• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile sorunlarımız var 😔

İlk seneler böyle geçmiyor saçmalamayın lütfen. Evliliğin oturması demek ilk sene yapılan her şeye göz yummak her şeyi affetmek değil. Siz yapın bakalım onun yaptıklarını evliliğimiz otursun diye affediypr mu affetmiyor mu.

Evlilik böyle bir şey değil ki, ne yapacaksın bir ömür böyle mi devam edeceksin, ot içen adama çocuk, çocuklar mı yapacaksın. Bir daha vurmayacağının garantisini sana kim verebilir. Ailen duysa ne kadar çok üzülür bu yaşadıklarını böyle normalleştirdiğin için. Yazık, gerçekten çok yazık. 1 senelik bir evlilik belli ki doğru bir evlilik de değil, emeklerim boşa gitmesin diyerek geçirdiğin her an için sonra çok daha pişman olacaksın. Üzüldüm senin adına...

Siz affettikce tepenize .......
Cok ararsiniz bu gunleride geri gelmez.
Bu kisilikte biriyle omur gecmez.

Ben asla sunu kabul edemiyorum, aldatilan kadinin " ama seviyorum "..
Yok anacim boyle sevgi olmaz.

Eee hala devam etmeyi, ortada olmayan yuvayıp toparlamayı düşünüyor musun ?
Yoksa konuya emojiler atıp, haklısınız demeye devam mı edeceksin ?

Körü körüne derken adam yapmadığı kalmamış siz hala yuvadan bahsediyorsunuz buradan bakılınca pek yuva var gibi durmuyor.

Hayır, niye kınayalım ki, bu anlattıklarını siz çekiyorsunuz ve hepsi çok korkunç detaylar. Sanırım içinde olunca aynı netlikde görünmüyor

Lütfen kendi değerinizi bilin, emek verdim, seviyorum diye düşünmeyin. Adam çok iğrenç ve bencil. Keşke o da size azıcık değer verseydi. Şu an gençsiniz, öyle böyle bir 10 sene geçer, asıl o zaman bunca yılı çöpe mi atayım, ya çocuklarım vs diye pişman olursunuz.
😔😔

Öyle her gün yada çok sıklıkla değil aslında. Belki haftada 1 o da sırf keyif versin diye. Tabiki hiç olmaması lazım . Ama bağımlı değil diye biraz kendimi avutuyorum.
Sen zaten elinden geleni yapmışsın dayanmışsın o kadar şeye Allah yardımcın olsun boşan demek kolay ama senin kendi iç hesabındır önemli olan inşallah doğru yolu bulur ama aklından sakın çocuk olursa düzelir fln şeyler geçirme eş olamayan nasıl baba olsun ki

Baba evine döneyim her emeğimi arkamda bırakayım o zaman. Çok üzücü .
Yok dönmeyin, bu kadar emek çöpe gitmesin. Şiddet görmeye, aldatılmaya devam edin, yuvanız yıkılmasın Allah korusun. Çocuğunuz yoksa çocuk yapın bir de kurtarın mükemmel yuvanızı, belki düzelir!

Eee hala devam etmeyi, ortada olmayan yuvayıp toparlamayı düşünüyor musun ?
Yoksa konuya emojiler atıp, haklısınız demeye devam mı edeceksin ?
Şu an öyle kötü durumdayım ki derdim insanları rahatsız etmek değil sadece ne yapacağımı bilmediğim için yazdım. Kusura bakmayın.

Hayır hayır, ilk seneler böyle geçmiyor arkadaşım, kim söyledi bunu?
Tartışmalar olabilir anlamında söylüyorlar o lafı, yoksa vurur, aldatır ilk seneler anlamında değil.
Lütfen kendinizi ziyan etmeyin, hiç normal değil.
N'olur birkaç ay sonra gelip hamile kaldım diye konu açmayın.
Çok net söylüyorum kendinizi harcarsınız. Bağrınıza taş basıp bir süre üzülmek, ağlamak ömürlük pişmanlıktan iyidir.

Sen zaten elinden geleni yapmışsın dayanmışsın o kadar şeye Allah yardımcın olsun boşan demek kolay ama senin kendi iç hesabındır önemli olan inşallah doğru yolu bulur ama aklından sakın çocuk olursa düzelir fln şeyler geçirme eş olamayan nasıl baba olsun ki
Yok kesinlikle öyle düşünmüyorum. Etrafımdakiler sabret düzelecek dediler bende o umuda tutundum. Herkese haklısınız diyorum çünkü bende evlenmeden önce aynı tepkileri verirdim. Ama sanırım insanlar benim onlarla dalga geçtiğimi düşünüyor.

Hayır hayır, ilk seneler böyle geçmiyor arkadaşım, kim söyledi bunu?
Tartışmalar olabilir anlamında söylüyorlar o lafı, yoksa vurur, aldatır ilk seneler anlamında değil.
Lütfen kendinizi ziyan etmeyin, hiç normal değil.
N'olur birkaç ay sonra gelip hamile kaldım diye konu açmayın.
Çok net söylüyorum kendinizi harcarsınız. Bağrınıza taş basıp bir süre üzülmek, ağlamak ömürlük pişmanlıktan iyidir.
Akşam geldiğinde konuşacağım. Büyül ihtimalle dönerim baba evine.

Yok kesinlikle öyle düşünmüyorum. Etrafımdakiler sabret düzelecek dediler bende o umuda tutundum. Herkese haklısınız diyorum çünkü bende evlenmeden önce aynı tepkileri verirdim. Ama sanırım insanlar benim onlarla dalga geçtiğimi düşünüyor.
Dışarıdan bakınca ortada yuva fln yok hemen kurtar kendini der herkes ki haklılar da çünkü ciddi şeyler yaşamışsın ama olayın içerisindekilerin sabret düzelr demeleri de bu kadar kolay olmamalı bence

Back