• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Bu adamdan bebek yaparak neyi hedeflemektesiniz. Adamin aklında hep bosanma ihtimali var

Bu adamdan bebek yaparak neyi hedeflemektesiniz. Adamin aklında hep bosanma ihtimali var
Anne olmayı hedefliyorum. Her çocuk dört dörtlük ortama doğmuyor. Doğsa da garantisi yok. Cocuk sahibi olmak bencilce bir duygu en başından. Kimse çocuk yapmasın. Başlarına her türlü şey gelebilir. Çocuğu gerçekten düşünen onu bu dünyaya getirmez zaten

Anne olmayı hedefliyorum. Her çocuk dört dörtlük ortama doğmuyor. Doğsa da garantisi yok. Cocuk sahibi olmak bencilce bir duygu en başından. Kimse çocuk yapmasın. Başlarına her türlü şey gelebilir. Çocuğu gerçekten düşünen onu bu dünyaya getirmez zaten

Bu sağlıklı bir düşünce değil hanımefendi. Hepimizin başına öngörülemeyecek şeyler gelebilir ama bile isteye bu adamdan çocuk yapmak da bile bile lades demektir. Elinden geldiği kadar iyi ortama çocuk getirmek ile bile isteye cimri ötesi bir babanın olduğu aileye çocuk getirmek aynı şey değil.

Anne olma arzunuza hiçbir şey diyemem, siz istedikten sonra bizlere laf düşmez ama diyelim ki bebeğiniz oldu ve boşandınız, eşiniz bebeğiniz üzerinden sizi tehdit ederse, çocuğunuzu sizden zorla almaya kalkarsa, çocuk üzerinden hem sizi hem çocuğu yıpratırsa ?

Bazı erkekler bir acayip çünkü evdeki çocuğunu gözü görmezken ayrıldıktan sonra kıymet veriyormuş gibi davranıp eski eşlerine türlü zulüm yapıyorlar 😡

Anne olma arzunuza hiçbir şey diyemem, siz istedikten sonra bizlere laf düşmez ama diyelim ki bebeğiniz oldu ve boşandınız, eşiniz bebeğiniz üzerinden sizi tehdit ederse, çocuğunuzu sizden zorla almaya kalkarsa, çocuk üzerinden hem sizi hem çocuğu yıpratırsa ?

Bazı erkekler bir acayip çünkü evdeki çocuğunu gözü görmezken ayrıldıktan sonra kıymet veriyormuş gibi davranıp eski eşlerine türlü zulüm yapıyorlar 😡
Her türlü olan çocuğa oluyor. Büyüklerin bencilliklerinden dolayı istemediği bir hayatı yaşamak zorunda olan binlerce çocuk geliyor dünyaya ve ben buna çok üzülüyorum

Her türlü olan çocuğa oluyor. Büyüklerin bencilliklerinden dolayı istemediği bir hayatı yaşamak zorunda olan binlerce çocuk geliyor dünyaya ve ben buna çok üzülüyorum
Konu içeriğini ve Solukiklimlerin konuya yazdıklarını bilemiyorum vakıf değilim lakin çiftler boşanınca ortada bir çocuk varsa bir şekilde zarar görüyor, sürekli anne baba arasında kalıyor bir kere.
Annenin babanın tutumu da önemli, çoğunlukla babalar çocuklarını kendi öfkelerine kurban ediyor, bu ara biraz tv açtım da aman Allahım😱 eski karısından intikam için çocuğunu kaçıran bir adamın peşine düşmüşlerdi, başka bir adam boşanmak isteyen karısıyla kızını öldürmüş, herkesin kendi kararıdır karışamam ama ben boşanmayı düşündüğüm kişiden çocuk yapmam, boşanma çocuğun velayeti vs derken her şey yolunda gitse dahi o kişiyle ömür boyu sürecek bağım olmasını istemem, boşanınca çocuğu hiç arayıp sormasa bile yaşlanınca hiç yüzü kızarmadan babalık bekleyen adamlar var, böyle şeyler evlada her türlü yük bence.

Abla adam çekişmeli davaya para gömmemek için anlaşmalıya razı olur hatta mahkeme parasını da konu sahibine ödetir, çocuk mu bakacak bi de ahahahah 🤣

Abla adam çekişmeli davaya para gömmemek için anlaşmalıya razı olur hatta mahkeme parasını da konu sahibine ödetir, çocuk mu bakacak bi de ahahahah 🤣
Adamın karakterini bilmiyorum bir şey diyemeyeceğim Katip ama ablacım bazı adamlar çocuğuna bir tane sakız bile almazken sırf kadına eziyet olsun diye göstermiyor der kapısına polisle gider, illa maddiyat değil konu para harcamadan da insanın annesinden emdiği sütü burnundan getiren kocalar var.

