• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile sorunlarımız var 😔

Kimin hayatı iyi ki bir bakın etrafiniza kim mutlu Dışarı da mutluluk naraları atanların içlerinde ne kıyametler kopuyor biliyor musunuz insanın hayatı nasıl da bir an da tepetaklak oluyor... size gelince dayağı affetmişsiniz aldatmayı affetmişsiniz kısacası herşeyi affetmişsiniz ama şunu unutmayın bor yapan hep yapar o özellikle de aldatma konusunu baba evine dönmek diye bir kavram yok eğer çalışıyorsanız,içtiği şeyi de merak ettim keyif veren şey nedir ki içtiğinde bambaşka bir adam oluyor,bilmem ne yaparsanız yapın ama üzülmeyin...

Nasıl oldu bu?
Hemen buradakilerin söylemesiyle mi aydınlandın da toparlanmaya başladın?
Allah Allah!
Yok hayır zaten hep aklımda olan birşey. Toparlanıyorum derken eşya toplamak anlamında değil. Hiç birşey gözümde yok. İster atsın ister satsın. Sabahtan beri ağlıyorum. Ayaklarımda derman yok. Gitmek için güç arıyorum kendimde. Keşke ön yargılı olmasanız.

Ya Allah aşkına kendinize niye bunu yapıyorsunuz . Dayak var susmussunuz hadi tmm diyelim ki denmez sizi aldatmis farkında mısınız aldatmis ya insaf üstüne uyuşturucu kullanıyor ve hala siz ailenize anlatıp çekip gitmiyorsunuz. Cidden Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin. Kendinize çok ama çok yazık ediyorsunuz . Mantıklı olun biraz bu sevgi falan değil

Kimin hayatı iyi ki bir bakın etrafiniza kim mutlu Dışarı da mutluluk naraları atanların içlerinde ne kıyametler kopuyor biliyor musunuz insanın hayatı nasıl da bir an da tepetaklak oluyor... size gelince dayağı affetmişsiniz aldatmayı affetmişsiniz kısacası herşeyi affetmişsiniz ama şunu unutmayın bor yapan hep yapar o özellikle de aldatma konusunu baba evine dönmek diye bir kavram yok eğer çalışıyorsanız,içtiği şeyi de merak ettim keyif veren şey nedir ki içtiğinde bambaşka bir adam oluyor,bilmem ne yaparsanız yapın ama üzülmeyin...
Şu an çalışmıyorum işyerim kapandı. İş arıyorum. İnanın bende bilmiyorum ne içiyor. Kuru Ot gibi birşey. Böyle filmlerde gördüklerimiz gibi olmuyor. Sadece sakin sakin oturuyor mesela herşeye kızmıyor sinirleniri aldırmış gibi.

Size her evlilikte oluyor bunlar diyenlerden hizla uzaklasin zira sizi sevmedikleri cok belli , cunku normal ve mutlu evliliklerde bunlar yasanmiyor

Sizin yasadiklarinizi bir dostum anlatsa bana , soyle omuzlarindan tutar sarsar , kendine gel kizim manyak misin sen , seni anan bunun icin mi dogurdu ? Yazik degil mi sana , mutlu olmayi hak ediyorken neden cekiyorsun bunlari derdim

Ayrica ahkam kesmiyorum , su anlattiklarinizin hicbirini yasamadim ama kimilerine gore cok daha basit bir sebepten kendi huzurum ve mutlulugum icin bosandim

Kendinize azicik deger verin , yapmayin bunu , siz bir kadin olarak degerlisiniz , aynaya bakip sorun kendinize hak ediyor muyum tum bunlari diye

Çok sinir oldum çok üzüldüm size ben hakkınızı helal edin . Yazdıklarınızı bi tekrar okuyun lütfen ya başka kadın var , uyuşturucu var , şiddet var , psikolojik şiddet girla zaten hala neden ya . Çok özür dilerim ama siz bosanmazsiniz üstüne çocuk yapar o garibimede hayatı rezil edersiniz . Yıllar sonra pismanlikla kivranirsiniz malesef. ki inşallah yanılirim inşallah ayakları üzerinde duran güçlü mutlu bir kadın olursunuz .hayırlısı olsun sizin için .ama bu adamla olmaz kaçın kurtarın kendinizi daha gencsiniz düzgün insanlara layık değil misiniz ? Bence muhakkak oylesinizdir bu adamı çekmek çok yanlış

