Eşim ile içinde bulunduğumuz saçma sapan ilişki.

bence biraz akışına bırakın. siz ısrarla barışmak istediğiniz için eşiniz şu an neyi kaybettiğinin tam olarak farkına varamamış. siz zaten ceptesiniz, tüm ipler onda gibi olmuş.

Bazı Erkeklerin yapısında var sanırım. Her sey çok güzel gibi görünürken gideceğim demek. Birden bambaşka biri olmak. Böyle bir konu okumustum burada.
Zor ama Umarım duzelirsiniz. Birbirinizin tercihlerine saygılı olarak devam edersiniz. 😕
Birden bambaşka biri olmamış ki adam. Hep böyleymiş. sürekli kavga ediyorlarmış ve kavganın boyutu da baya şiddetliymiş. En baştan evlenmemeleri gerekirken üstüne bir de çocuk yapmışlar

Birden bambaşka biri olmamış ki adam. Hep böyleymiş. sürekli kavga ediyorlarmış ve kavganın boyutu da baya şiddetliymiş. En baştan evlenmemeleri gerekirken üstüne bir de çocuk yapmışlar
Çocuğu asla düzelmek için yapmadım. Hatta çocuk öyle zor bir durumki. Bunu bile bile yaptım evet ama asla çocuğumu kullanmam.

sizde aşırı ısrar, olmayanı oldurmaya zorlama huyu var. böylelikle hem kendinize hem çevrenize eziyet ediyorsunuz.

ısrarla annenize çocuğu baktırmanız, anlaşamadığınız kişiyle ısrarla evlenmeniz, sizden boşanmak isteyen kişiye aşırı ısrar etmeniz…

bir şeyler zorla ancak bir noktaya gider, sonra elinizde patlar. zaten yanınızda kalacak kişiye ısrara gerek yok, kendisi istiyorsa seviyorsa kalır. karşı tarafın iradesini yok sayıyorsunuz, belki nişanlıyken ayrılsaydınız başka biriyle daha mutlu olacaktınız. belki şu an ısrar kıyamet evliliğinizi devam ettireceksiniz, 10 sene sonra yine patlak verecek sorunlar. hala geç değil. yaşınız genç. daha huzurlu bir hayatınız olabilir.

yalnız kalmaktan mı korkuyorsunuz acaba? ya da terk edilme korkunuz mu var? ısrarla terk edilmekten kaçıyorsunuz sanki.

. Ama tabi çok çıldırdım. Ben sinirlendiğimde çok yanlış hareketler yapabilen biriyim.
Kimse böyle bir insanı bir ömür boyu çekemez. O yüzden eşinize hak verdim. Hatasi, dolup tasana kadar size rahatsızlığını dile getirmemiş (ya da kendince belli etmeye calismis, siz bencilliginizden anlamamissiniz) , en son geri dönülmeyecek noktada sizinle paylaşmış. Ama bazı insanlar böyledir.
Konuya genel olarak bakinca ben adama hak verdim, böyle bir evlilikte ben de ayrılmayi isterdim.
Ama demişsiniz kız kaç gün eve gelmedi ,sabah gelip duş alıp gitti
Yani durduk yere bu adam nerede geceledi?? Ve ne alaka??? Bence işin içinde bir b.kluk olma ihtimali yüksek. Adam gelmiş bosanana kadar beraber yaşayalım diye. Ama koltukta yatıyor, fiziksel temastan kaciniyor.. acaba başka biriyle mi beraber? Ona 'sadece çocuk için aynı evde kaliyorum bosanana kadar, vallahi koltukta yatıyorum,bak dava dilekcem' mi diyor (eşini aldatan erkeklerin neredeyse tamamı gibi)???
Siz bu ihtimali de bir arastirin..nasıl adam mutlu sanıyordunuz/ değilmiş
Sizi bırakmaz sanıyordunuz/ bıraktı
Ailenizle arasi iyi sanıyordunuz/ değilmiş
Bunca yanlış tanıdığınız adam pekala sizi aldatabilir de..
Bence biraz araştırın, en azından boşanma davasında işinize yarar.
Adamı da az salin, bu saatten sonra evliliğine devam etse bile artık roller değişecektir. Her zaman için siz ittire kaktira surduren kadin, o bulunmaz Hint kumaşı olacaktır. Eski günleriniz geri dönmez yani,bu evlilikten hayır da gelmez artık.
Kendiniz için en iyisini yapın

