Eşim ilk doğum günümde yanımda değil

Konunun ilk açılışı itibari ile doğum günü düşünülüyor sanılmış.
Ama konu sahibinin yorumları sıkıntının o olmadığı gösteriyor kendisi de söylüyor.
Telefonlara çıkmamak, mesajlara cevap vermeyip iletişim kurmak mantıklı.
Zaten bir şey yapıyorsa ortaya çıkar. Ama aile dolayısı ile dayanamayıp kapına gelecektir.
Bu kadar sessiz kalınmaz kendinize yazık etmeyin.
10 yıllık evliyim. Anneme 1 hafta diye gidip 2 gün sonra eşimin gelin özledim mesajını alıyorum.
Siz daha 6 aylık evlisiniz.

Merhaba içime dert olan bir konu var :KK43: Ne yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.

6 AYA neler sığdırmışsınız böyle!
Onu geçtim her sıkıldığınızda sizi bir paket gibi baba evine yollamak ne ya ?:KK57:
Her sizden sıkıldığında göndermek ne demek ?İtiraz etmiyormusunuz bu duruma ?:stop:
Siz süper fikirleri bir yana bırakıp bu ciddi sorunları nasıl aşabilirim diye düşünmeniz gerekiyor.
Uzaktan yollayacağı çiçekte bu durumda kendinin olsun gereği yok ve şahsen bana yapılan bir şey olsa hiç bir ehemmiyet taşımazdı !

Beni gönderiyor ne demek ya? Siz niye gidiyorsunuz peki? Çok istiyorsan sen cehennem ol diyemiyor musunuz? İnsan 20 gün sebepsiz yere eşinden nasıl ayrı kalabilir, özlemez mi? Çok zaruri bir sebebi olsa anlaşılır da, bu hiç normal değil. Sanki sizi evden uzaklaştırmak için bahane yaratıyor gibi...

okudukça daral geldi, eğer oyun yapmıyorsanız açık ve net saflığınıza şaşırdım... Çocukluk aşkınsa sende eşinin 28 yaşına yakın yaşlardasın ki demek küçük değilsin, bir yorumda tez yazdığından bahsetmişsin ki demek cahil değilsin... Çok güzel bir işin olduğundan bahsetmişsin demek sosyal birisin.... Eee bu yolladı, aldı, çağırdı, döndürdü söylemlerin ne? Örtüşmüyor yani.Beni annemin evine yolluyor nasıl bir cümledir? Çocuk musun sen? Aklın, fikrin, ağzın, düşüncen yok mu senin?Sen gitmek istersen gidersin annenin evine, yollamak nedir? 6 ayda ki cicim ayları olmalı bu yeni evli çiftler için, siz 3 kere gönderildiniz, süreler yine eşiniz tarafından belirlendi.En son çok kızdırdınız herhalde 20 güne çıkmış.Ay yok yazdıkça sinir basacak bana

Kendinizi bir yere yollanmayacak veya bu tabiri yakıştırmayacak duruma getirin önce. Çocuk veya kedi değilsiniz sıkılınca bir yere bırakıp canı isteyince alsın. O ev ikinizin orda bulunmaktan rahatsızsa gidebilir. Ama sizle olmaktan rahatsızsa o işin başka bir boyutu.
Doğum gününüzü yanınızda geçirmesinden daha ciddi sorunlarınız var. Sıradan bir gün de olsa o günü paylaşmak istemiyor olsa sorun olmayacak mıydı?
Bence işe beğenmiyorsan sen git demekle başlayabilirsiniz..

6aylık evli çift ortada zaruri bir sebep yokken 20gün ayrı kalabiliyorsa bence boşanmalılar çok net bu evlilik bitmiştir!
Yüksek lisans yapan tez yazan bir kadında kendine bu davranışları layık görüyor ve kedi yavrusu gibi istenilen yere gidiyor geliyorsa aman yalnız kalırım doğum günümde kkocamı nasıl çatlatırım gibi tuhaf sorular sorulursa o kadında bu muameleyi hak ediyor demektir. Aynen devam süper şahane herkes bu hayatta layık olduğunu yaşar!

Eşim bana bilet alıp hadi ananın evine git diyecek o bileti alır parçalar suratına fırlatırım eğer tekrarlarsa da bu kez biletimi de alır ondan ayrı bir sonsuz yolculuğa çıkarım. Suratımı da sadece mahkemede görebilir bitti nokta bu kadar.
Aldığınız eğitime kendinize saygınız olsun biraz kadınlar!

o isteyince gidiyosun. yine omu çağırıyo seni geri yoksa kendin isteyincemi dönüyosun.

Merhaba içime dert olan bir konu var :KK43: Ne yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.