Çok sinir oldum çok üzüldüm size ben hakkınızı helal edin . Yazdıklarınızı bi tekrar okuyun lütfen ya başka kadın var , uyuşturucu var , şiddet var , psikolojik şiddet girla zaten hala neden ya . Çok özür dilerim ama siz bosanmazsiniz üstüne çocuk yapar o garibimede hayatı rezil edersiniz . Yıllar sonra pismanlikla kivranirsiniz malesef. ki inşallah yanılirim inşallah ayakları üzerinde duran güçlü mutlu bir kadın olursunuz .hayırlısı olsun sizin için .ama bu adamla olmaz kaçın kurtarın kendinizi daha gencsiniz düzgün insanlara layık değil misiniz ? Bence muhakkak oylesinizdir bu adamı çekmek çok yanlış
Hell olsun ne demek estağfurullah. İnsan mucize arar ya öyle işte. Kimi aptal desin kimi ezik desin. Bir kere afalladı diye yaptı dedim hataları, pişman olduğu için kaldım. Tabi bunu anlatırken insanlar ne büyük salaklık diyordur. Bende belki birazcık zaman dedim.

Kim demişse kandırmış sizi, kimsenin ilk senesi aldatma dayakla geçmiyor. Çocuk olmadan bir an evvel hayatınıza başka bir yön verin. Üstelik uyuşturucu da kullanıyor. Allah yardımcınız olsun üzücü durumunuz, bunu ailenizle de paylaşın. 3 sene sonra heh evlilik oturdu dersiniz, sonra siz çocukla uğraşıp yine bunalıma girersiniz eee yine aynı şeylerin bu defa beterini yaşar çocukla boşanırısnız. Size akıl verecek aklı başında kimse yok mu hayatınızda

Yok hayır zaten hep aklımda olan birşey. Toparlanıyorum derken eşya toplamak anlamında değil. Hiç birşey gözümde yok. İster atsın ister satsın. Sabahtan beri ağlıyorum. Ayaklarımda derman yok. Gitmek için güç arıyorum kendimde. Keşke ön yargılı olmasanız.

Pardon gerçekten ön yargılı olduğumu düşünmemiştim,sadece şaşkınlığımı belirtmiştim.

Yani işin gerçeği ister ağla ister gül,adam seni zerre sevmiyor,tercih senin.
Aklını başına toparlarsan kazanan sen olursun.
Yok seviyorum,ağlıyorum,evliliğim vs. diyeceksen sıkıntıların için kolaylıklar dilerim.
Lafı yumuşatmanın,gerçeklere gözü kapamanın ve dramatikleştirmenin anlamı yok.

sizi aldatmis isterse melek olsun otesi var mi.bak evlilikte bazi seyler hosgorulur sabredilir alttan alinir.aldatma cok farkli kendi acimdan bakiyorum affetmezdim.diyeceksiniz ki maddi acidan gidemem o zaman biraz para biriktirir oyle giderdim ama giderdim yani.onu affetmeniz ona odul olmus isterse zehir icsin.konu o degil konu sizi sevmemis aldatmis

Pardon gerçekten ön yargılı olduğumu düşünmemiştim,sadece şaşkınlığımı belirtmiştim.

Yani işin gerçeği ister ağla ister gül,adam seni zerre sevmiyor,tercih senin.
Aklını başına toparlarsan kazanan sen olursun.
Yok seviyorum,ağlıyorum,evliliğim vs. diyeceksen sıkıntıların için kolaylıklar dilerim.
Lafı yumuşatmanın,gerçeklere gözü kapamanın ve dramatikleştirmenin anlamı yok.
Öyle tabi ortada bariz gerçekler var. Ve bunlarla nasıl yaşanır nasıl yaşanmaz? Umarım hepimiz hakkında güzel şeyler olur.

