Eşim istiyorsan git boşanma davası aç dedi yardim

Şu an kendinizi çok güçsüz, yalnız hissediyorsunuz. Yeni bir şehir, arkadaş çevre yok, sizi güçlü kılan ekonomik özgürlüğünüz yok işten ayrılmışsınız. Gerçekten çok görgüsüz bir kayınvalideyle bu psikolojiyle mücadele ediyorsunuz. Eşiniz de dengeyi sağlayamıyor, o da acemi bocalıyor. Siz de sürekli ağlayıp sızlandıkça iyice bunalmış. Kendinizi kapana kısılmış hissetmeyin evliliğin ilk ayları güç savaşıyla geçer, sakın alttan almayın, yeterki huzur olsun diye taviz vermeyin. Kayınvalidenizle savaşacaksınız ama eşinizi bunun içine çekmeyin, laf sok çirkefleş demiş arkadaşlar haklılar karşı taraf hanımlıktan anlamayacak karakterde. Eşinizle de içinde bulunduğunuz sıkıntıları ağlayıp sızlanmadan konuşun, desteğine ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Sakın sakın çocuk yapmayın, önce evliliğinizi oturtun,

Resmen eziyet nasıl çekilirin canlı örneğisin. Allah yardımcı olsun inşallah. Bana kalırsa sağlam bir şekilde tavır koyman gerekli.

Allah' ım ben ne okudum hala bu adama aşığım demişsiniz Allah aşkına yaşınız kaç bu insanlarla ömür geçer mi?
Hiç mi kendinize saygınız yok kayınvalideniz düşman başına evlerden uzak. Eşinizde daha büyümemiş bebek böyle pasif davranırsanız daha çok üzülür ağlarsınız.

Adam resmen gözünü korkutup herşeyi kabul etmeni bekliyor.
‘’Eşim çok iyi birisi fakat annesine karşı çok hassas’’ bunun hassaslıkla alakası yok hassas olan insan bir aylık karısına hassas olmalı iyilik bu değil.

Senin işin zor. Bu kadar net yazıyorum. Sessiz kalsan kv tepene binecek. Eğer çirkefleşirsen de oğluna seni şikayet edecek. İkisinde de zararlı çıkan sen olursun. Onu bir anla baştan.
Boşanma meselesine gelince; düzeltilebilecek bir durum olsa 1 ayda boşan demez kimse fakat bu eş ve kv ile de olmaz. Eşin için de annesi kutsal bir varlık muhtemelen. Her şeyden vazgeçer ama annesinden asla. Bak bu evliliği yürütmek için taktik istiyorsan sana taktik vereyim; anne ve oğulu başbaşa bırakacaksın. Bu arada evin işlerini yapıp; eşinin ve kv nin ihtiyaçlarını karşılayacaksın. Arada onların stres topu olarakta görev yapacaksın. Ha tabii doğurman da lazım ama sen o bebeği ancak emzirmeden emzirmeye alsan yeter. Sevme işini babası ve kv yapar. Allahaşkına taktikle insanın kişiliği mi değişir? Kv sen ne taktik uygularsan uygula aynı kv; kocan da aynı koca.

1 ayda kendini göstermiş işte ya annemi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin demiş. kaynana konusu derin mevzu sen bu şekilde yaşamak istiyorsan devam edersin ama eşinin değişeceğini kaynanın değişeceğini düşünmeyeceksin oldukları gibi kabullenip alışamaya çalışcaksın ya da boşanacaksın başka seçenek yok bence..

Eşinin anneciğim eşim üzülüyor daha yeni kız alışır öğrenir her şeyi demesi gerekiyor.
Bunları dese böyle boşanma lafına gelmezdi konu.
Tabi siz de saygınızdan ödün vermeyin ama hatayı hep kendinizde bulmayın, ağlamayın.
Ayrıca işiniz olsun mutlaka çalışmaya bakın eğitiminiz varsa.
Umarım sıkıntılarınızı giderirsiniz.

