Eşim istiyorsan git boşanma davası aç dedi yardim

Herkes mutlaka boşan, aman keşke evlenemeseydin diye yorum yapmış. Ama belliki siz bunu istemiyorsunuz ki bence çok normal. Severek evlenmişsiniz ve daha 1 ay olmuş. İlk aylarda malesef bu tarz tartışmalar biraz daha çok olabiliyor. Eşiniz de arada kalıyor o da şu anda şaşırmıştır ne yapacağını. Ben sizin yerinizde olsam yapıcı bir yol bulmaya bakardım. Belki kayınvalidenizle aranızı bir süreliğine iyi tutmaya yönelik iyi niyetinizi gösteren davranışlarda bulunabilirsiniz. Evet belki getirdiği havluyu beğenmediniz ama çok beğenmiş gibi davranıp, arkasından da eşinize annesinin ne kadar da düşünceli olduğuna dair güzel bir iki yorum yapabilirsiniz. Belki gelir sizde kalır daha çok müdahale eder diye korkuyorsunuz ama bence bir süre sonra eşinizle bunları konuşabilecek hale gelebilirsiniz ve eşiniz de sizi anlayabilir. Ben de yaşadım. Başlarda da çok korktum hep bizimle yaşarsa diye. Ama öyle olmadı bir süre sonra eşim savunmayı bıraktı ve o da anlamaya başladı. Birlikte daha fazla keyifli vakit geçirmeye başladık. Daha tatlı dille sorunlarımızı çözer olduk. Boşanmak haricinde bence tek çözümünüz biraz tatlı dil ve iyi niyet göstergesi. Aslında keyifli de biraz rol yapacaksınız. Keşke böyle olmasaydı tabiki keşke kayınvalideniz sınırlarını bilseydi,eşiniz sizi daha fazla korusaydı. Ama bazen bazı şeylerin oturması için öğrenilmesi ve zaman geçmesi gerekiyor. Umarım en yakın zamanda sinirleriniz daha fazla gerilmeden aranızdaki sevgi ve saygı bitmeden sorunlarınız çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…