Pardon da ben seni hakli buldum burda ya. Tamam hic geregi yokken eşin ailenle cok hasir nesir olmus mesafeyi koyamamissin hem de hic degmeyecek insanlar için ama o da kabul etmeseymis madem rahatsizmis. Ben böyle sinsi insanlari hic sevmem pusuda bekleyip tam soğuyacagi günü bekleyen. Sonuçta büyük bi yanlisin yok cocuk varken hiii ben seni aslinda sevmiomusum deyip gitmek de cok vefasiz gelio bana. Baska birisine akli gitmedigine emin miyiz? Ayrica sen ona ikinizi bu hale getirdigi icin icten ice inanılmaz kinlisin farkında misin? Inada bindirmissin kendi içinde.
Baktığında evet istemiyorsa ben her hafta oraya gitmek istemiyorum diyebilirdi,annesi bebeğe bakmaya geldiğinde "ne güzel kocaman bir aile olduk" demek yerine annesini istemediğini de söyleyebilirdi ama adam zaten daha nişanlıyken bile iç güveysiymiş.Konu sahibi belkide farkında olmadan adamı sindirmiş,adamda o yüzden istemediği şeyleri açıkca söyleyememiş olabilir.
Ya da karısının mutluluğu için başlarda ses çıkarmayıp sonunda tükenmişte olabilir.
Hatta şu anda bile eve dönmesi yine kendi isteğiyle değil konu sahibinin isteğiyle bence.
Ama dediğin gibi ortada bebek varken keşke böyle şeyler olmasa.

Zaten bu soğuma mevzusu yeni bir olay değil buna eminim adam daha öncede dava açmış geri çekmemiş,bari çocuk olmasaydı.Adamda ne istediğini bilmiyor.Bende böyle işlere acayip ayar olurum mesela.Kocayı burada çok haksız buldum ben.Bir karar ver kardeşim ne istiyorsun? Bir insan bir konuda kesin kararını verdiyse,cümle alem gelse onu kararından döndüremez.Demek ki kocada tam karar vermiş değil,naza çekiyor kendini.İki seferdir gidip öyle ya da böyle dönüyor.Dönme o zaman kardeşim.
Bebek olunca mı aklına geldi bunlar?Ya da zaten aklındaydı hepsi o zaman neden bebek yaptın?

Bence asla ama asla yalvarmamalısınız.Akışına bırakamalısınız.Böyle zamanlarda karşı taraf yalvarınca erkeklerin daha çok bir tarafı kalkıyor.
Kaçan kovalanır diye boşuna dememişler.

İnsanların hayatları bu kadar kötü olaylardan sonra yoluna giremez mi?
Nişanlıyken olmamış, evlenmişsiniz yine olmamış. Çocuk da zaten bir ilişkiyi düzeltemez. Boşanmak istiyorsa boşanın. Benim eşim bana gelip sevmediğini ve boşanmak istediğini söylese hatta davasını bile açsa yoluma bakarım. Alırım tazminatımı, çocuk için nafakamı yoluma devam ederim. Bu ısrar kıyamet niye, bu yapışkanlık niye? Bizim ülkede insanlar yapışkan karakterini "yuva kurtarmak" olarak satmaya çalışıyor. Yuva kurtarmak bu değil efendim, bu gitmek isteyen adamın ayaklarına kapanmak oluyor artık.

Kimse böyle bir insanı bir ömür boyu çekemez. O yüzden eşinize hak verdim. Hatasi, dolup tasana kadar size rahatsızlığını dile getirmemiş (ya da kendince belli etmeye calismis, siz bencilliginizden anlamamissiniz) , en son geri dönülmeyecek noktada sizinle paylaşmış. Ama bazı insanlar böyledir.
Konuya genel olarak bakinca ben adama hak verdim, böyle bir evlilikte ben de ayrılmayi isterdim.
Ama demişsiniz kız kaç gün eve gelmedi ,sabah gelip duş alıp gitti
Yani durduk yere bu adam nerede geceledi?? Ve ne alaka??? Bence işin içinde bir b.kluk olma ihtimali yüksek. Adam gelmiş bosanana kadar beraber yaşayalım diye. Ama koltukta yatıyor, fiziksel temastan kaciniyor.. acaba başka biriyle mi beraber? Ona 'sadece çocuk için aynı evde kaliyorum bosanana kadar, vallahi koltukta yatıyorum,bak dava dilekcem' mi diyor (eşini aldatan erkeklerin neredeyse tamamı gibi)???
Siz bu ihtimali de bir arastirin..nasıl adam mutlu sanıyordunuz/ değilmiş
Sizi bırakmaz sanıyordunuz/ bıraktı
Ailenizle arasi iyi sanıyordunuz/ değilmiş
Bunca yanlış tanıdığınız adam pekala sizi aldatabilir de..
Bence biraz araştırın, en azından boşanma davasında işinize yarar.
Adamı da az salin, bu saatten sonra evliliğine devam etse bile artık roller değişecektir. Her zaman için siz ittire kaktira surduren kadin, o bulunmaz Hint kumaşı olacaktır. Eski günleriniz geri dönmez yani,bu evlilikten hayır da gelmez artık.
Kendiniz için en iyisini yapın
İçime kurt düşürme gözünü seveyim. Aslında beni aldatsa hemen bitirirdim ama öyle birşey olmadığını söyledi. Görünürde de öyle bir durum yok. Üniversiteden arkadaşının ailesinin evinde kalıyor yani bilmiyorum. Yapmaz dediğim herşeyi yaptı. Yaşanmaz dediğim herşey yaşandı. Neden bu olmasın

bana tam benim eşim gibi davranacakken kendini durdurdu yazmışsınız da
bu durumda beraber mi olacaktı birde sizle?

baştan çok yanlış yapmışsınız
hakkınızda hayırlısı olsun

yavruya üzüldüm ben.. inşallah stresiniz o çocuğa çok yansımıyordur

Adam tutarsız. Sana tapıyorum demeyecekti madem ve diğer iltifatlari da. Annesini istemiyor sonra iyi ki de gelmiş demeyecekti ben istemiyorsam istemiyorumdur. İyiki gelmis demem yani esime kayınvalidem gelse😁 rol yapmış.

