• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile sorunlarımız var 😔

evden gitsem geri donmem demissiniz de,
sunlari yasayacaginiza evden gitseydiniz de geri donseydiniz,
belki bir uyari fisegi olurdu evliliginiz icin,

suan ise disaridan bakinca siz her hatayi kabul etmis birisiniz.

Her evlilik oturana kadar sikintilidir ama sizinki biraz ileri boyut. Siddet hakaret aldatma yasakli maddr.kullanimi paranoya. Her sey var. Kesinlikle bi evlilik danismanina gidin. Evliliginizdeki sorunlari cozmeden asla cocuk yapmayin. Evliliginiz su haliyle.hic umit vermiyor cunku

Haklısınız diyeceğim kızacaklar. Toparlanıyorum.

sizin konunuz bana uzaktan tanidigim birini hatirlatti.

kadin doktor esinden siddet goruyor,
hani dedikodu degil,
kadinin elinden yuzunden siddet gordugu bariz belli,
cocuk da yok,

ben kendi icimde, nasil buna tahammul eder diye deliriyordum, sonra kadinin konusmalarina sahit oldum,
yuva yikmak o kadar zor ki seklinde...
ayni sizin cumleleriniz gibi.

yazik cok yazik,
kendinize yazik ediyorsunuz.
ki annem babam cok uzulecek diyorsunuz, emin olun asil onlar bu katlandiklariniza nasil katlandiniz neden katlandiniz diye uzulecekler, evliliginizi bitirdiginiz icin degil.

Ben ayaklarının üzerinde duran güçlü bi kadındım sadece seviyorum hepsi bu. Körü körüne olmasa da yuvamı yıkmak istemiyorum.

şu saçma kalıpla olaya yaklaştıkça güçlü müçlü değil gayet pasif bir kadınsın. yuva mı ortada iyi bak. kocan olacan adam da biraz yuvasını(???) düşünse bunları yapar mı?
yuvamı yıkmayayım diye her haltı sineye çekmeyi çok seviyor bu ülkenin kadınları...

Ede
hakkınızda hayırlısı
evet üzülecekler ama ailenize de anlatın
bizi de haberdar edin
r
şu saçma kalıpla olaya yaklaştıkça güçlü müçlü değil gayet pasif bir kadınsın. yuva mı ortada iyi bak. kocan olacan adam da biraz yuvasını(???) düşünse bunları yapar mı?
yuvamı yıkmayayım diye her haltı sineye çekmeyi çok seviyor bu ülkenin kadınları...
haklısınız bende tepki verirken bunları yaşayanlardan oldum.

Ben düsünüyorumki her bay yada bayan farketmez hata yaparsa affedilir, konusulur ve birseylerin düzene girmesi icin cabalanir. Ne yazikki aldatan biri varsa bu hic bir zaman düzelmez. Yapmam diyen kisi gelecekteki 5 sene diyelimki 10 sene yapmaz ondan sonra umarim yine aldatacaktir.

işin içinde aldatma varsa size boşanmak düşer, 1 kere ve daha ortada çocuk yokken yapan adam ilerde çocuk olduktan sonra hamileyken vs yine yapar

Bakmakla aşk olsaydı öküz ile tren dünyanın en büyük aşkını yaşardı.sizin ki de o hesap.
Daha ne olmasini bekliyorsunuz acaba

Back