• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Benim böyle arkadaşım bile yok değil ki eş, bir fikir veremeyeceğim üzgünüm

Nadiren pazar görür. Güya benzine ve dışarda yemeğe gidiyormuş. Annesine para gönderdiğini iddia ediyor. Annesine sordum. Yalan söylüyor bizim emekli ayligimiz bize yetiyor ondan para almıyoruz diyorlar.
O zaman kocanıza siz bakıyorsunuz ? Ya da oturduğunuz evş eşiniz aldı kafasında "kirada otursak zaten o kadar kiraya gidiyordu" filan hesap kitap içinde .İkinci evlilikleriniz mi ? Eşinizin çocuğu filan var mı onu anlamak için soruyorum?

O zaman kocanıza siz bakıyorsunuz ? Ya da oturduğunuz evş eşiniz aldı kafasında "kirada otursak zaten o kadar kiraya gidiyordu" filan hesap kitap içinde .İkinci evlilikleriniz mi ? Eşinizin çocuğu filan var mı onu anlamak için soruyorum?
Evet ikinci evliliklerimiz. Çocuğumuz yok

Evet ikinci evliliklerimiz. Çocuğumuz yok
Siz çok ayrıntılı düşünen,soğuk kanlı olabilen ..bir konuşup iki gözlemleyen bir kadınsınız.Adamın maddi hiçbir katkısı yokken pazar parası vererek sizinle 7 yıl evli kalmasına nasıl izin verdiğinizi gerçekten anlamaya çalışıyorum.Adamın parası aldığınız bir mülke filan mı gidiyor ? Gittiğiniz lüks tatiller var da onu mu ödüyor ? Yoksa pazar parasını vermiş..dışarda yemek yemişiz ile maaşından harcadığı sizin harcadığınıza denk değil ki?

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Tup bebek deneme derim ben.Bu adamla hayati geciremezsin.Ne demek bi deneme.Canina yazik.bu adam icin ugrasma

Bunun ilerisi için birikim yapmak güzel tabi yaşlılığı da var bu hayatın zor zamanı da oluyor illa keşke herkes böyle düşünse ama gençken çalışıp para kazaniyorken eli ayağı tutarken her şeyden bu kadar mahrum kalmakta pişmanlık olur ilerde. Sizde daha fazla pişman olmamak için bence çocuk konusunu düşünün.

Şimdi bazı şeyler daha iyi oturdu. Galiba konu sahibi 2. evliliği de bozmanın toplumda farklı görüleceğini düşündüğü için ayrılmak istemiyor. Adam da herhalde bu yüzden biraz daha rahat davranıyor, ilk eşi büyük ihtimalle bu yüzden ayrılmıştır.

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Allah merhamet versin eşler arasında para senindir benimdir lafı olmaz. Eşiniz baya bı cimri. Ne demek çocuğu sen istiyosun böyle bı açıklama olurmu olacaksa ikinizin çocuğu olacak sonuçta. Yani herşeyi sakliyormus sizden ne denir ki bu durumda ama alıp karşınıza ciddi ciddi konuşun. Kenarda dünya parası var ve eşini ağlatıyor yazık.

Senden parasini çekinen adama çocuk vermek için ugraşmakta çok saçma. Pinti adamla çocuk büyütmeyi kim ister allah aşkina. Yarin birgün cocugun oldugunda masraflarina laf ettiginde nasil zoruna gidecek hesap et şimdiden. Çocuk istiyorsan tek önerim boşan, seni gerçekten seven birinden yap. Yalan söylemesi tamamen ayri bi olay bu bile benim için boşanma sebebi olurdu. Aç köpek senin parani mi yiyorumda benden sakliyorsun, yalan söylüyorsun diye yüzüne vururdum net. Hem cimri hem yalanci çocuk için iki kere düşün, birak aglamayi.

Bakıma yardımcı olur çünkü tembel değil. Ev işini yemeği hep o yapıyor. Ben işten gelince yemeği yer televizyonun başına geçerim. O sofrayı toplar bulasigi yıkar. Bir kere olsun ben niye hizmet ediyorum demedi
sizde roller karışmıış. eve market yapmayın bakalım ne pişirecek:)

İnsan bebek isteyince algıları duruyor istiyorum burnunun direği sızlıyor diyorsunuz biliyorum ayrılsaniz basks biri bul çocuk yap vakit kalmayabilir yasa bağlı tâbi bilmiyorum belki çok mutlu bir evlilik yapıp kalbiyolojik anne olursunuz olmazmı bu mutsuzluğa devam etmeyin. benim babam var hep evdeydi terk etmedi ama hiç olmadı hiç gezmedik oyun oynamadik piknik deniz hiç gitmedik okula hiç gelmedi güzel kelime hiç söylemedi içimde yaratır eşimi görünce anladım eşim iyi bir baba kötü bir koca olanlardan iki yerden de darbe aldım ben mutsuz eve doğacak çocuklara çok üzülüyorum iki tane de ben doğurdum çok seviyorum ama keşke dogurmasaydim diyorum ben mutsuz olduğum için iyi düşünün öyle karar verin anne mutlu olmayınca çocukta olmaz

Back