Eşim istiyorsan git boşanma davası aç dedi yardim

Bir ayda bunlari yasadiysan bir omur neler neler gireceksin. Esin buyumemis daha. Ergen. Annesinin dizinin dibinden cikamayan, anbe ile es arasinda denge kuramayanbadamlarla olan evliliklerin yurudugunu gormedim. Sakın cocuk falan dusunme evlilik oturaba kadar. Zaten elindeki cocugu omur boyu buyutmekle ugrasacaksin. Bu adam buyumez. Annesi de ruh hastasi.

Daha çok yenisiniz, bir ayda boşanacak kadar şey yaşamamışsınız. Kv en baştan ağırlığını koymak, varlığını hissettirmek için böyle yapıyor. Sende inatla direneceksin, evde sorun çıkmasın diye sana ağır gelecek hiç bir şeyi üstüne alma. Çünkü talepler daha da katlanarak gelir, şimdi tavrını belli edersen yıldırabilirsin. Deli deliyi görünce sopasını saklar misali.
Eşin evliliğin getirdiği sorumluluk, kv dolduruşları derken böyle davranmış olabilir. İş ciddiye binince vazgeçirmek için çabalayacak.

Öncelikle bir gözdağı vermelisin ki, ağzına geleni düşünmeden söylememeyi öğrensin. Madem sana "git aç davanı" diyecek kadar cesaretli, bunun karşılığı özür ve ailenin karşısında hesabını vermek olsun. Bir kaç gün git bakalım ailenin yanına, eşin aradığında nazını niyazını yap. Sen git dedin bende kalacak kadar onursuz değilimi öğret. Hatta baban "bir ayda kızımı boşamayı göze aldıysan bende çeker alırım" tavrı sergilesin.

Senin yerinde olsam kv ile de tatlı sert bir konuşma yaparım. "Beni neden sevemediğinizi, bu kadar yeniyken neden benimle savaş halinde olduğunuzu bilmiyorum. Ama ben size karşı en ufak bir art niyet beslemeden, mutlu bir yuva için evlendim. Sen oğlunu benimle ilgili doldurdukça sadece beni değil, oğlunu da yaşadığı yuvada mutsuz ediyorsun. Sen beni gerçekten kızın gibi görür ve davranırsan bende seni annemden ayırmam, her şey karşılıklıdır. Nasıl ki kendi evinin hanımı sensen, benim evimin hanımı da benim. Bırak bu tartışmalarla kafa yoracağımıza evliliğimize, evimize alışmaya çalışalım. Bir artık aileyiz, savaşmak yerine her görüşmemizde muhabbetimizi edelim, gülerek yiyelim içelim." gibi.

Baktın kimsenin umrunda değil, bu yapıcı tavrına rağmen değişen bir şey yok, boşanmak hayatın sonu değil. Değer görmediğin yerden çeker gidersin.

Nedir bunlar boyle allahim ya.Ama bence kocalarimizda suc.Dik dursalar kale gibi korusalar yuvayi boyle olmaz.bunlar kagittan kulelik yapiyolar bize.
Tabiki kendi ailesine sahip cikmak yerine ebeveynlerinin tarafinda duran "cocuk" dengeyi saglayamadigi icin sonuc boyle oldu. Zaten dik duran erkekler, kendi ailelerini kurmus, duzgun insanlardir. Esini savunamayan erkek henuz olgunlasmamis, karakteri evlilige uygun olmayan birisidir bence.

Tesekkur ederim, konu acip anlatmaya henuz hazir hissetmedigim icin yazmamistim detayi.
Daha cok ebeveynlerinin maddi yardimlari nedeniyle onlarin tarafinda durmustu aslinda. Kendi ayaklari ustunde duramayacak kadar bekarliktan kalma borc batagi icinde olarak ve benim bunlardan zerre haberim olmadan evlilik yaptigi icin ailesini, esine tercih etti.

Ya da Istanbullu Gelin dizisinde Esma Hanimi Sureyyanin nasil idare ettigine falan bakmak lazim:) ben suanki aklimla olsam cok farkli davranirdim.

