- 29 Eylül 2015
- 64
- 10
- 88
- 34
- Konu Sahibi visnecikolatalimon
-
İşten ayrıldım çalıştığım yer kapandığı için. Çalışmaya başladığımda ilk işim gitmek olacak.Süper korunmaya devam edindiğer konularda da psikolojik destek alın üzüldüm brn size aklınız başında değil. İmkanınız var mı psikolog a gitmek için
Kandırın kendinizi o otu icemeyince de ağız burun kalmayacak sizde ayy bide adamın merhametinden bahsediyorsun böyle merhamet yerin dibine girsin
Yeniden başlama.Cesaretimi toplayıp yeniden başlamalı o zaman herşeye.
Yeniden başlama.
Evlenmeden önce neredeydiysen oradan başla.
Bak arkadaşım.
Eşin manyak.
Ciddiyim manyak.
Vallahi manyak.
Aklını başına devşir.
Yazık günah değil mi size ona belki de ahde vefa yapıyorsunuz yaşanmışlıklar var diye. Madde bağımlısı, aldatmış bunun daha ilerisi Allah korusun ölüm yani
Hayır, niye kınayalım ki, bu anlattıklarını siz çekiyorsunuz ve hepsi çok korkunç detaylar. Sanırım içinde olunca aynı netlikde görünmüyor
Lütfen kendi değerinizi bilin, emek verdim, seviyorum diye düşünmeyin. Adam çok iğrenç ve bencil. Keşke o da size azıcık değer verseydi. Şu an gençsiniz, öyle böyle bir 10 sene geçer, asıl o zaman bunca yılı çöpe mi atayım, ya çocuklarım vs diye pişman olursunuz.
Sen zaten elinden geleni yapmışsın dayanmışsın o kadar şeye Allah yardımcın olsun boşan demek kolay ama senin kendi iç hesabındır önemli olan inşallah doğru yolu bulur ama aklından sakın çocuk olursa düzelir fln şeyler geçirme eş olamayan nasıl baba olsun kiÖyle her gün yada çok sıklıkla değil aslında. Belki haftada 1 o da sırf keyif versin diye. Tabiki hiç olmaması lazım . Ama bağımlı değil diye biraz kendimi avutuyorum.
Yok dönmeyin, bu kadar emek çöpe gitmesin. Şiddet görmeye, aldatılmaya devam edin, yuvanız yıkılmasın Allah korusun. Çocuğunuz yoksa çocuk yapın bir de kurtarın mükemmel yuvanızı, belki düzelir!Baba evine döneyim her emeğimi arkamda bırakayım o zaman. Çok üzücü .
Şu an öyle kötü durumdayım ki derdim insanları rahatsız etmek değil sadece ne yapacağımı bilmediğim için yazdım. Kusura bakmayın.Eee hala devam etmeyi, ortada olmayan yuvayıp toparlamayı düşünüyor musun ?
Yoksa konuya emojiler atıp, haklısınız demeye devam mı edeceksin ?
Yok kesinlikle öyle düşünmüyorum. Etrafımdakiler sabret düzelecek dediler bende o umuda tutundum. Herkese haklısınız diyorum çünkü bende evlenmeden önce aynı tepkileri verirdim. Ama sanırım insanlar benim onlarla dalga geçtiğimi düşünüyor.Sen zaten elinden geleni yapmışsın dayanmışsın o kadar şeye Allah yardımcın olsun boşan demek kolay ama senin kendi iç hesabındır önemli olan inşallah doğru yolu bulur ama aklından sakın çocuk olursa düzelir fln şeyler geçirme eş olamayan nasıl baba olsun ki
Akşam geldiğinde konuşacağım. Büyül ihtimalle dönerim baba evine.Hayır hayır, ilk seneler böyle geçmiyor arkadaşım, kim söyledi bunu?
Tartışmalar olabilir anlamında söylüyorlar o lafı, yoksa vurur, aldatır ilk seneler anlamında değil.
Lütfen kendinizi ziyan etmeyin, hiç normal değil.
N'olur birkaç ay sonra gelip hamile kaldım diye konu açmayın.
Çok net söylüyorum kendinizi harcarsınız. Bağrınıza taş basıp bir süre üzülmek, ağlamak ömürlük pişmanlıktan iyidir.
İnşallah sizler böyle zorluklardan hiç bir zaman geçmezsiniz. Özür dilerim rahatsız ettim.Yok dönmeyin, bu kadar emek çöpe gitmesin. Şiddet görmeye, aldatılmaya devam edin, yuvanız yıkılmasın Allah korusun. Çocuğunuz yoksa çocuk yapın bir de kurtarın mükemmel yuvanızı, belki düzelir!
Dışarıdan bakınca ortada yuva fln yok hemen kurtar kendini der herkes ki haklılar da çünkü ciddi şeyler yaşamışsın ama olayın içerisindekilerin sabret düzelr demeleri de bu kadar kolay olmamalı benceYok kesinlikle öyle düşünmüyorum. Etrafımdakiler sabret düzelecek dediler bende o umuda tutundum. Herkese haklısınız diyorum çünkü bende evlenmeden önce aynı tepkileri verirdim. Ama sanırım insanlar benim onlarla dalga geçtiğimi düşünüyor.
Büyük ihtimalle demeyin, dönün. Evet zor ama devam ederseniz yaşayacaklarınız kadar zor değil.Akşam geldiğinde konuşacağım. Büyül ihtimalle dönerim baba evine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?