ben bu kadar güzel bir yorum görmedim o kadar gUzel ozetlemişsiniz ki herseyi.

Kullanılmış havlu, kırık eşya ilişkinizi simgeleyen metaforlar gibi resmen.
Sana bunu layık görmüş, oğlunu bırakır mı hiç? Dişini göster ağlayacağına sen ağlat. Boşanma kelimesini tamamlamadan evvel elini beline koyup bana bak ne biçim konuşuyorsun sen diye yükselseydin pısardı.
ezdirmekten beter yapmışsın kendini.Bu ne biçim göreneksiz aile. Varoş. geç doğurduysa koynundan çıkarmasaymış kıymetlisini.

Allah aşkına aşığım deme şuna....
Adam haklı git davanı aç annesiyle arasına girme.Patladım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…