Bir arkadaşım aldatma sebebiyle kocasından boşandı, sözde anlaşmalı boşandılar çocukların velayetini anneye bıraktı adam, zerre nafaka ödemedi ama bir gün kadının ailesiyle yaşadığı evi bastı, eski kayınvalidesini, eski eşini, baldızını döve döve öldürüyordu, çocukları zorla alıp götürmüş, epey bir süre polisler çocukları aradı ama adam nereye kaçtıysa bulunamadılar, ne zaman ki eski eşi tamam lanet olsun çocuklar seninle kalsın ama yeter ki ortaya çık dedi o zaman çıkıp geldi, kadın annesi ve kızkardeşi hatta kızkardeşinin el kadar çocukları zarar görecek diye, bir daha ki sefere öldürürse korkusuyla adamın taleplerine boyun eğmek zorunda kaldı.

Adamın karakterini bilmiyorum bir şey diyemeyeceğim Katip ama ablacım bazı adamlar çocuğuna bir tane sakız bile almazken sırf kadına eziyet olsun diye göstermiyor der kapısına polisle gider, illa maddiyat değil konu para harcamadan da insanın annesinden emdiği sütü burnundan getiren kocalar var.

Bir arkadaşım aldatma sebebiyle kocasından boşandı, sözde anlaşmalı boşandılar çocukların velayetini anneye bıraktı adam, zerre nafaka ödemedi ama bir gün kadının ailesiyle yaşadığı evi bastı, eski kayınvalidesini, eski eşini, baldızını döve döve öldürüyordu, çocukları zorla alıp götürmüş, epey bir süre polisler çocukları aradı ama adam nereye kaçtıysa bulunamadılar, ne zaman ki eski eşi tamam lanet olsun çocuklar seninle kalsın ama yeter ki ortaya çık dedi o zaman çıkıp geldi, kadın annesi ve kızkardeşi hatta kızkardeşinin el kadar çocukları zarar görecek diye, bir daha ki sefere öldürürse korkusuyla adamın taleplerine boyun eğmek zorunda kaldı.
Çocuklar şimdi babada mı ? Yoksa daha kötüsü tekrar birleşti mi ? Bir de kaç tane kadın bir pisliğin hakkından gelemiyor mu ?

Bu insanlar karakol, adliye, şikayet nedir bilmiyor mu? Harika bir hukuk sistemimiz olduğu söylenemez ama o kadar da değil yani, hiçbir şey yapmadan da durulmaz böyle. Ayısından kork danasından kork nereye kadar derler burda. Tava da mı geçmiyor o an kimsenin eline, ben böylesi donmuşluğu anlamıyorum.

Bence artık bizimle kafa bulmaya eğlenmeye başladınız. Milleti daha ne kadar sinirlendiririm diye sosyal deney mi yapıyorsunuz nedir? Sadece kocanız değil siz de duygusuz sevgisiz umarsız birirsiniz. Çocuk konusunu hırs yapmışsınız ama annelik böyle bir şey değil. Doğsa da garantisi yok ne demek, yemeyip yedirecek giymeyip giydireceksiniz hanımefendi. Düşse bir yeri kırılsa sizin de canınız acıyacak.

Varlık içinde yokluk çektirecekseniz, babası olduğu halde babasız büyütecekseniz, ya seni istedim ama bencillikmiş diyecekseniz vazgeçin bu tüp bebek işinden.

Karı koca aklınız fikriniz para maddiyat. Eşinize çok kızmıştım ama tencere kapakmışsınız meğer.

Bence artık bizimle kafa bulmaya eğlenmeye başladınız. Milleti daha ne kadar sinirlendiririm diye sosyal deney mi yapıyorsunuz nedir? Sadece kocanız değil siz de duygusuz sevgisiz umarsız birirsiniz. Çocuk konusunu hırs yapmışsınız ama annelik böyle bir şey değil. Doğsa da garantisi yok ne demek, yemeyip yedirecek giymeyip giydireceksiniz hanımefendi. Düşse bir yeri kırılsa sizin de canınız acıyacak.

Varlık içinde yokluk çektirecekseniz, babası olduğu halde babasız büyütecekseniz, ya seni istedim ama bencillikmiş diyecekseniz vazgeçin bu tüp bebek işinden.

Karı koca aklınız fikriniz para maddiyat. Eşinize çok kızmıştım ama tencere kapakmışsınız meğer.
Bence zaten çocuk sevgisi olan birine de benzemiyor, elalemin ağzı kapansın diye mi istiyor anlamadım. Diğer konuda çocuğuna bağırmayacağını söyleyen kişilerin üstüne gider yok ille de bağıracaksınız falan, burada her çocuk dört dörtlük ortama doğmuyor diye daha çocuk olmadan kötü ortamda büyümesini onaylıyor falan çok garip. Başkaları bu kadar tüp bebek falan uğraşınca pamuklara sarıyor bu hanım kanlı gözyaşı döktüğü halde böyle tavırlar gösteriyor. Bir de çocuk doğup da yaramazlık yapsa ne yapacak acaba.

Siz biirsiniz ne diyeyim

E neden yapıyorsun ozaman bencil misin

Bu adam tuyecek gibi geldi. Bebek de istemiyor şüpheli durumlar var. Sen istiyorsun ben istemiyorum diyir bebek için sizde bebek istiyorsunuz neden yarin bunun bezi maması yatagu giysisi derken bana ne ben istemedim sen al diyecek. Cimrilik olur da bu kadarı da olmaz.

Back