• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Bilemiyorum bazen zihnim bulanıyor.iki düşük yaptım. Bazen iyiki olmadılar dediğim de oldu. Çünkü ilk hamileligimde annesinin yanına gitti. Evde yalnızken başıma bir şey gelse ne olacak dedim. Ararsın ambulansı farzetki ben yokum dedi. Gerçekten o hafta o evde yokken düşük yaptım. Allahtan ağrılı sancılı olmadı. Yattım uyudum geçti ama kalbimin sızısı doğmamış bebeğimin sahipsizligi gecmedi. Yine de gittim tekrar tedaviye başladım
Siz düşük yaparken maaile koyniş koyniş evinde oturan kayın aile mi sahip çıkacak şimdi doğurunca, taşınacaklar falan?

Bilemiyorum bazen zihnim bulanıyor.iki düşük yaptım. Bazen iyiki olmadılar dediğim de oldu. Çünkü ilk hamileligimde annesinin yanına gitti. Evde yalnızken başıma bir şey gelse ne olacak dedim. Ararsın ambulansı farzetki ben yokum dedi. Gerçekten o hafta o evde yokken düşük yaptım. Allahtan ağrılı sancılı olmadı. Yattım uyudum geçti ama kalbimin sızısı doğmamış bebeğimin sahipsizligi gecmedi. Yine de gittim tekrar tedaviye başladım

Annesi iyi biri olsa oğlum eşin hamile git yanına demez miydi? Bence hiç bakmayacak onlar da sadece oğlumun nesli kurumasın diye He diyorlar doğur asla bakmazlar, babası sahip çıkmazsa kaynana hiç sahip çıkmaz yapma etme

Annesi iyi biri olsa oğlum eşin hamile git yanına demez miydi? Bence hiç bakmayacak onlar da sadece oğlumun nesli kurumasın diye He diyorlar doğur asla bakmazlar, babası sahip çıkmazsa kaynana hiç sahip çıkmaz yapma etme
Görümce bile tüp bebek parasını konu sahibinden istiyor, onun da elindeki avcundaki o olmasına rağmen. Kocasının parasını olduğunu bilmiyorlarmışmış. İnsan abisine kredi mredi çek bul bişeyler der de, tedavi gören gelinden istemez ya, ay gelin soymalara doymadı millet, bi yüzlü biziz galiba.

Çiftçi mühendis aynı zamanda. Maaşı hakkında fikrim yok. Güya 13 alıyormuş.
Ben devlette teknisyenim benim maaşım 12
Devletteyse 16 değilse daha çok alir. Ne güzel keklemis sizi yillarca. Cocuga yazık etmeyin. Kendinize acimiyorsunuz bari çocuğunuza acıyın ve dogurmayin

Annesine niye kök söktürüyor. Kol kanat geren seven annesi
Cocuk ergen psikolojisi çok yıpratıyor insanı.
Onu en çok annesi sever ama o en çok annesini üzer. Herseylerini alirim hiçbir seyi eksik dgildir. Gezdiririm yediririm ıcırırım. Ama en ufak tartışma da senden nefret ediyorum der. Kötü annesin der. Der daha neler der. Sırf üzüleyim diye.
Bu tek başına kaldirabileceginiz bir yük değil yapmayin

Anne olmayı hedefliyorum. Her çocuk dört dörtlük ortama doğmuyor. Doğsa da garantisi yok. Cocuk sahibi olmak bencilce bir duygu en başından. Kimse çocuk yapmasın. Başlarına her türlü şey gelebilir. Çocuğu gerçekten düşünen onu bu dünyaya getirmez zaten
Bu ne saçma düşünce şeklidir!
Tabi ki hiçbir şeyin garantisi yok. Ama sizinki bile bile lades oluyor. Adamın huyunu bile bile ısrar ediyorsunuz. Sonradan fakirleşmek ya da başa iş gelmesiyle sizin durumunuzun alakası yok.
Benim çocuğum yok, benimki de fena adam değildir. Çocuğumuz olsa en azından sizinki gibi mamasını, bezini esirgemez. Cebindeki son kuruşu olsa verir. Hadi diyelim çocuk olduktan sonra başımıza iş geldi, standartlarımız bozuldu. Ama yine de evladından esirgeyecek bir adam değildir. Bilmem anlatabildim mi?

Tüp bebek maddi açıdan külfetli ama bir de psikolojik açıdan sağlam olmak lazım. En ufak şey bile etkileyebiliyor. Böyle bir evlilikte zor gibi gözüküyor.

Tüp bebek maddi açıdan külfetli ama bir de psikolojik açıdan sağlam olmak lazım. En ufak şey bile etkileyebiliyor. Böyle bir evlilikte zor gibi gözüküyor.
Zor bir hayatım oldu. Derim kalın. Arkadaşımla beraber başlamıştık ilk tedavimde.intihar eğilimi bile vardı çok kötüydü eşiyle kavga ediyordu. Ben biraz duygusallık yaşadım sadece.

