Insan kendi cocugunu kucaklamaz mi, gezdirmez mi, bir parca giysi almaz mi diye buraya konu acacaksiniz. Anne olunca dunyanin en guzel bebegi sizin bebeginiz oluyor. Herseyi olsun, herkes onu sevsin, her duygunun en güzelini yaşasın, ilgisiz kalmasin istiyorsunuz. Hatta anne karnindayken bilr babasi gelsin oksasin, onunla konussun isteyeceksiniz. Gebeligimin ilk 7 ayinda sadece 3 kilo aldim, karnim yoktu, esim benim soylememle gelir karnimi oksardi. Birgun sebebini sordum "hamile gibi gorunmuyorsun" demisti. Halbuki her muayenede oda vardi, ultrasonlari videoya ceker, sonradan izlerdi yani içimde bir bebek oldugunun farkindaydi ama böyle birsey soylemesi beni cok kirmisti. Cocugunuzdan esirgenen hersey icinize oturacak. Yaşınız geciyor, 2.evliliginiz diye cocuk sahibi olmak istiyorsunuz ama dunyaya bir canli getireceksiniz. Esim aksam isten gelip ellerini yikayana kadar kizim pesinden agliyor. Babasina bu denli duskun oldugunu gormek beni cok mutlu ediyor. Ilgisiz bir baba olsaydi duygusal olarak cok yipranirdim. Sizi cok duygusuz buldum nedense