Baktığında evet istemiyorsa ben her hafta oraya gitmek istemiyorum diyebilirdi,annesi bebeğe bakmaya geldiğinde "ne güzel kocaman bir aile olduk" demek yerine annesini istemediğini de söyleyebilirdi ama adam zaten daha nişanlıyken bile iç güveysiymiş.Konu sahibi belkide farkında olmadan adamı sindirmiş,adamda o yüzden istemediği şeyleri açıkca söyleyememiş olabilir.
Ya da karısının mutluluğu için başlarda ses çıkarmayıp sonunda tükenmişte olabilir.
Hatta şu anda bile eve dönmesi yine kendi isteğiyle değil konu sahibinin isteğiyle bence.
Ama dediğin gibi ortada bebek varken keşke böyle şeyler olmasa.

Zaten bu soğuma mevzusu yeni bir olay değil buna eminim adam daha öncede dava açmış geri çekmemiş,bari çocuk olmasaydı.Adamda ne istediğini bilmiyor.Bende böyle işlere acayip ayar olurum mesela.Kocayı burada çok haksız buldum ben.Bir karar ver kardeşim ne istiyorsun? Bir insan bir konuda kesin kararını verdiyse,cümle alem gelse onu kararından döndüremez.Demek ki kocada tam karar vermiş değil,naza çekiyor kendini.İki seferdir gidip öyle ya da böyle dönüyor.Dönme o zaman kardeşim.
Bebek olunca mı aklına geldi bunlar?Ya da zaten aklındaydı hepsi o zaman neden bebek yaptın?

Bence asla ama asla yalvarmamalısınız.Akışına bırakamalısınız.Böyle zamanlarda karşı taraf yalvarınca erkeklerin daha çok bir tarafı kalkıyor.
Kaçan kovalanır diye boşuna dememişler.
Daha önce 2 kere eşyalarını toplayıp gitti, sonuncuda ben git dedim sadece, o da gitmesini istemediğim için değil zoruma gittiği için gitt dedim. Yeri geldiğinde istemediği herşeyi bana söyleyebiliyordu.

Nişanlıyken olmamış, evlenmişsiniz yine olmamış. Çocuk da zaten bir ilişkiyi düzeltemez. Boşanmak istiyorsa boşanın. Benim eşim bana gelip sevmediğini ve boşanmak istediğini söylese hatta davasını bile açsa yoluma bakarım. Alırım tazminatımı, çocuk için nafakamı yoluma devam ederim. Bu ısrar kıyamet niye, bu yapışkanlık niye? Bizim ülkede insanlar yapışkan karakterini "yuva kurtarmak" olarak satmaya çalışıyor. Yuva kurtarmak bu değil efendim, bu gitmek isteyen adamın ayaklarına kapanmak oluyor artık.
Ona fiziken veya faaliyet olarak hiç ihtiyacım yok. Herşeyi yapabilecek güçte ve maddi durumdayım ama sevgi ile aşk ile insanların herşeylerin üstesinden gelebileceğini düşündüğüm için ve secdiğini söylediği zamanlar için sustum. Toplamda geçen 4 yılımı bir kalemde, bitmiş gitmiş olayı aylar sonra anlatarak silemez. Zoruma giden bu, kimseyi elimde tutmaya çalışmıyorum.

Uzun uzun cevap vermeyeyim ama anneniz sizde kalmak istemiyirum dedigi halde kadini bile zorla evinizde tutmuşunuz, bencil ve başkalarinin isteklerini gormezden geldiginiz belli eşiniz de sogumus sizden. Kendinize ceki duzen verip cok cabalamaniz lazım ama oncesinde bir psikoloğa çift terapisine falan gidin . Desteksiz atlatamazsinız.

Bak bu karı kocalık. Ne arkadaşlık, ne sevgililik, ben bir arkadaşıma güvenimi kaybetsem silerim onu, konuşmam anlatmam birdaha derdimi. Ama benimde eşime güvenim kırıldı fakat yapamıyorum. Benim de yeri geldi, eşimin bana dokunmasını bile istemediğim zamanlarım olmadı mı oldu. ama bu bambaşka, yaşadıklarımı gerçekten kaldırabilecek halim kalmadı. Aileme götürdüm, yordum evet ama bu ilişkide aynı sebeplerden olmasa bile de ben de yoruldum. Bir fakire para verip, her gün fakirin yanına gidip ben sana para verdim demeye gerek yok anladın mı. Yaptıysa yaptıklarının arkasında duracaktı. Benimle bu haldeyken evlendi. Anlatılanı anlamayacak kadar salak, eşim için birşeyleri düzeltmeyecek biri değilim.
İnşallah düzelir diyeyim o halde.

X