Zor bir hayatım oldu. Derim kalın. Arkadaşımla beraber başlamıştık ilk tedavimde.intihar eğilimi bile vardı çok kötüydü eşiyle kavga ediyordu. Ben biraz duygusallık yaşadım sadece.
Derim kalın diyorsunuz ama birikiyor bir şekilde. Ben tüp bebek tedavisi sonrası hamilelikte rahattım çünkü eşim de anlayışlı yaklaşıyordu. Siz eşinizin bu süreçte destek olacağını düşünüyor musunuz? Daha tedaviye başlamadan adam sorumluluğu üzerinden atıyor sen istiyorsun diyor.

Bu insanlar karakol, adliye, şikayet nedir bilmiyor mu? Harika bir hukuk sistemimiz olduğu söylenemez ama o kadar da değil yani, hiçbir şey yapmadan da durulmaz böyle. Ayısından kork danasından kork nereye kadar derler burda. Tava da mı geçmiyor o an kimsenin eline, ben böylesi donmuşluğu anlamıyorum.
Olay günü şikayet edildi polisler geldi ama adam çocuklarla kaçmıştı canhıraş aranıp bulunması için de üstüne düşmek gerekiyor, kadının ailesi şunu başımıza daha fazla bela etme deyince kadın şikayeti geri çekti, adamın herkesi dövmesi çocukları kaçırması yanına kar kaldı.
Gerekli şikayetleri yapıp peşini de bırakmamak lazım ama bir yandan da edepsize edepsiz olacaksın
, bazen eş, eş ailesi konularında bir cinnet yeter diye yorumlar geliyor haksız da değiller zira genelde kadınlarla çocuklar çekiyor ne çekiyorsa, ne insana ne herhangi bir canlıya bir fiske bile vuramam, Allah kimseye göstermesin ama insan evladı için kafaya tavada indirir kaya da.

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Kefeni özel mezarı altından olacak elllaaam :KK11:

pinti insan sadece para konusunda cimri değildir. sevgisinde de merhametinde de cimridir. yalnızca para konusunda pinti olmazlar her konuda vermeden almak isterler. yıllar içinde cömertleşen bir pinti insan hiç göremeyiz.hatta daha da biriktirmeye çalışırlar. nereden kıssam diye sağa sola bakarlar. kötü bir enerji yaydıkları için hayatımda arkadaş olarak bile tutmam.bir yere gideriz ne gerek var buna bu kadar para verilir mi onu almasaydın bu yardımı neden yaptın enayi misin o ev daha ucuza alınırdı o arabaya neden para verdin elektriği kapat onu içme bunu giyme öff. onlar yaşamıyor diye bizde harcamayacağız.

veren el alan elden üstündür. tüm semavi dinlerde bağış hayır zekat var. allah cömerti sever pintiyi lanetler.ironik şekilde biriktirdiği her kuruşları da ota çöpe gider. o yüzden üç günlük dünyada biriktirmek bana anlamsız geliyor. ne yani ben yemeyeceğim gezmeyeceğim hobilerime tatile para vermeyeceğim.ee ben ölünce başkalarına kalsın diye mi. boşu boşuna mı yaşayacağım. gençliğimde giyinmeyeceğim yaşlılıkta mı giyineceğim. yakışmaz ki zaten. 78 yaşında mı konsere gideceğim yurt dışı mı gezeceğim. gücüm kalmaz ki birkaç kilometre yürümeye. saç bakımı anlamsız demişti pinti bir kadın. çok gülmüştüm. zaten deli gibi para biriktirsem bile 50 sinde saç dökülmeye başlıyor. saçım kalmayacak saçım. varken bakmak en güzeli. bu insanlarla tartışmadan onlara hayat güzel bu kadar kasma demek anlamsız. anlamıyorlar. her şeye kazıklanmak olarak bakıyorlar. her ortamı kazıklanacak mekan olarak görüyorlar. para varken eski yırtılmış montla 15 yıl geçirmek bana anlamsız geliyor kronik pinti ise iyi düşün arkadaşım. paranın harcanmadığı tek bir gün yoktur insan hayatında. her gün para harcanır. sen cömert biri isen işkenceden farksız sürekli biriktirme psikoloijsi.az kazanan insana lafım yok. zaten zor durumda ama durumu iyi olan birinin pintiliği çok zor. zor konular bunlar.

pinti insan sadece para konusunda cimri değildir. sevgisinde de merhametinde de cimridir. yalnızca para konusunda pinti olmazlar her konuda vermeden almak isterler. yıllar içinde cömertleşen bir pinti insan hiç göremeyiz.hatta daha da biriktirmeye çalışırlar. nereden kıssam diye sağa sola bakarlar. kötü bir enerji yaydıkları için hayatımda arkadaş olarak bile tutmam.bir yere gideriz ne gerek var buna bu kadar para verilir mi onu almasaydın bu yardımı neden yaptın enayi misin o ev daha ucuza alınırdı o arabaya neden para verdin elektriği kapat onu içme bunu giyme öff. onlar yaşamıyor diye bizde harcamayacağız.

