• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Bilmiyorum. Garip bir tutumu var. Canını verir ama parasını vermez. Ailesi akrabası misafir geldiğinde asla et almaz. Evde ne varsa onu koyar. Bizim eve de sayesinde et girmediği için pilav ot yer giderler
Dikkat edin yakında demir eksikliğinden halsiz düşüp aman bayılmayın. Bir garipsin gerçekten bu adamla neden evlisin diye seni kimse sarsmıyor mu

İnsan bebek isteyince algıları duruyor istiyorum burnunun direği sızlıyor diyorsunuz biliyorum ayrılsaniz basks biri bul çocuk yap vakit kalmayabilir yasa bağlı tâbi bilmiyorum belki çok mutlu bir evlilik yapıp kalbiyolojik anne olursunuz olmazmı bu mutsuzluğa devam etmeyin. benim babam var hep evdeydi terk etmedi ama hiç olmadı hiç gezmedik oyun oynamadik piknik deniz hiç gitmedik okula hiç gelmedi güzel kelime hiç söylemedi içimde yaratır eşimi görünce anladım eşim iyi bir baba kötü bir koca olanlardan iki yerden de darbe aldım ben mutsuz eve doğacak çocuklara çok üzülüyorum iki tane de ben doğurdum çok seviyorum ama keşke dogurmasaydim diyorum ben mutsuz olduğum için iyi düşünün öyle karar verin anne mutlu olmayınca çocukta olmaz
Evli misiniz hala? Gerçekten keşke doğurmasaydım diyor musunuz?

Cocugunuzun nasil babaya ihtiyac duymayacaginizi dusunursunuz yahu... Kameradan izliyoruz, benim kopegim bile gelis saatlerimizi bile yaklastiginda camdan bakip bekliyor. Genelde once ben geliyorum, esimin gelis saati yaklastiginda da bir cama bir bana dogru kosuyor, zil caldiginda benden once gidip kapida bekliyor. En mutlu oldugu an ikimizle beraber gecirdigi zamanlar... Siz eksiklik hissetmiyorum diyorsunuz ama su an anlattiginiz bu donmusluk hissi bile aslinda yasadiginiz o eksikligin sonucu.

Cocugunuzun nasil babaya ihtiyac duymayacaginizi dusunursunuz yahu... Kameradan izliyoruz, benim kopegim bile gelis saatlerimizi bile yaklastiginda camdan bakip bekliyor. Genelde once ben geliyorum, esimin gelis saati yaklastiginda da bir cama bir bana dogru kosuyor, zil caldiginda benden once gidip kapida bekliyor. En mutlu oldugu an ikimizle beraber gecirdigi zamanlar... Siz eksiklik hissetmiyorum diyorsunuz ama su an anlattiginiz bu donmusluk hissi bile aslinda yasadiginiz o eksikligin sonucu.
Değil mi? Konu sahibinin tam tanımı bu, donmuşluk 👍

Bu adama çocuk yapmak en büyük hatanız olur
Gideceğiniz yer tüp bebek merkezi değil, mahkeme bence
Sizden paralar saklıyor yalan konusuyor üstüne bir de sizi kullanıyor
Kaçarak uzaklaşın

Değil mi? Konu sahibinin tam tanımı bu, donmuşluk 👍

Zaten cocuklar travma gecirdiginde, donar. Sadece donma tepkisi verebilir cunku etrafinda olan bitenlerle bas edebilecek gucte degildir. Bir miktar farkindaligi olanlar yetiskinlikte terapiye gidip cocukluk travmalarinin cozulmesini sagliyor iste bu donma etkisinin gecmesi icin. Ama oz farkindalik gelistirmek cok zor bir sey malesef

