- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi visnecikolatalimon
-
Haklısınız diyeceğim kızacaklar. Toparlanıyorum.evden gitsem geri donmem demissiniz de,
sunlari yasayacaginiza evden gitseydiniz de geri donseydiniz,
belki bir uyari fisegi olurdu evliliginiz icin,
suan ise disaridan bakinca siz her hatayi kabul etmis birisiniz.
demek kiYok hayır. Annem ve babam severek evlenmişler. Elbet zor günlerimiz oldu ama bizlere karşı hep en iyisini istediler. Ben okudum, mesleğim var. Ama bu yönde güçsüzüm demekki.
Kabul etmiyor. Ben gideceğim.Her evlilik oturana kadar sikintilidir ama sizinki biraz ileri boyut. Siddet hakaret aldatma yasakli maddr.kullanimi paranoya. Her sey var. Kesinlikle bi evlilik danismanina gidin. Evliliginizdeki sorunlari cozmeden asla cocuk yapmayin. Evliliginiz su haliyle.hic umit vermiyor cunku
Toplanıyorum.demek ki
ama şimdi silkelenme zamanı
Haklısınız diyeceğim kızacaklar. Toparlanıyorum.
O zaman ilk tartismada evden git. Sonra dönme sarti olarak evlilik danismanina gitmeyi sun. Eger seviyor ve kaybetmek istemiyorsa kabul.eder. etmezse zaten bitmesi.en dogrusu olurKabul etmiyor. Ben gideceğim.
Ben ayaklarının üzerinde duran güçlü bi kadındım sadece seviyorum hepsi bu. Körü körüne olmasa da yuvamı yıkmak istemiyorum.
hakkınızda hayırlısıToplanıyorum.
Bu akşam konuşacağım. Kabul etmeyecektir. Sağolun desteğiniz için.O zaman ilk tartismada evden git. Sonra dönme sarti olarak evlilik danismanina gitmeyi sun. Eger seviyor ve kaybetmek istemiyorsa kabul.eder. etmezse zaten bitmesi.en dogrusu olur
rhakkınızda hayırlısı
evet üzülecekler ama ailenize de anlatın
bizi de haberdar edin
haklısınız bende tepki verirken bunları yaşayanlardan oldum.şu saçma kalıpla olaya yaklaştıkça güçlü müçlü değil gayet pasif bir kadınsın. yuva mı ortada iyi bak. kocan olacan adam da biraz yuvasını(???) düşünse bunları yapar mı?
yuvamı yıkmayayım diye her haltı sineye çekmeyi çok seviyor bu ülkenin kadınları...
Ederim sağolunhakkınızda hayırlısı
evet üzülecekler ama ailenize de anlatın
bizi de haberdar edin
Ben sizi anlıyorum emin olun.Öyle zor ki baba evine dönmek. Çok üzülecekler.
Nasıl oldu bu?Haklısınız diyeceğim kızacaklar. Toparlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?