Eşim ile içinde bulunduğumuz saçma sapan ilişki.

Çabuk yorulmuşsunuz. Adam uzun zamandır sizi idare ediyor. Onun kadar çabalayamamışsınız sanki

Ya iste filmlerde falan da hep boyleydi ya, deli gibi kavga ederler,itmeler kakmalar , belki vurmalar,kirmalar, yanlış anlamalar , kıskançlıklar... Ama büyük kavgalar sonrası tutkulu öpüşmeler, kavga sonrası seksi falan işte cocuklar da izleyip icsellestiriyor, bunu aşk ve ihtiras sanıyor. Çünkü sağlıklı ilişkiden bihaberler...
İşte abartılı duygular , büyük kavgalar sonrası ayak opmeler falan, devlerin aşkı stayla...Seviliyorum zannediyorlar.
Konu sahibinin bencilliği de baska bir konu. Ben ben ben ben , ben ben ben ben.
Evleniyor benim annem benim babam gidelim gidelim,
Çocuk doğuyor Anne her gün gitmek istiyor, ben bakıcı istemem,ben hazır degilimzben ben ben
Adam seni istemiyorum diyor, bu ayrılığa hazır degilim, delirdim,çıldırdım,ben ben ben...
Yani el insaf. Biraz da sen? De, biraz da dünyadaki diğer insanların hisleri/istekleri olacağını düşün. Bu ne bencillik

Kavgalari kafaya takmayin her evlilikte olur. Psikiyatriye gidin destek alin.hafif bi ilac yazar pamuk gibi olursunuz. Sonrasi hep canim cicim.
Pamuk gibi es gorunce eminim o da tum kirginliklari zamanla unutur. Sonucta yesil isigi yakmis size.
Ayrica burda her kavgada bosan diyenlerin ustune kusmak istiyorum.

Cok uzuldum. Cocuklara ogretseniz baba burda kal desinler. Gitme desinler. Dayanamaz kalir bosanmaktan vazgecer. Merhametli vicdanli insan belli. Yavas yavas gecer kirginligi da.
"Çocuğumu nasıl travma sahibi ederim" ders 1
İnsan kocasından gerçekten bosansa bile çocuğa her şey yolunda diye telkin vermeli, 'baban seni de çok seviyor, sadece başka bir eve çıktı. Ananenin de evi ayrı,bak seni nasıl seviyor hep görüşüyoruz. Aynı onun gibi, değişen bir şey yok ki, biz hep hayatindayiz, böyle her şey daha güzel olacak' diye olumlu konuşmalı . Zavallı çocuklar ne çekiyorsa kendilerini silah olarak kullanan ana babalardan çekiyor

Başkası var

neden sürekli umutsuz,ihtimalsiz cevaplar veriyorsun.hayatta her şey mümkün.zaten zor durumda.lütfen yani lütfen

Sen kendi kafanda beni bencil yapmışsın. Bu ne ya gerçekten. Bencil olsam sence bu yaşadıklarımı düzeltmek için dururmuyum. Bak sana anlattığım kadarını biliyorsun. Bencil olsam, eşim titiz başka yerde yapamaz kalamaz diye, ben evden gidiyim, sen çocukla kal demem. İstersen ben ben ben ve ben..... demeyi bırak gerçekten, yapıcı olmaya çalış, ya da anlamaya.

Psikolojide zaten şey yazıyor
Cocugum için diyen anne babalarin tamamen kendi bencilligiNden....

bence her ne olursa olsun bu insan beni terk edemez diye düşünüp her şeyi hoyratça harcamışsınız annenizin size ve evliliğinize saygısı olmadığı çok belli
son aşamaya gelinmiş zorla birilerini yanınızda tutamazsınız bebek için psikolojik destek alın

Hayır gerçekten, kimse birbirimizi severek evlendiğimizi, insanların bize imrekenerek baktığını, hep övüldüğümüzü falan bahsetmiyor. Kötü olan şeylerin üzerinde duruyorlar. Alkolik değilim, kumarbaz değilim ya da aldatıp onu rezil etmedim. İnsanların kinini ve birşeylerin bu kadar çabuk bitebileceğini düşünmelerine anlam veremiyorum gerçekten.

Zaten annem mutlu olabileceğimi. Beni ve eşimi hiç düşünmedi.

Ben de tutkulu ilişki severim ama o tutku yatakta falan olsun ya da konuşurken sohbet öyle bir aksın ki dünyayı unutalım. Diğer türlü Çocuklar Duymasın dizisindeki Gönül’le Selami’ye benziyorlar konu sahibi eminim ki düzelmeyecek. Sürekli ağlıyorum sızlıyorum diyor evdeki çocuğun psikolojisini düşünemiyorum bile. Allah yumuşak huylu insanları bencillerden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…