Embriyo transferimi bekliyorum. Herkes boşan diyor tabi .
Insan kendi cocugunu kucaklamaz mi, gezdirmez mi, bir parca giysi almaz mi diye buraya konu acacaksiniz. Anne olunca dunyanin en guzel bebegi sizin bebeginiz oluyor. Herseyi olsun, herkes onu sevsin, her duygunun en güzelini yaşasın, ilgisiz kalmasin istiyorsunuz. Hatta anne karnindayken bilr babasi gelsin oksasin, onunla konussun isteyeceksiniz. Gebeligimin ilk 7 ayinda sadece 3 kilo aldim, karnim yoktu, esim benim soylememle gelir karnimi oksardi. Birgun sebebini sordum "hamile gibi gorunmuyorsun" demisti. Halbuki her muayenede oda vardi, ultrasonlari videoya ceker, sonradan izlerdi yani içimde bir bebek oldugunun farkindaydi ama böyle birsey soylemesi beni cok kirmisti. Cocugunuzdan esirgenen hersey icinize oturacak. Yaşınız geciyor, 2.evliliginiz diye cocuk sahibi olmak istiyorsunuz ama dunyaya bir canli getireceksiniz. Esim aksam isten gelip ellerini yikayana kadar kizim pesinden agliyor. Babasina bu denli duskun oldugunu gormek beni cok mutlu ediyor. Ilgisiz bir baba olsaydi duygusal olarak cok yipranirdim. Sizi cok duygusuz buldum nedense

Insan kendi cocugunu kucaklamaz mi, gezdirmez mi, bir parca giysi almaz mi diye buraya konu acacaksiniz. Anne olunca dunyanin en guzel bebegi sizin bebeginiz oluyor. Herseyi olsun, herkes onu sevsin, her duygunun en güzelini yaşasın, ilgisiz kalmasin istiyorsunuz. Hatta anne karnindayken bilr babasi gelsin oksasin, onunla konussun isteyeceksiniz. Gebeligimin ilk 7 ayinda sadece 3 kilo aldim, karnim yoktu, esim benim soylememle gelir karnimi oksardi. Birgun sebebini sordum "hamile gibi gorunmuyorsun" demisti. Halbuki her muayenede oda vardi, ultrasonlari videoya ceker, sonradan izlerdi yani içimde bir bebek oldugunun farkindaydi ama böyle birsey soylemesi beni cok kirmisti. Cocugunuzdan esirgenen hersey icinize oturacak. Yaşınız geciyor, 2.evliliginiz diye cocuk sahibi olmak istiyorsunuz ama dunyaya bir canli getireceksiniz. Esim aksam isten gelip ellerini yikayana kadar kizim pesinden agliyor. Babasina bu denli duskun oldugunu gormek beni cok mutlu ediyor. Ilgisiz bir baba olsaydi duygusal olarak cok yipranirdim. Sizi cok duygusuz buldum nedense
ne kadar doğru ve güzel yazmışsınız, konu sahibesi bunu okusa da anlamak istemiyor büyük ihtimalle. çünkü o odaklanmış bi şekilde bebek olsun fikrinde.

ne kadar doğru ve güzel yazmışsınız, konu sahibesi bunu okusa da anlamak istemiyor büyük ihtimalle. çünkü o odaklanmış bi şekilde bebek olsun fikrinde.
Bazi seyleri farkli sekillerde yasadigimiz icin biliyorum. Cok sukur cocugun herseyi var ama bazi aylar sıkışıyoruz cocuga istedigim oyuncagi ya da giysiyi alamiyorum. Cocuk hic biseyin farkinda degil, var olan giysileri yikayip tekrar giydiriyorum, yinede üzülüyorum. Bir bakıyorum kartin limiti dolmus, odeyelim limit acilsin diyorum, yok deyince icime birsey oturuyor. Babasi mesaiye kalinca ofise götürüyorum gormeden uyumasin diye. Esim benim kadar olmasada cok emek verdi kizimiza yedirir, altini degistirir, gezdirir, uyutur, dogdugundan beri boyle bu yuzden aralarindaki bag benim icin çok kıymetli. Ilgisiz bir adam olsaydi cocugum adina üzülürdüm. Keske anlayabilse konu sahibi benimde babam yok gibiydi deyip, geciyor. Cocuk ayni seyleri yasamak zorunda degil halbuki

Adamın artıları var da eksisi artışını götürmüş
Ne yapacak o kadar parayı acaba tüp bebeğe bile hayır diyorsa
Sizin de varmış birikiminiz böyle hayat çok zor bence iyi düşünün

Back