Eşim ile içinde bulunduğumuz saçma sapan ilişki.

Hayır gerçekten, kimse birbirimizi severek evlendiğimizi, insanların bize imrekenerek baktığını, hep övüldüğümüzü falan bahsetmiyor. Kötü olan şeylerin üzerinde duruyorlar. Alkolik değilim, kumarbaz değilim ya da aldatıp onu rezil etmedim. İnsanların kinini ve birşeylerin bu kadar çabuk bitebileceğini düşünmelerine anlam veremiyorum gerçekten.
çok tecrübesizsiniz adam annenizi eve istememiş zorla almışsınız isteyince bakıcı bulunuyor demek ki
sizi mahalleye rezil etmiş demek ki anneniz gerçekten sınır bilmeyen biri
her hafta sonu kimse sizin ailenizi eylemek zorunda değil
siz eş olmamış evlat olmayı seçmişsiniz
sizin erkek versiyonunuzu görünce insanlar burda boşanın diyor bu adam düzelmez süt kuzusu deniliyor
evlilik aile birliği kararların ortak alınması da aldatma kadar önemi bir mevzu

Benim sadece annem babam vardı. Abimler ve ablam küçükken terk etti bizi. Babam annemden önce terk etti, çocuğumu 1 kere gördü babam. Annem oğlum 7 aylıkken terk etti. Eşiim de şimdi. Tamam belki ben getirdim beni bu hale ama, kimse kendine bile bile böyle kötülük etmez.

Kardeşleriniz terk etti derken. Aileniz boşandı mı anlayamadım.

Sen kendi kafanda beni bencil yapmışsın. Bu ne ya gerçekten. Bencil olsam sence bu yaşadıklarımı düzeltmek için dururmuyum. Bak sana anlattığım kadarını biliyorsun. Bencil olsam, eşim titiz başka yerde yapamaz kalamaz diye, ben evden gidiyim, sen çocukla kal demem. İstersen ben ben ben ve ben..... demeyi bırak gerçekten, yapıcı olmaya çalış, ya da anlamaya.
Adamın bunu kabul etmeyeceğini biliyorsunuz. Yumurta kapıya dayanınca aklınız başınıza gelmiş. Madem çaba gösterebiliyordunuz bu zamana kadar nerdeydiniz?

Ben de tutkulu ilişki severim ama o tutku yatakta falan olsun ya da konuşurken sohbet öyle bir aksın ki dünyayı unutalım. Diğer türlü Çocuklar Duymasın dizisindeki Gönül’le Selami’ye benziyorlar :KK70: konu sahibi eminim ki düzelmeyecek. Sürekli ağlıyorum sızlıyorum diyor evdeki çocuğun psikolojisini düşünemiyorum bile. Allah yumuşak huylu insanları bencillerden korusun.
Ne diyorsun ya. Okuman mı yok? Ağlarım ağlarım kime ne. Çocuğuma olan sorumluluklarımı yerine getirip ona olan vaktimmden çalmadıkça kime ne. Bu bencillik değil, çocuğum var diye ağlamıyım, eşime hata yaptım diye ağlamıyım. Boşanıyım dimi. Bir kere hata yaptıysam sileyim dimi, o istemediğini söylediği için hemen koparıp atıyım. Emin ol böyle bir hayat yok.

Psikolojide zaten şey yazıyor
Cocugum için diyen anne babalarin tamamen kendi bencilligiNden....
Ben üniversitedeyken o zamanki sevgilim dahil, yurttaki oda arkadaşım dahil kaç kişi kötü kocayı çekip çekip 'ben sizin için boşanmiyorum yavrum,sizin için çekiyorum' diye psikolojisini mahveden annesine 'anne,Birak şu adamı gel benim şehre. Bak burada ev var,ben de çalışıyorum, (belki abim/ablam da para verecek) vs dedi, yanına çağırdı
Gelen anne sayısı sıfır
Verilen tek cevap şu; "bu saatten sonra ele mi güldüreyim kendimi"
Benim o zamanki ex mesela, çocukluğu annesinin ağladığı her gün kendine kızarak geçmiş, annem benim yüzümden çekiyor diye. Israrla cagirmasina rağmen annesi gelmeyince ilk defa gerçekle yüzleşmişti ki olay onunla alakalı değil...
Ben çok üzülüyorum cidden böyle şeylere. Allah tüm çocukları böyle bencil ailelerden korusun

