• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Sevsin yeter yazmıştı önceki mesajlarında 🙄

Valla onu alıntılayacaktım ama bulamadım. Konu sahibesinin bu kadar sevgşye aç olması üzücü, insan eve getirdiği kedi yavrusu için bile söylemez bunu. Valla köpeğimi getirdiğim zamanlarda anneme hep köpeğimi gezdirceksin, oynatıcaksın güzel şeyler söyliceksin diyorum. Konu sahibesi o kadar değersiz görüyor ki kendini ve müstakbel çocuğunu, eh işte biraz sevse bile yeter diyor. Kim ki bu adam yani Brad Pitt mi Allah aşkına sevse yeter ne demek :bicak: Berbat babayla büyümenin kendi üstünde hiçbirrrrrr etkisi olmadığını iddia etmiş bir de. Bir silah alıp vurun ebi gerçekten ölüp gideyim artık.:ruh:

Konu sahibi parça parça anlatıyor ama yazdıkça durumunu daha iyi anlamaya başlıyorum. Sanki çocuğu sığınak olarak görüyor, onunla birlikte dertlerinin azalacağını düşünüyor.

Doğacak çocuğa yazık anca dert ortağı olmaya , çile çekmeye geliyor dünyaya:110:

Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter

Valla onu alıntılayacaktım ama bulamadım. Konu sahibesinin bu kadar sevgşye aç olması üzücü, insan eve getirdiği kedi yavrusu için bile söylemez bunu. Valla köpeğimi getirdiğim zamanlarda anneme hep köpeğimi gezdirceksin, oynatıcaksın güzel şeyler söyliceksin diyorum. Konu sahibesi o kadar değersiz görüyor ki kendini ve müstakbel çocuğunu, eh işte biraz sevse bile yeter diyor. Kim ki bu adam yani Brad Pitt mi Allah aşkına sevse yeter ne demek :bicak: Berbat babayla büyümenin kendi üstünde hiçbirrrrrr etkisi olmadığını iddia etmiş bir de. Bir silah alıp vurun ebi gerçekten ölüp gideyim artık.:ruh:
Herkes aynı şeyleri yazdı ama bazıları için ne desen boş oluyor

Boşyere tekrar banlanma Miss

Doğacak çocuğa yazık anca dert ortağı olmaya , çile çekmeye geliyor dünyaya:110:
Yanlış tabi ama çocuk onun limanı, yoksa eşinin doğru kişi olmadığını o da biliyor ama yaşı da ilerlediği için başka seçenek görmüyor. Toplum baskısından dolayı 2.evlilik olduğu için tekrar evlenebilme şansını da düşük görüyor galiba.
Oysa doğru kişi değilse tekrar da evlenebilir veya ayrılıp evlatlık da alabilir.

Forumun bir başka değerindne gelen bir inci de burda:bicak:siz de saygısız bir ayının peşinden tüp bebek diye koşmuyor muydunuz? bu üyeye laf edecek son kişi sizsiniz zannımca , akıl bakımından birbirinizden hiçbir farkınız yok:bicak:
Klavye delikanlığı yapmanın anlamı yok. Eleştirinin de bir üslubu olur. Benim muhatabım konu sahibi ve benim ona sorduğum soru ve seviyesi ile sizin bana yazdığınızın alakası yok. Kimsenin hayatının efendisi değilsiniz. Size mesaj yazanlara cevap verin lütfen. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen size havale ediyorum.

Herkes kadar bencilim. Kimse yapmasin çocuk

Hayatiniz boyunca hicbir canliyi kosulsuz sevdiniz mi? Kedi, kopek, ne bileyim bir cicek bile olur... Cocugunuz dogduktan sonra su an burada yazdiginiz 'elde ne varsa onunla idare etsin, herkes iyi sartlarda yasamiyor' dusuncesi icin kendinize cok kizacaksiniz. Cunku dunyadaki her seyi onune serseniz bile yetmeyecek, hicbir konuda eksigi kalmasin isteyeceksiniz. Ayrica cocugunuza anne sevgisi yetmeyecek sadece, cocugunuz da size beni istemeyen bir babaya dogurdun ama sen beni sevdin tesekkur ederim demeyecek. Gercekten cok ilginc bir dusunce yapiniz var, Muge Anli 'cocuk ziyanligi' diyor iste bu evlerde dogan cocuklara...🤷🏻‍♀️

Neden boşanıp daha güzel bir adamdan çocuk yapmıyorsunuz ...çocukta buyunce ne cimri babam var diye uzulmeyecek mi siz ölürseniz eğer çocuk mahfolur

Hayatimda denk geldiğim en bencil insansiniz.. Narsist çeken bir tip olarak bunu diyebildigime şaşıyorum ama en bencilisiniz evet. "Derim kalin" şu bu güçlüyüm babaya ihtiyaç yoktu iddialarınızın aksine babasizliktan belki de aynı eşiniz gibi var ama yok bir babadan aldiginiz yaralar o kadar derin o kadar tedavi edilmemiş ve kabul bağlamış ki bir başka canlıyı da kendiniz gibi elindekiyle yetinsin diye yetiştirmeye talipsiniz. Neden yetinsin??? Sağlıklı bir anne ilgili bir baba en temel hakkiyken neden yetinsin?? Yetiştirdiğiniz çocuk erkekse aynı babası gibi bir mazlum kızın başını yakacak, kız ise ilgi açlığı, rasyanol olamama gibi sebeplerden ya takıntılı kıskanç bir es yada sizin gibi donuk bir zombi olacak.

Tüp bebekten önce çok acil terapiye gidin. EMDR terapisi sizin gibi duygu ve hatıraları bastıran, kendini güçlü bir zırhın ardında aslında zayıflığını bastıran kişilerde çok etkili bur tedavidir. Umarım dünyaya toxic bir nesil kazandirmadan önce bunları dikkate alırsınız.

Iyi anne olmak cocugun babasini secmekle basliyor. Bizim kadinlarimiz hala bunu anlamiyor. B* gibi evliliklerine, b* gibi adamlara cocuk yapiyorlar, olan o günahsizlara oluyor. Bu konuda bence kadin daha büyük sorumluluk sahibi cünkü babayi ve getirecegi ortami kadin seciyor burda..yasim geldi kimi bulacagim diye kendini ahutuyor bunun sorumlulugunu almamak icin. Ama olacaklar belli

Eklemek istiyorum: Babalar eksik kalsa da olur gibi laflar ancak kendini avutmak icin. 40 yasima yaklasiyorum. Babami 20 sene önce kaybettim. Geri kalan hayatim ne kadar iyise de bir kanadim hala kirik. Babalarin yeri ayridir

Back