O ne bicim evlilik yaaa
daha 6 aylik evlisin ve kocan cani sikildimi seni boyle kargo postalar gibi kafasina gore postaliyor mu ? 1 hafta - 20 gun ve hadi senin aklina birsey gelmiyorda etrafinda hicmi akli basin bir buyugun kizim siz daha 6 aylik evlisiniz ne boyle cat pat cikip geliyorsun sen orda esin burda diye ?
Bana kalirsa cok buyuk hata ediyorsunuz evlendiniz artik kavga da etsen konusmasan da ayni evde birbirinize katlanmaya mecbursunuz illaki konusup cozmeye mecbursunuz sorunlarinizi ne oyle sinif arkadasi gibi kustum ben git evinize seklinde.

Hep diyorum yasa degil basa bakin olgunlasmadan henuz ergenleri evlendirmeyin diye. Ikiznide ne yaptiginizin farkinda degilsiniz bence..
Yada kocan eski sevgilisinde falan vazgecemiyor seni yollayip onla gorusuyor herhalde , hayir cidden anlamiyorum nasil gidebiliyorsun oda nasil gonderebiliyor ve kimse nasil sesini cikarmiyor. Yani soyle 3-4 senelik olsa evlilik anlarim da henuz 6 aylikmis cok ciddi sorunlar var

Bana kalirsa bu gidisle bosanirsiniz hemen harekete gecip aklinizi basiniza toplamaniz lazim.

o isteyince gidiyosun. yine omu çağırıyo seni geri yoksa kendin isteyincemi dönüyosun.

icler acisi dimi, akli basinda olmayan ergen kiz cocuklarini kadin diye evlendirip elin adamlarinin elinde oyuncak ediyorlar ondan dan gurur duyuyorlar evlendirdik telli duvakli diye.. Icler acisi yazik gunah

:KK57::KK57::KK57:

Herif seni canı sıkıldıkça babanın evine yolluyor sen hala doğumgünü...

Sen mi anromalsin eşin mi çözemedim. Ama sizin tuhaflığınız eşinizi geçer bence.

Göndermek nedir ya? Saksı mısın sen o evde? Paketleyip gönderiyor seni. Gitmiyorum diyemedin mi bu kadar pasif olmayın allah aşkına. Kendini bu kadar ezdiren kadınlar görünce sinir oluyorum. Ben istemeyim odadan odaya götüremez beni kocam kendi gitsin yanımda durmak istemiyorsa. Ailene karşı mahçup ettiriyorsun kendini ben çok utanırdım 6 ayda böyle olacak.

2. sayfadan sonra okuyamadım
gülsem mi üzülsem mi bilemedim:KK57:
konu gerçek miymiş? konu sahibi kaç yaşındaymış? zorla mı evlendirilmiş, isteyerek mi?
biri bana sadece bunları özet yazabilir mi...

yalnız bu arada nick'i hiiiç sevmedim
çok önemli bir konu, çok sevimsiz yazılmış

Şu olaylarda tek derdiniz doğum günü mü

Acilen birkaç doğum günü birden büyüyüp hayatınızın dizginini elinize almak lazım

Neden boyle erkeklerin karsisina sus pus kadinlar geliyor? Soyle eli masali haddini bildirecek kadinlar gelecek ki karsilarina o zaman gorurler kimi kim nereye yolluyor?
Sinir oldum. Adam seni gonderiyor paket gibi sonra da ay dogum gunumu beraber kutlayamayacagiz?
Sizin aileniz yok mu? Bu nasıl iş? Vallahi sinir oldum....!

Sizce önemli olan doğum gününüzü ayrı geçirecek olmanız mı? Sizin başka sorununuz yok mu yani?

Allah aşkına doğum günü nedir? Bir doğum gününü, o gün müsait olmaz, başka gün kutlayıverirsin. Normalde böyle şeyler olur, çok mu mühim gününde olması... Ama sizin sorununuz bu değilki, soruna odaklanın soruna..
Nasıl evlilik bu, ne demek her tartışmada baba evine yollanmak, "1 hafta kal, 20 gün kal" diye zırvalamak.... Sizin kalbiniz kırılmıyor mu bu duruma nasıl izin veriyorsunuz

2. sayfadan sonra okuyamadım
gülsem mi üzülsem mi bilemedim:KK57:
konu gerçek miymiş? konu sahibi kaç yaşındaymış? zorla mı evlendirilmiş, isteyerek mi?
biri bana sadece bunları özet yazabilir mi...

yalnız bu arada nick'i hiiiç sevmedim
çok önemli bir konu, çok sevimsiz yazılmış

Yok çok severek evlenmiş, çocukluk aşkıymış zaten, yaşı da 28 sanıyorum eşi o yaştaymış. Tez fln yazıyor aslında akıllı kızımız :)

X