Ne diyorsun ya. Okuman mı yok? Ağlarım ağlarım kime ne. Çocuğuma olan sorumluluklarımı yerine getirip ona olan vaktimmden çalmadıkça kime ne. Bu bencillik değil, çocuğum var diye ağlamıyım, eşime hata yaptım diye ağlamıyım. Boşanıyım dimi. Bir kere hata yaptıysam sileyim dimi, o istemediğini söylediği için hemen koparıp atıyım. Emin ol böyle bir hayat yok.
E ben açmadım davayı eşiniz açmış. Zorla tutamayacağınıza göre?

Adamın bunu kabul etmeyeceğini biliyorsunuz. Yumurta kapıya dayanınca aklınız başınıza gelmiş. Madem çaba gösterebiliyordunuz bu zamana kadar nerdeydiniz?
Durumun böyle bir durum olduğunu bilmiyordum çünkü. Tamam eşimi çok seviyorum ama hiçbirşey yokken aaa acaba eşime birşey olmuşmudur diye düşünemem yani

Durumun böyle bir durum olduğunu bilmiyordum çünkü. Tamam eşimi çok seviyorum ama hiçbirşey yokken aaa acaba eşime birşey olmuşmudur diye düşünemem yani
İşte sorun orda zaten o kadar eşinizi görmemişsiniz ki düşünme gereği bile duymamışsınız. İşler sizin istediğiniz gibiyse sorun yok diye düşünmüşsünüz. Annenize gelmek istemediğini söylediği zamanlarda bile kabul etmemişsiniz. Bağımlı bir hayat sürüyorsunuz.

canım sen gerçekten 23 yaşında mısın çok küçüksün daha gerçekten evlilik aile olma nedir bunu bilmiyormuşsun
üniversiteyi eni bitirmen gerekiyordu senin
bak evlilikte önemli olan kararı eşler birlikte alırlar tek tarafın dediği olrsa böyle olur
şimdi de tam tersini yaparak adamın sana olan saygısını bitiriyorsun
böyle yaparsan iyice uzaklaşır senden
bence bir terapistle görüşmelisin
dengeyi bulman lazım
önceden anne babana bağımlı davranmışsın şimdi de eşine

Ben üniversitedeyken o zamanki sevgilim dahil, yurttaki oda arkadaşım dahil kaç kişi kötü kocayı çekip çekip 'ben sizin için boşanmiyorum yavrum,sizin için çekiyorum' diye psikolojisini mahveden annesine 'anne,Birak şu adamı gel benim şehre. Bak burada ev var,ben de çalışıyorum, (belki abim/ablam da para verecek) vs dedi, yanına çağırdı
Gelen anne sayısı sıfır
Verilen tek cevap şu; "bu saatten sonra ele mi güldüreyim kendimi"
Benim o zamanki ex mesela, çocukluğu annesinin ağladığı her gün kendine kızarak geçmiş, annem benim yüzümden çekiyor diye. Israrla cagirmasina rağmen annesi gelmeyince ilk defa gerçekle yüzleşmişti ki olay onunla alakalı değil...
Ben çok üzülüyorum cidden böyle şeylere. Allah tüm çocukları böyle bencil ailelerden korusun
benim annemi anlatıyorsun. Hani diyorsunuz ya bana anneni zorla tuttun diye. Babam annemi terk etti, bir kişiyi sevmedi ama başka günlük kadınlara gidip birsürü borç yaparak eve haciz getirdi. İlla bana bunları söyleteceksiniz. Annemi o yüzden yanıma aldım. Evi bir anda boşaltmaya geldiklerinde işten çıkıp gidene kadar annem o olayı yaşamasın diye. Anneme baktım, çocuk bahane yani anladınız mı. Ama babam yurt dışına kaçmişti, geri geliceğini düşünen annem hep gitmek istedi. Sonra ben dayanamadım artık, kendi ailemin sağlığı için annemden vazgeçtim bıraktım.