Daha çok yenisiniz.
Siz nasıl sürekli ağlayıp sızlayıp ,surat asıp, annesini eşinize şikayet ederek olgun bir tavır göstermemişseniz eşinizde bir yandan sizi savunmuş bir yandan da size tepki gösterecekken ayarını kaçırmış. Ama onun yaptığı çok daha yanlış tabi.

Olay sizin ailenize kadar gitmişse, yerinizde olsam giderdim ailemin yanına, davayı açmaz beklerdim. Eşinizin tavrına göre de sonrasında ciddi ciddi konuşursuz. Oldu da adım atmazsa baştan bazı şeyleri görmüş olursunuz. Bu kadar kolay boşanma lafını eden insanla Orta yolu bulmaya giderseniz sonradan siz suçlu çıkarsınız. Bundan sonra ki tartışmalar gitseydin o zamana bağlanir eşiniz tarafından.

Sizi tanimak sizinle sohbet etmek isterdim:)

Ya da Istanbullu Gelin dizisinde Esma Hanimi Sureyyanin nasil idare ettigine falan bakmak lazim:) ben suanki aklimla olsam cok farkli davranirdim.
Evet olmayacak şey değil aslında. Ya benim gibi risk almayıp kukuman kuşu gibi tek takılacan, ya da seviyorum seviliyorum, o kadarcık kahrı olur diye bilerek bi yola girdiysen, ikili ilişkileri de bir şekil yöneticen

Bir kere evlenmişsin ne olacağını nile bile. Bu kadar kolay boşan diyenleri de anlamıyorum. Kızın ailesini düşünün birde ceyiz düğün dernek borc harc hop 1 ayda boşan hangi kız ailesi bunu kolay sindirir şöyle ki ortada dayak yok aldatma yok tek sorun kaynana diyorsun. Bence kaynana sinir oldugunu bildiği icin böyle yapıyor her yolu dene ondan sonra olmazsa boşan. Mesela sana ne derse desin umarsız bir tavırla tebessüm et, seni tınlamıyorum ne dersen de evimin huzurunu da canımıda sıkamazsın anlamına geliyor. Daha sonra diyelim sizde kaldı hay hay de eşin yokken burnundan getir ev işi yap yardım iste eve başkalarını cağır yüksek sesle müzik dinle huzur bulamasın. Eşinle tatlı tatlı konuş planlar yap kaynana geri planda kalsın baktın yine olmadı boşaaaann ömür böyle geçmez cünkü

anan cok kiymetliysa hayatim, aha bak kapi orda, avukat orda, mahkeme orda. eyvallah de.

Ilk zamanlar oluyor öyle şeyler.Boşanalım kelimesine çok takılma. Sinirlenince direkt onu söylüyor erkekler istediğinden değil yani .Kaynanana bişey diyemiycem Allah bildiği gibi etsin .Bi tane de bende var

Eğer şimdi boşanmazsan 1 sene sonra kurtulamıyorum boşanamıyorum annesi yüzümden şiddet uyguluyor bebeğimi bile nasıl büyüteceğime bile karısıyorlar ana oğul diye konu açarsın arkana bakmadan kaç

Her yolu denerken araya çocuk da kaynadı mıydı, tadından yenmez o evlilik.

Ilk zamanlar oluyor öyle şeyler.Boşanalım kelimesine çok takılma. Sinirlenince direkt onu söylüyor erkekler istediğinden değil yani .Kaynanana bişey diyemiycem Allah bildiği gibi etsin .Bi tane de bende var
He ya. E devlette davayı gördüklerinde '' Tülay geri dön yalvarırım Tülay seni çok seviyom. '' oluyorlar.

Nesini davet edeceksiniz ki daha?
1 aylik evlilikte halihazirda 58284828284848826161528 defa gorusulmus zaten. Kadin az bi geri durmamis,esiniz de ses etmemis. Boyle varos aile ile cok zor. Toparlamak istiyorsani o kaynananin ayaginin altini opeceksiniz,o zaman esiniz mutlu olur bosanmaz sizden. Ne diyeyim yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…