• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana sormadan ailesi ile plan yapmis

Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Adam müneccim olmadığına göre evlendiğin adamı alıp karşında açık açık konuşabilmelisin. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır

Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Kocanıza premses muamelesi yapmayın. Kavga etmeyin ama tepkinizi gösterin.

Belki siz hâlâ eşinize bişey soylemedıgıniz için ailesi bi planınız varmı die sormuştur eşinizde yok demiştir anlık bize gelin yalnız kalmayın falan konuşması gecmıs oda öylesine olur demiştir .
Belki ikiniz içinde kırılacak kadar ortada bişey olmucak . Oda farkında olmadan anlık plan yapmış gibi olmuş olabilir

söyleyin aldığınız cevaba göre sınırlarınız olduğunu belirtin 9 aydır belirtmiş olmanız gerekirdi birlikte karar alma mevzusunu . Umarım güzel bir yılbaşı gecırırsınız 🌺

Bu kadınların eşimi kırmak istemiyorum saflıkları ile kocalarının ve ailelerinin densizlik ve göz açıklığı kıyasıya yarışır, biraz uyanık olun ne demek kırmak istemiyorum, o seni düşünmezken, kırarken iyi mi , böyle giderse daha çok üzüleceksin ve kırılacaksın...

Bazı kocişler ne kadar hassas ya, hemen kırılıveriyorlar. O böyle düşündü mü acaba sizin hislerinizi?
Ben mi acımasızım anlamıyorum ki. Bana sormadan plan yapan insanın kırılıp kırılmaması umurumda olmaz. İlk yılbaşını ailesiyle geçirmek istemiyorum diye kırılacaksa sabaha kadar kırılabilir. Böyle saçma bir kırılma sebebi olamaz zaten.

Güzelce anlatın derdinizi. Anlamayacak biriyse her sene ailesiyle girersiniz artık yeni yıla.

Ben böyle adamlardan iğreniyorum. Mağara ayısı gibi geliyorlar bana. Eşi sanki bebekken devlet yurduna verilmiş, anasız babasız ailesizmiş gibi yok sayma haklarını nasıl buluyorlar kendilerinde? Onun da ailesi var, danışıp fikrini gönlünü alayım demeye layık görmüyorlar demek ki. Aman kırmayın hakkınızı aramayın ezilin büzülün. eminim bayramda da eşinizin ailesine gitmişsinizdir. Nasıl başlarsa öyle gider. Sesini çıkarmıyor deyip ailesiyle alırlar bütün kararları, siz de eşinizi kırmamak için ne deseler yaparsınız.

Bazı kocişler ne kadar hassas ya, hemen kırılıveriyorlar.
Kumarbazı da kıramıyorlar acıyorlar, eve sabaha karşı gelip uyuyup tertemiz giyinip geri gidenleri de. Hesaplarına girip paralarını tırtıklayanları ve düğün altınlarını gizlice çalıp pardon alıp satan, o parayı başkalarıyla yiyenleri de kıramıyorlar. Evet var bir salgın ben de fark ettim.

Keşke benim eşimde böyle planlar yapsa ama o kadar ısrar etmeme rağmen kabul etmedi illa evde tek başımıza geciricez yılbaşını, halbuki yılbaşında Kalabalık olsak ne güzel olurdu hep beraber edilen sohbetler, beraber yenilen yemekler, yeni yıla hep beraber ailecek girerdik.

Eşlerin öncesinde karşılıklı konuşulup yılbaşı planı yapmış olması gerekir başka türlü değişik sürprizlerin dahil olmaması için.
Genelde erkeklerde duyuyorum, görüyorum yılbaşı gibi özel günleri aile ile geçirme isteklerini.

Eşim kalabalık yılbaşılarını sever,ben başbaşa olanı.
Neticede senede bir gündür yılbaşı, doğumgünü gibi özel günler.Doğumgünü neyse de yılbaşı başbaşa olunabilir tercih meselesi.
Normal günlerde de ailelerle zaman geçirebiliyoruz zaten.
Belki yeni yıla eşimi öperek girmek istiyorum ya da eğlenerek.Aile büyüklerinin yanında pek mümkün olmayacağı için tercih etmeyeceğim şahsen.😅

Ama eşimin de gönlü olsun diye gündüz aileleri ziyaret edeceğiz akşamda dışarda bir mekanda yemek ve eğlence şeklinde planladık.Siz de o şekilde yapabilirsiniz tabi size sormadan ailesiyle plan yapacak kadar kalın bir odunu yontup ikna edebilir misiniz bilmiyorum.

Kırılmasın üzülmesin diye diye başınıza çıkardığınız adamlar ailelerini ön plana alıp eşlerini çok güzel üzüyorlar gerçekten.

Aynen devam.

Bende gorumce ile
Hangisi daha fena 🤣

Saka bir yana,uzak yoldan misafir olarak geldi

Konu sahibi esin ile konusmalisin
İşin kötü tarafı bunu ben kendim seçtim ders çalışacağım 🤣

Bence de konu sahibi tepki vermeli bir plan yapiliyorsa birlikte yapilir
Hem kayınvalide hem görümce hem elti ile giren ben :KK53:
Allah yardımcın olsun bacım güzel bir yıl bizleri mi bekliyor🥹🥹

Sormadan plan yapması aşırı saygısızca bir davranış asla tasvip etmiyorum o ayrı bir konu ama 9 aydır evlisiniz artık bir şeylerin aşılmış ve evlilik yıldönümü vs dışında baş başa kutlayalım modunu geçmiş olmanız gerek bence. Adamla zaten sürekli berabersiniz, yılbaşı da aman aman özel bir gün değil yani, ben 3 aylık evliyken geniş ailesiyle kutlamıştık 20 25 kişi falan, gayet eğlenceliydi evimize gelince yine baş başa kaldık neticede. Size sormadan plan yapması konusunda dersini verin ama diğer konuya takılıp keyfinizi kaçırmayın eğlencenize bakın :)

Son düzenleme:
Bize söylediğim gibi eşine de söyleyeceksin bu kadar basit. İletişim kurmadan konular çözülmez.

Merak etmeyin ilerleyen zamanda bağıra çağıra söyleyecek raddeye gelirsiniz.Hele bı zaman gecsin

Keşke benim eşimde böyle planlar yapsa ama o kadar ısrar etmeme rağmen kabul etmedi illa evde tek başımıza geciricez yılbaşını, halbuki yılbaşında Kalabalık olsak ne güzel olurdu hep beraber edilen sohbetler, beraber yenilen yemekler, yeni yıla hep beraber ailecek girerdik.
Yani bunun nesi komik herkes komik bulmus🙄

Back
X