Benim annem ve babam ikince evliklilik ve ben onlardan olma tek çocuğum. Karındaş kardeşlerim ben küçükken gelmişlerdi fakat daha sonra sessiz sedasız evi bırakıp gittiler. Ben yanlız kaldım.

O yüzden bu kadar 'bırakma beni' ihtiyacınız.
Bence kişisel bir terapi alın.
Sonrasında evlilik için daha düzgün karar alır, aldığınız kararların da arkasında durursunuz.

Hayır gerçekten, kimse birbirimizi severek evlendiğimizi, insanların bize imrekenerek baktığını, hep övüldüğümüzü falan bahsetmiyor.
Bunu öteki konuya da yazmışsınız
İki gününden biri kavgalı, zırt pırt ev terkedilen, evde eşya kirmalı bir evlilige gercekten insanların imrendigine inanıyor musunuz? Yüzünüze 'masallah' diyorlardır da arkanizdan 'evlerden irak' diye tahtaya vuruyorlardir bence..kimse kavga edilen, terkedilen, bağırma çağırma ve krizlerle dolu bir evlilige ozenmez. Özenen de salaktir yani, 'inadına aşk' izleyip özenen tayfadandir

İşte sorun orda zaten o kadar eşinizi görmemişsiniz ki düşünme gereği bile duymamışsınız. İşler sizin istediğiniz gibiyse sorun yok diye düşünmüşsünüz. Annenize gelmek istemediğini söylediği zamanlarda bile kabul etmemişsiniz. Bağımlı bir hayat sürüyorsunuz.
İnanır mısın? Sadece sigaraya bağımlı olmak istiyorum. insanlara bağımlı olmak çok yorucu bir durum.

canım sen gerçekten 23 yaşında mısın çok küçüksün daha gerçekten evlilik aile olma nedir bunu bilmiyormuşsun
üniversiteyi eni bitirmen gerekiyordu senin
bak evlilikte önemli olan kararı eşler birlikte alırlar tek tarafın dediği olrsa böyle olur
şimdi de tam tersini yaparak adamın sana olan saygısını bitiriyorsun
böyle yaparsan iyice uzaklaşır senden
bence bir terapistle görüşmelisin
dengeyi bulman lazım
önceden anne babana bağımlı davranmışsın şimdi de eşine
Üniversite mezunuyum. Beyaz yakayım, Tedarik uzmanıyım. Eşimle üniversitede tanıştık zaten. Ben mezun olduğumda nişanlandık.

Ama halen daha kıskanma huyları, sevdiği zaman karşı cinse verdiği tepkiler belli oluyor. Ben ona dayanaraktan aldatmadığını düşünüyorum.
benim babamda kıskançtı anacığımı aldatırken de kıskançtı
hem de o zaman daha çok

konunun en başında beri bana da başkası var gibi geldi
kendinizi kıskanıyor diye kandırmayın

Üniversite mezunuyum. Beyaz yakayım, Tedarik uzmanıyım. Eşimle üniversitede tanıştık zaten. Ben mezun olduğumda nişanlandık.
tamam bak annen ve babanın çocuğu olmak yerine hataları yüzünden ebeveyn olmuşsun onlara kendi kurduğun aile çok yıpranmış gitmek isteyen ne olursa olsun gider
ailen için kendi aileni üzmemeyi biraz kötü yolla öğrenmişsin
ama emin ol bu şekilde ilişkiyi kurtaramazsın
öncelikle sen bir annesin kalk ağlamayı bırak duşunu al kendine makyajını yap
hatalarını anlamışsındır diye düşünüyorum
kimse vazgeçilmez değildir eşin sınıra gelmiş
gerçekten kurtarmayı o da istiyorsa adam akıllı konuş sakin ve mantıklı terapi alın
bak you tube da aile danışmanları videoları var onları izle

X