veren el alan elden üstündür. tüm semavi dinlerde bağış hayır zekat var. allah cömerti sever pintiyi lanetler.ironik şekilde biriktirdiği her kuruşları da ota çöpe gider. o yüzden üç günlük dünyada biriktirmek bana anlamsız geliyor. ne yani ben yemeyeceğim gezmeyeceğim hobilerime tatile para vermeyeceğim.ee ben ölünce başkalarına kalsın diye mi. boşu boşuna mı yaşayacağım. gençliğimde giyinmeyeceğim yaşlılıkta mı giyineceğim. yakışmaz ki zaten. 78 yaşında mı konsere gideceğim yurt dışı mı gezeceğim. gücüm kalmaz ki birkaç kilometre yürümeye. saç bakımı anlamsız demişti pinti bir kadın. çok gülmüştüm. zaten deli gibi para biriktirsem bile 50 sinde saç dökülmeye başlıyor. saçım kalmayacak saçım. varken bakmak en güzeli. bu insanlarla tartışmadan onlara hayat güzel bu kadar kasma demek anlamsız. anlamıyorlar. her şeye kazıklanmak olarak bakıyorlar. her ortamı kazıklanacak mekan olarak görüyorlar. para varken eski yırtılmış montla 15 yıl geçirmek bana anlamsız geliyor kronik pinti ise iyi düşün arkadaşım. paranın harcanmadığı tek bir gün yoktur insan hayatında. her gün para harcanır. sen cömert biri isen işkenceden farksız sürekli biriktirme psikoloijsi.az kazanan insana lafım yok. zaten zor durumda ama durumu iyi olan birinin pintiliği çok zor. zor konular bunlar.
Her konuda cimri .insanlikta da ahlakta da. Bugün bir kez daha nefret ettim.

Yeni banlandım muhtemelen yeniden banlanıcam ama akılsız konu sahibeleri konusunda kesinlikle ilk 3e oynarsınız. Bu adamı üretip ne yapacaksanız yani, şaştım kaldım. zaten herkes yazılacak her şeyi yazmış diğer üyeler de arkadaş ben mi acaibim insanlar mı acaip, adam şöyle pinti böyle ilgisiz konularının hepsinde konu sahibesi alakasız şekilde tüp bebek tedavisi görüyorum yazıyor hep neden yani neden .. bu iğrenç herifin genleriyle sizin gibi akıl yoksunu bir annenin birleşmesinden doğacak çocuğa acırım ancak çocuk hayata 20-0 geride başlıyor direkt. Bu adam bez falan da aldırmaz, çocuğa mama falan da vermez valla acıdım çocuğa bu pinti değil mezarcı heriflerin arkasından neden çocuk da çocuk diye koşuyorsunuz çok mu gerek bu adamın üremesi bu dünyaya?? Şu dünyada ne beyinsiz kadınlar var arkadaş okudukça hayttan soğudum yeminle. Valla bazen evrim gerekli seçilimi yapıyor, umarım o adam asla üreyemez siz de boşanıp gitmeyi akıl edersiniz.

Böyle bir adamın neyinden etkilendiniz de evlendiniz?

Forumun bir başka değerindne gelen bir inci de burda:bicak:siz de saygısız bir ayının peşinden tüp bebek diye koşmuyor muydunuz? bu üyeye laf edecek son kişi sizsiniz zannımca , akıl bakımından birbirinizden hiçbir farkınız yok:bicak:

Anne olmayı hedefliyorum. Her çocuk dört dörtlük ortama doğmuyor. Doğsa da garantisi yok. Cocuk sahibi olmak bencilce bir duygu en başından. Kimse çocuk yapmasın. Başlarına her türlü şey gelebilir. Çocuğu gerçekten düşünen onu bu dünyaya getirmez zaten

Tüp bebeğe vereceğiniz parayı götürün bir terapi merkezine verin bana sorarsanız şu kafaya yazacak hiçbir şeyim yok. Düzelmeden de çocuk sahibi olmaya falan kalkışmayın asla yoksam çocuğa çok çok yazık olur.

Forumun bir başka değerindne gelen bir inci de burda:bicak:siz de saygısız bir ayının peşinden tüp bebek diye koşmuyor muydunuz? bu üyeye laf edecek son kişi sizsiniz zannımca , akıl bakımından birbirinizden hiçbir farkınız yok:bicak:
Konu sahibi parça parça anlatıyor ama yazdıkça durumunu daha iyi anlamaya başlıyorum. Sanki çocuğu sığınak olarak görüyor, onunla birlikte dertlerinin azalacağını düşünüyor.

Back