Eşim ile içinde bulunduğumuz saçma sapan ilişki.

Evet eşinizi çok yüz göz etmişsiniz ailenizle.
Ailenle olan tartışmanı eşine yardımcı ol diye koşa koşa anlatırsan her şeye onu ortak edersen adam zamanla ben neyin içindeyim diye bi sorgular.

Ama bu kadar ayaklarına kapanman, ne olur gitme demen ben sensiz yapamam demen seni sindirmesine, ısınmasının dışında iyice soğumasına sebep olabilir.
Çünkü adam şuan vazgeçilmezi oynuyor. Her şeyi düzeltebileceğini bu adama göstermişsin sonuçta adam naza çekiyor kendini burada da o haksız mesela.
Biraz onun gibi davran kul köle olma bu kadar.

Olmaz diyor, nuh diyor peygamber demiyor. Boşanacak yani yüzde yüz.
Tutturuk bi tip misiniz?
Anne kalmak istemiyor zorla tutuyorsunz,
koca gitmek istiyor yalvar yakar oluyorsunuz?Bi sal insanları yani.
Benim elime o bosanma kagıdı geldiği gün yollarım onu evden.
Bide davanı geri cek diye agzımla söylücem adama?Oldu.
O kadar kavgalardan sonra mutlu olamazsınız salın adamı.
Hayatınıza bakın.
İlk bosanan değilsiniz,sonda olmayacaksınız.
Cocuk icin ayaga kalkmak zorundasınız.

Siz aslında olayın başlangıcını kaçırıyorsunuz kendiniz söylemişsiniz. Bu aşamaya gelmeden önce daha yeni evliyken de aileleri araya sokmayı gerektirecek şiddette kavgalarınız varmış bir de üzerine çocuk yaparak iyice karmaşayı büyütmüşsünüz. Sizi anlıyorum annenizle de aranız kötü şimdi eşiniz de gidince iyice yalnızlaştınız ama ilişkiniz kangren olmus bu saatten sonra size mutluluk vermez.

Çok üzüldüm gerçekten.
Evlilik danışmanı gibi bir çözüm olabilir mi acaba

Canım sen en baştan ailen ve eşinle dengeyi bozmuşsun. Şimdi de eşinle kendi dengeni bozuyorsun. Kendi ayakları üzerinde durabilecek güçlü bir kadınsın ki herşeyden önce bir evladın var. Onun ve kedin için en doğrusu karara saygı duymak. Olayları akışına bırakmak zor olduğunu biliyorum ama imkansız değil. sen olması gerektiği gibi davrandığında eğer hala seviyorsa geri gelecektir ama onun da kararına saygı duy ve geri çekil.

Teşekkür ederim. Geçekten teşekkür ederim...

Ne kadar kötülük, ne kadar bencillik yaparsam yapayım bu tarz bir olayı hak etmediğimi düşünüyorum. Düzelmeye çalıştım, düzeldim de hatta. Kendi söyledi. Ama benim de yorulabilme imkanım olduğunu kimse anlamadı.

Benim sadece annem babam vardı. Abimler ve ablam küçükken terk etti bizi. Babam annemden önce terk etti, çocuğumu 1 kere gördü babam. Annem oğlum 7 aylıkken terk etti. Eşiim de şimdi. Tamam belki ben getirdim beni bu hale ama, kimse kendine bile bile böyle kötülük etmez.

kötülük ve bencillik olarak düşünme sonuçta her insan hata yapabilir ve o an farkına varmayabilir. eşin için evet zor ama sen de ailen ve onun arasında kalmışsın zor bir durum anlayabiliyorum. Yorulman çok normal o yüzden akışına bırak diyorum. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler. bence boşanma tarihine kadar ayrı kalmayı dene. Kalbi soğumuş bir adamı yanında ve hayatında tutmak seni daha çok yorar.

Ne okuduğunuza eminmisiniz herşey güzel giderken derken . Tuaf ve sürekli gerilim dolu bir evlilik. Boşanma kağıtları havada uçuyor.
Adam evden kovuluyor eyşa topluyor kadının zoruna gidiyor sonra adam seni sevmiyorum diyor ve tamamen gidiyor.
Bu sefer kadın ikna etmeye çalışıyor. Kadın en başta sanıyorki ben evden kovdum diye bana yalvaracak özür dileyecek bunların hiçbiri olmuyor tabi.
Adamı haklı gördüm çoğu konuda iyide idare etmiş ama oda tükenmiş artık aslında bu çift hiç zaman biz olmaşız. Damat içgüveysi olmuş onların gözünde öteye gidememiş.
Konu sahibi eşini ne kadar ortada bıraktığını bir türlü anlamamış.

Sakin kalın, aynı mevzuları açmayın , üstüne de gitmeyin , yalvarmayında.
Akışına bırakın, gitmek isterse de gider zorla tutamazsınız, kimseye de faydası olmaz.
Ola ki kendisi çözmek adına konuşmak isterse, ailenizin evliliğinize zarar verdiğini farkettiğinizi , buna izin verenin kendinizin olduğunu , hata yaptığını, onun isteklerini genel olarak görmezden geldiğinizi farkettiğinizi, aslında ortak kararlar almanız gerektiğini, onun da fikirlerini bundan sonra önemseyeceğinizi, bu konularda gerçekten pişman olduğunuzu samimiyetle dile getirin.
Bunun dışında dediğim gibi gitmek isterse hala uzatmanın manası yok.

Tutturuk olmam beni bu hale getirdi zaten. Anneme kendim için değil çocuğum için tuturuk oldum. Bakıcı olayına kendimizi alıştırabilmek için, başkasının çocuğumuza iyi bakabileceğini anlayana kadar bekledim. Eşimin beni silebileceği dışındaki her ihtimali düşündüm.

Çocuğundan ayrı kalacak. Her akşam aynı evde kalıp onun için ağlamaktansa, ayrı ayrı kalıp onun için ağlamak daha iyi tabi ama..

Siz emin misiniz okudugunuzu anladığınızdan? Adam birkac güne kadar güzel sözler söylüyormuş sen böyle mutlu uyanirsan ben mutlu olurum falan. Ben her şey mukemmelmis yazmadım ki. Adam rol yapmış. Sanki her şey güzelmiş gibi davranmış. Boşanma konusu geçmiş düzelmiş gibi olmuslar. Ondan bahsediyorum

Evet ama konunun genel özeti bu adam güzel sözler etmiş ama evlilik kopmuş gidiyor adam sadece kendince deneme yapmış.

Allah evladınızı size bağışlasın. İlk evlendiğimde eşimde beni çok mutlu sanırdı ama ailesini evimize çok dahil ettiğinden dolayı zamanla çöktüm ve bambaşka biri oldum. Onun tabiriyle kötü biri :) sonra beni kötü yapan durumları hayatımızdan çıkarınca herşey mükemmel oldu. Sizinde düzeliceğinizi düşünüyorum sadece terapiste ihtiyacınız var. Birbirinize son kez şans verebilirsniz.

Sana bakınca benim eşimi, kocana bakınca da kendimi gördüm herşey bu kadar mı aynı olur o kadar iyi anlıyorum eşinin ne düşündüğü ne hissettigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…