Konu sahibi hatalı ve hatasını kabul ediyor daEvet ama konunun genel özeti bu adam güzel sözler etmiş ama evlilik kopmuş gidiyor adam sadece kendince deneme yapmış.
Tutturuk olmam beni bu hale getirdi zaten. Anneme kendim için değil çocuğum için tuturuk oldum. Bakıcı olayına kendimizi alıştırabilmek için, başkasının çocuğumuza iyi bakabileceğini anlayana kadar bekledim. Eşimin beni silebileceği dışındaki her ihtimali düşündüm.
O kadar konu görüyoruz değil mi burada. Ben eşimin haklı olduğunu hata yaptığımı kabul ettiğğim halde insanlar bana hatamı tekrar tekrar bahsediyor. Hatamı anlamakla kalmayıp, bir şeyleri düzeltmek için çaba harcıyorum. Ömrümüz kısa, küs kalacağım, boşanıp boşanmayacağım meçhul olmaktan ziyade nasıl düzelmişiz, yeni hayatımız nasıl olacak onu görmek istiyorum. Olup olamayacağını nasıl düzeleceğini bilmek istiyorum.Konu sahibi hatalı ve hatasını kabul ediyor da
adam da normal değil.
Zaten ben eşimin değişmesini istemiyorum, ben de değişmek istemiyorum. O benim bu halimi sevdi. Ben yaptığım yıpratıcı hareketleri bir daha yapmamak, eşimi üzmemek, yormamak için kötü huylarımdan vazgeçmeye çalışıyorum.Adama acıdım desem inanır mısın ?
Madem ailendem ayrılamayacaktın neden evlendin.? Adam çok bile sabırlı davranmış, bu saaten sonra bu iş asla olmaz. Ne istediğini bilmeyen bir kadınsın, eşinin değil senin düzelmen gerekiyor. O da bence çok imkansız duruyor. Zaten hiç bir zamanda aranız iyi değilmiş.
Bir konu vardı ondan etkilenerek yazdım ilk mesajımı da biraz. Orada konu sahibi çok daha mutluydu sonrasinda. Belki yeni hayatınız daha iyi olur. Kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz sonuçta neden olmasınO kadar konu görüyoruz değil mi burada. Ben eşimin haklı olduğunu hata yaptığımı kabul ettiğğim halde insanlar bana hatamı tekrar tekrar bahsediyor. Hatamı anlamakla kalmayıp, bir şeyleri düzeltmek için çaba harcıyorum. Ömrümüz kısa, küs kalacağım, boşanıp boşanmayacağım meçhul olmaktan ziyade nasıl düzelmişiz, yeni hayatımız nasıl olacak onu görmek istiyorum. Olup olamayacağını nasıl düzeleceğini bilmek istiyorum.
Akısına bıraksak su akacak yolunu bulacak ama bazen biz suyun önünde duruyoruz.Tutturuk olmam beni bu hale getirdi zaten. Anneme kendim için değil çocuğum için tuturuk oldum. Bakıcı olayına kendimizi alıştırabilmek için, başkasının çocuğumuza iyi bakabileceğini anlayana kadar bekledim. Eşimin beni silebileceği dışındaki her ihtimali düşündüm.
Bir kere birinden soğuyunca ben yeniden ısınamıyorum. Eşinizde böyle belli ki. Yerinde olsam kendimi geri çeker ve ısrar etmezdim.Zaten ben eşimin değişmesini istemiyorum, ben de değişmek istemiyorum. O benim bu halimi sevdi. Ben yaptığım yıpratıcı hareketleri bir daha yapmamak, eşimi üzmemek, yormamak için kötü huylarımdan vazgeçmeye çalışıyorum.
Bankada faiz hesabına para yatırdığında getirisi olacağını biliyorsun değil mi? Ama buna rağmen bankaya para yatıramyı geciktirmek gibi bu. İnsanı sevginin ve aşkın kurtaracağını düşünen bir insanım ben. Sevipte eşini öldüren türden değil tabikii. Geçen hafta sürekli peşimde dolanıp şarkılar söyleyen, benimle aynı yatağa giren, sabahları kahvaltı hazırlayan, akşam gelince şunu yapalım bunu yapalım diyen adamın, bir anda böyle olup, aylardır böyleyim demesini çözemiyorum. Seven insan sevdiğine kıyamaz, üzülse üzülür. Bilemiyorum gerçekten.Akısına bıraksak su akacak yolunu bulacak ama bazen biz suyun önünde duruyoruz.
Ne kadar durabiliriz iste?