sizi aldatmis isterse melek olsun otesi var mi.bak evlilikte bazi seyler hosgorulur sabredilir alttan alinir.aldatma cok farkli kendi acimdan bakiyorum affetmezdim.diyeceksiniz ki maddi acidan gidemem o zaman biraz para biriktirir oyle giderdim ama giderdim yani.onu affetmeniz ona odul olmus isterse zehir icsin.konu o degil konu sizi sevmemis aldatmis
Benim gitmemem sadece pişman oldum dediği için belki düzelirizdi.

herkesin evliliğinde sıkıntılar var var da maşallah sen vurmuş affetmişin, aldatmış affetmişin, bir şeyler içiyor o da okey :KK57: ya annen baban seni yolda mı buldu? niye bu hayatı kendine layık görüyosun, yazık değil mi sana? insanız başa her iş gelir diyeceksin yol vereceksin, hayat böyle insanları düzeltmek için çok kısa, üstelik insan hayat arkadaşına bunları yapmaz.... ayakları üstünde duran güçlü bayansan ne yapman gerektiğini de biliyorsundur, daha ne diyelim:KK14:

yanlışsıınz
Laale Laale hemen ön yargı yapmaz
ben yaparım o yapmaz
biranda siz toparlanıyorum yazınca sihirli değnek mi deydi dedim bende

Merhabalar
1yılllık evliyim. Onun öncesinde de 4 yıl arkadaşlığımız oldu. Ufak tefek sorunlar oluyordu ama geçer diye düşündüm hep. Evlendik, evimizin inşaatı bitmedi kayınvalidemin evinde kaldık, o yazlıkta kaldı. Sadece kıyafetlerimi aldım gittim. Çok zordu o dönemler. Bana ait hiç birşey olmayan bir yerde yeni gelindim. Eşim bunu sorun yapmamın anlamsız olduğunu düşündü hep, tartışırdık. Bir gün öfkesini kontrol edemedi ve vurdu bana. O an ne yapacağımı bilemedim. Ne gidebildim ne kalabildim. Normalde çok merhametli, yardımsever, eli açık, neşeli, pozitif bi insan. Neyse evimiz bitti. Taşındık. Tabi gözyaşıyla. Yaşadığım şeyi kolay kolay kabul edemedim. Annesine anlattım. Ona çok pişman olduğunu anlatmış. Öfkeme yenildim diye. Ara ara düzeldik ara ara yine kavga ettik. Bir anda hiç olmadık birşeye sinirleniyor. Canı ne zaman isterse o zaman konuşuyor. Kaç kere evden kovdu. Gidersem bir daha dönmeyeceğimi biliyorum o yüzden sabretmek istedim. Herkes ilk yılların böyle geçtiğini söylüyor. Tabi ailemin haberi yok hiç birşeyden. Aldattı beni. Yatmış kadının biriyle. Yakaladım mesajını. Çok pişman oldu bir daha olmaz dedi. Ot gibi birşey içiyor arada. O zamanlar sinirlerini aldırmış gibi oluyor. Araştırdım internetten. Keyif verirmiş. İleriye gitmediği sürece sorun yokmuş. O zamanlar bana yaptıklarının hesabını soruyorum çünkü sinirlenmiyor. Hataydı diyor belkide Allah seni benimle sınıyor diyor. Onu içtiğinde sabaha kadar benimle olmak istiyor ama bende sırf onu içtiği için istemiyorum. Benim ona soğuk olmamdan şikayetçi. Ama bunları yaşarken nasıl yaklaşabilirim ki. Bunu anlatamıyorum. Herkese herşeyi anlatıyorsundur diyor. Bana zerre güveni yok. Ki benim ona güvenmemem gerekirken. Belki okurken diyeceksiniz ne duruyorsun diye. Her hatasını 1 kerede affettim. Daha evliliğimiz oturmadı diye. Yuvamı yıkmak istemiyorum ama bu ezik bir hayat yaşamaya devam edeceğim anlamına gelmiyor. Doktora gitmeyi kabul etmiyor. Sadece tahammülüm yok sana her dediğim batıyor diyor. Aramız iyiyken haklısın öfkemin farkındayım diyor. Ne yapacağım lütfen ahkam keserek konuşmayın. Ben ayaklarının üzerinde duran güçlü bi kadındım sadece seviyorum hepsi bu. Körü körüne olmasa da yuvamı yıkmak istemiyorum.

Back