Eşim ile sorunlarımız var 😔

Eşin uyuşturucu bağımlısı farkında mısın?
Sadece zevk veriyor ne demek ya...
Şiddette var sakın çocuk filan yapma düzelmez kendini kurtarmaya bak...

İnşallah sizler böyle zorluklardan hiç bir zaman geçmezsiniz. Özür dilerim rahatsız ettim.
Biz neyden rahatsız olacağız? Siz rahatsız olun bu durumdan ve hemen ayrılın bu adamdan. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz? Normal bir anlaşamamazlık yaşamıyorsunuz ki, fikir ayrılığı belki bir şekilde düzelir ama sizin yazdığınız şeyler korkunç ve bir evlilikte asla olmaması gereken şeyler. Evlilik bu değil, asla da olmamalı. Adamın bir sürü olumsuz özelliği var. Hangi birini düzeltip, bu evliliği ayakta tutacaksınız, daha çok gençsiniz.Yazık etmeyin kendinize böyle bir hayatı yaşamayı kabul ederek.

Öyle her gün yada çok sıklıkla değil aslında. Belki haftada 1 o da sırf keyif versin diye. Tabiki hiç olmaması lazım . Ama bağımlı değil diye biraz kendimi avutuyorum.
Bağımlı olmayacağı anlamına gelmez ama , daha çok gençsin , evlilikler de olan sıkıntılar bunlar değil ... Bunlar genelde boşanma sebebi .... Sen bilirsin , umarım en kısa sürede kendini toplarsın ... Aşk ve sevginin bu olmadığını anlarsın ... Lğtfen kendine saygı duy , kıymet ver

dışarıdan evliliği bitir yorumları olayın içinde olanlar için, nasılda rahat söylüyor gibi gelsede...
sizin en büyük şansınız henüz bir çocuğunuzun olmaması...
bir bireyim (erkek kadın farketmes) yapabileceği bir çok hatayı yapmış ki bunun başında aldatma geliyor.. size sürekli git demesi.. bir ot içmesi gibi gibi.. daha ne olmasını bekliyorsunuz diye sormak geldi içimden ? haberlerde günlerce okuyoruz duyuyoruz.. allah kahretsin bu zihniyeti diyoruz.. ama bizim kendimize yapılınca gidemiyoruz ? neden ?
hayatımızdan onurumuzdan dahamı önemli ? ayaklarınızın üstünde duran kadınsınız.. hayata yeni başlıyorsunuz.. bence geç olmadan kendinizi daha çok üzmeyin ve uzaklaşın.. yapamıyorum diyorsanız eşinizle bir aile terapistine gidin.. ve eşinizin ayrıca tedavvi olması gerek bu ot için

Kabul etmiyor malesef. Sorunun bende olduğunu düşünüyor. Ben kendim için gideceğim.Bende zamanında birinden böyle ilişkiler duyunca sizin gibi düşünürdüm ama kolay değilmiş.
herşeyi geçtim
daha çiçeği burnunda doğru düzgün size doymamış bir adam aldatmaya koşuyorsa
bunun devamı da gelir
üzgünüm

Canım tabi kide kimse başına gelmeden bilemez ama daha evliliğinizin baharında iken seni aldatmasın çok tuhaf bişey şimdi alsatan ilerde ne yapmaz tabiki yuva kolay kolay bozulmuyor ama ileride keşke diceksin çocuğun olucak kavgalar edip onunda psikolojisini bozulunca sonra çocuğum var diye katlanıcaksın herşeye sonra ilerde diceksin kendim için hiç bişey yapmamışım çok normal bir durumu çok affedilir bir durumu yok eşinin bu hayat senin ve eline bir daha verilmicek bu fırsat iyi değerlendirmeliyiz bence bende 1 buçuk senelik evliyim mesela tabiki evlilik oturmuyor ama böle bir evliliğin ilerde oturmasını hiç bekleme bak günümüzdeki kadınlara haberlerde nelerle karşılaşıyoruz hepsi susup göz yumuldukları için

Maalesef siz layık olmadığınız bir hayatı kendinize dayatıyorsunuz! yazık değil mi size? ne olacak evlilik yıllar sonra oturacak ve bu adam düzelecek mi? Çocuk olmadan kaçın kurtarın kendinizi. Yoksa çok başınızı duvara vurursunuz..

" Ben ayaklarının üzerinde duran güçlü bi kadındım sadece seviyorum hepsi bu. " Demişşiniz o zaman gerçekten ayaklarınızın üstünde durun! Böyle insanlar da sevilmemeli....

Evliliğim oturmadi demişsin,bu yasadiklarin yeni evlilikle alakası yok, şiddet, aldatma, hakaret, kötü alışkanlık, hepsi var, yeni evlilikte oturuncaya kadar ufak tefek tartışmalar olur, sen onu o seni tanıdıkça, taşlar yerine oturur, fakat sizin yasadiklariniz aşmış her şeyi, arkaniza bakmadan kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…