Son düzenleme:
Yemin ederim o kadının gözümün önünde bu hareketleri yaptığını hayal ettim de, elimin tersiye çarpardım bir tane herhalde yaş baş dinlemezdim yani. Zaten canım sıkkındı bu konunuzu gördüm iyice sıkıldım..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM...

27 yaşındayım mühendisim iş bulmak şuan çok zor çok araştırıyorum ben iyi olacağım kendimi ezdirmeden gitmezse de yolun sonu belli teşekkürler yorumlar için

Evet eşin çok iyi birisi kanaat getirdim bu konudan.

Sakın çocuk yapmayın bu durumda. Allah yardimciniz olsun 1 ay cok erken canim cicim aylari olmasi gerekirken yani daha

Ay ne iğrenç bir kayınvalide çekeceğin var yazık baştan tanıyamadınmı üzüldüm çokta yeni evlisin karar senin çekilecek dert değil valla

Eğer evliliğini kurtarmak istiyorsan kayinvalideni psikoloğa götürün

Kv psikolojik sorunlari olan biri belli ki. Ogluna cok sagliksiz bicimde bagli. Adam da dengeyi kuramamis. Olan size oluyor. Ustteki arkadasa katiliyorum kv niz kesijlikle psikologa gitmeli ama teklif sizden gelirse napar bilmem. Guvendiginiz bi yakininizdan rica edin o konussun.

Naptiniz konusahibi? Konu temmuzda acilmis. Ben tam tersine ustteki uyelerin dedigi gibi kayinvalidenizin degil sizin gitmeniz gerektigini dusunuyorum. Saglikli dusunen insan bunlari asla kabul etmez ve dogru olmadigini bilir. Esinizin kurdugu cumlenin karsisinda susup kalmaz. Esi evden yollar davayida acar. Bu’da bir blof seklidir. Esini bu sekilde bi titretip kendine gelmesini saglarsiniz. Inan seni kaybetmekten korkuyodur ama seni sindirmis oldugundan aslan kesiliyor. Evden cikip gitseydin arkandan yalvar yakar, aglayacak kapasitede biri bence. Ayni sekilde kayinvalideniz size agzini acmaya cesaret edemezdi. Malesef siz kurban rolune girmis herseyi sineye cekmissiniz. Buna dur demezseniz sonu gelmez.

Konu sahibi en son 22 Temmuz da girmiş.
Evlenirken işten istifa edenleri hiç anlamıyorum. Konunun hepsine bakmadım ama kesin " nasıl boşanacağım istifa ettiğim ise dönemem, başka iş de bulamam " demiştir.

Keşke koşullar farklı olsaydı fakat birbirimizi severek evlendik biz ben toparlamak istiyorum
Eğer toparlamak istiyorsanız biraz politik davranmayi öğreneceksiniz bu tip adamlar ancak böyle idare edilir ha sonunda yola gelir mi gelir ama sen üzüleceksin,belli etmeyeceksin,kahrolacaksin yeri gelicek tebessüm edeceksin annesine de eşine de (düzeltip bazı şeyleri farkedene kadar) asla rengini belli etmeyecek kendi isteklerini yaptırmaya bakacaksın yani bir süreliğine onları yok saymak düzenlerini alışkanlıklarına asla mudahele etmemek,belli etmemek gibi bir şey kastettiğim.Sonra senin isteklerin devri başlayacak elbette.. Kaynana da eşin de yönetimin altına girecekler farkında bile olmadan.Sadece şunu yapsan bile yeter eşine kaynanana karşı alındığını kırıldığını asla belli etme o farkettim ama yoo sorun yok deyip gülümse merak etsin adam sen gözlüğünü takip yok sayarsan,esin görmeye başlar annesinin iç yüzünü.Sen de kötü olmadan eşini kendine bağlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…