Buraya kadar,bakıcı da bulunmus,evlilik de biyerden sonra bitmis.
Kendinize zarar.Bundan sonra bari bırakın aksın su.
Nasılsa olacak olan oluyor.
Hayırlısı hakkınızda
Bak bu karı kocalık. Ne arkadaşlık, ne sevgililik, ben bir arkadaşıma güvenimi kaybetsem silerim onu, konuşmam anlatmam birdaha derdimi. Ama benimde eşime güvenim kırıldı fakat yapamıyorum. Benim de yeri geldi, eşimin bana dokunmasını bile istemediğim zamanlarım olmadı mı oldu. ama bu bambaşka, yaşadıklarımı gerçekten kaldırabilecek halim kalmadı. Aileme götürdüm, yordum evet ama bu ilişkide aynı sebeplerden olmasa bile de ben de yoruldum. Bir fakire para verip, her gün fakirin yanına gidip ben sana para verdim demeye gerek yok anladın mı. Yaptıysa yaptıklarının arkasında duracaktı. Benimle bu haldeyken evlendi. Anlatılanı anlamayacak kadar salak, eşim için birşeyleri düzeltmeyecek biri değilim.Bir kere birinden soğuyunca ben yeniden ısınamıyorum. Eşinizde böyle belli ki. Yerinde olsam kendimi geri çeker ve ısrar etmezdim.
Başka biri yok. İlişkimizin düzeleceğine emin değilim ama bu konuda adım gibi eminim. Gayet net. Allah aşkına bu yaşadığımız normal değil ki. Ona kinli değilim, yaşananlara kinliyim, düzeltebilir, onu evde bekleyen seven aşık olan oğlu ve karısı var. Birşeyleri kendi yapmak istemiyor. Asla ona kinli değilim, deli gibi aşığım ona ama nefret ettim yaptıklarından. Gerçekten çok mu zor 1 hafta ya tam 1 hafta önceki haline dönmesi. Ben neden bu kadar net olamadım. Bu netlikte değil gerçiPardon da ben seni hakli buldum burda ya. Tamam hic geregi yokken eşin ailenle cok hasir nesir olmus mesafeyi koyamamissin hem de hic degmeyecek insanlar için ama o da kabul etmeseymis madem rahatsizmis. Ben böyle sinsi insanlari hic sevmem pusuda bekleyip tam soğuyacagi günü bekleyen. Sonuçta büyük bi yanlisin yok cocuk varken hiii ben seni aslinda sevmiomusum deyip gitmek de cok vefasiz gelio bana. Baska birisine akli gitmedigine emin miyiz? Ayrica sen ona ikinizi bu hale getirdigi icin icten ice inanılmaz kinlisin farkında misin? Inada bindirmissin kendi içinde.
Ah bir de bana sor. Yemin ederim, annesi de babası da beni buluyor terk etmek için. Yemin ederim hayatım pembe dizi olduAnnenin yaptığına çok şaşırdım
Sen fazla drama queensin eşin de yorulmuş bıkmış, sen de yorulmuşsun. Aşırı ısrarların sonucu yanında emanet gibi duran biri var bu ilişkinin boyutu çıkmazda gibi görünüyor. Bu durumdan hoslanmiyorsun eşini kaybetmek de istemiyorsun her şey eskisi gibi olsun istiyorsun ama bir yanda da eskisi gibi olmayacak bir adam var. Durumun içinde debelendikce daha çok batarsin mental olarak gibi geliyor. Sonu öyle olmasa bile ayrılma fikrini benimseyerek başla başka ihtimallerin olduğunu da bil ve kendini psikolojik olarak hazırlıklı tut. Daha çok yipranabilirsin aksi halde.Bak bu karı kocalık. Ne arkadaşlık, ne sevgililik, ben bir arkadaşıma güvenimi kaybetsem silerim onu, konuşmam anlatmam birdaha derdimi. Ama benimde eşime güvenim kırıldı fakat yapamıyorum. Benim de yeri geldi, eşimin bana dokunmasını bile istemediğim zamanlarım olmadı mı oldu. ama bu bambaşka, yaşadıklarımı gerçekten kaldırabilecek halim kalmadı. Aileme götürdüm, yordum evet ama bu ilişkide aynı sebeplerden olmasa bile de ben de yoruldum. Bir fakire para verip, her gün fakirin yanına gidip ben sana para verdim demeye gerek yok anladın mı. Yaptıysa yaptıklarının arkasında duracaktı. Benimle bu haldeyken evlendi. Anlatılanı anlamayacak kadar salak, eşim için birşeyleri düzeltmeyecek biri değilim.