- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
Belki de ev kira olsa zaten şu kadar para verecekti o zaman o parayı eve alışverişe harcasın diye bile düşünüyor olabilir. Ev bekarken aldığı ev çünkü.İyi sizden kira istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de ev kira olsa zaten şu kadar para verecekti o zaman o parayı eve alışverişe harcasın diye bile düşünüyor olabilir. Ev bekarken aldığı ev çünkü.İyi sizden kira istemiyor
Ben de aynen böyle düşünüyorumAnne olmayı hedefliyorum. Her çocuk dört dörtlük ortama doğmuyor. Doğsa da garantisi yok. Cocuk sahibi olmak bencilce bir duygu en başından. Kimse çocuk yapmasın. Başlarına her türlü şey gelebilir. Çocuğu gerçekten düşünen onu bu dünyaya getirmez zaten
Umarım konu gerçek değildirikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Bana miras kalır diye değil. Eşimle aramda büyük bir yaş farkı yok ki 5 yaş var sadece. O vakitliceb ölse benim de yürüyen cesetten farkim kalmaz yaşlılıktan zaten.Çocuk olursa ona miras kalır diye. Benim maaşımla idare eder ama sonrasında en az 15 milyon kalacak. Sadece babadan. Cocuk olmazsa hep birileri yiyecek.Konu aslında çok açık ve çok net.
Eşinizi sırf maddiyattan dolayı seçmişsiniz.
Ve sırf maddiyattan dolayı boşanmıyorsunuz.
Siz de maddiyatçısınız. Fakat eşiniz sizden çok daha fazla varyemez seviyesi maddiyatçı. Eviniz var, arsanız var, nakit kenarda paranız var, garanti maaşınız var ama çocuk istiyorum bahanesi ile boşanmıyorsunuz. Ben sadece şunu merak ediyorum. Sırf eşiniz sizden önce vefat eder malı mülkü benim olur diye değer mi?
Eşiniz belki sizden çok yaşar garanti var mı?
Allah hayırlı ömür verirse şurada 70 80 sene ömür var. Sırf ömrünün yaşlılık kısmında 1- 2 ev, arsa daha olur diye bu adam çekilir mi?
Şimdiden sinirleriniz yıpranmış. Eşiniz daha tüp bebek masrafına bahane bulup katılmıyor.
Çocuğunuzun hiçbir şeyine para vermeyecek. O çocuk varlık içinde yoklukla büyüyecek. Milletin sahip olduğu ufacık metalara özlemle bakacak. İçiniz acımayacak mı?
Bu vebale girmeye değer mi?
Kimse dört dörtlük ailede büyümüyor. Ama kimsenin babası da bu kadar varyemez değildir. Bu seviye değildir. Elindekinin en iyisini yapmaya çalışır. Sizin eşiniz daha çocuk doğmadan ondan para sakınıyor. İleride ne kursuna ne eğitimine zırnık vermez. Uyguna oyuncak bile almaz. Şimdiden çok net belli.
Ben olsam ne kadar anne olmak istesem de bu vebalden korkar bu adamdan çocuk istemezdim. Bence bu vebale girmeyin altından kalkamazsınız. Manevi olarak annelerin babaların, çocukları üstünde hakkı olduğu gibi çocukların da anne babaları üstünde hakları var. Bunu bir düşünmenizi tavsiye ederim.
Bana miras kalır diye değil. Eşimle aramda büyük bir yaş farkı yok ki 5 yaş var sadece. O vakitliceb ölse benim de yürüyen cesetten farkim kalmaz yaşlılıktan zaten.Çocuk olursa ona miras kalır diye. Benim maaşımla idare eder ama sonrasında en az 15 milyon kalacak. Sadece babadan. Cocuk olmazsa hep birileri yiyecek.
Benim diş görünüş konusunda da büyük bir özlemim var. Eşim uzun boylu mavi gözlü çok güzel yüz hatlarına sahip. Ben de hayatı boyunca beğenilmeyen biri oldum. Eli yüzü düzgün biri görünce çok karistirmadim. O esnada çok iyi huylu düzgün biri daha vardi eşimle tanistigimda. Eminim çok iyi baba da olurdu ama onun tipi iyi değildi. Sırf çocuk için tipine ve malına baktım ama çocuk da olmadı. Boşu boşuna yedi sene çektim
Mantıklı tek bir şey yok yazdıklarınızda. Bu kafayla çocuğunuzun olmaması isabet olmuş. Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Önce psikolojinizi düzeltin.Bana miras kalır diye değil. Eşimle aramda büyük bir yaş farkı yok ki 5 yaş var sadece. O vakitliceb ölse benim de yürüyen cesetten farkim kalmaz yaşlılıktan zaten.Çocuk olursa ona miras kalır diye. Benim maaşımla idare eder ama sonrasında en az 15 milyon kalacak. Sadece babadan. Cocuk olmazsa hep birileri yiyecek.
Benim diş görünüş konusunda da büyük bir özlemim var. Eşim uzun boylu mavi gözlü çok güzel yüz hatlarına sahip. Ben de hayatı boyunca beğenilmeyen biri oldum. Eli yüzü düzgün biri görünce çok karistirmadim. O esnada çok iyi huylu düzgün biri daha vardi eşimle tanistigimda. Eminim çok iyi baba da olurdu ama onun tipi iyi değildi. Sırf çocuk için tipine ve malına baktım ama çocuk da olmadı. Boşu boşuna yedi sene çektim
Ama sanki ant içmiş gibi hâlâ devam ediyorsunuz. Düzgün, paylaşmayı seven, aile bilinci olan bir erkekle çocuk sahibi olsanız çocuğunuza daha çok faydası olacaktır. Sevgi olmayan yerde herşey kurur, hiçbir şeyin kısmeti olmaz.Bana miras kalır diye değil. Eşimle aramda büyük bir yaş farkı yok ki 5 yaş var sadece. O vakitliceb ölse benim de yürüyen cesetten farkim kalmaz yaşlılıktan zaten.Çocuk olursa ona miras kalır diye. Benim maaşımla idare eder ama sonrasında en az 15 milyon kalacak. Sadece babadan. Cocuk olmazsa hep birileri yiyecek.
Çocuğunuza miras kalacağı ne malum? Çocuk büyüyecek de, herif ölecek de, eğer daha fazla para hırsı ile dolandırılmazsa, saçma sapan bir yere yatırım yapıp batırmazsa ya da bir fettanın peşinde heder etmezse bi 30 yıl sonra çocuğunuz zengin, hadi yine iyisiniz. Borç kalmasın dua edin de..Bana miras kalır diye değil. Eşimle aramda büyük bir yaş farkı yok ki 5 yaş var sadece. O vakitliceb ölse benim de yürüyen cesetten farkim kalmaz yaşlılıktan zaten.Çocuk olursa ona miras kalır diye. Benim maaşımla idare eder ama sonrasında en az 15 milyon kalacak. Sadece babadan. Cocuk olmazsa hep birileri yiyecek.
Bana miras kalır diye değil. Eşimle aramda büyük bir yaş farkı yok ki 5 yaş var sadece. O vakitliceb ölse benim de yürüyen cesetten farkim kalmaz yaşlılıktan zaten.Çocuk olursa ona miras kalır diye. Benim maaşımla idare eder ama sonrasında en az 15 milyon kalacak. Sadece babadan. Cocuk olmazsa hep birileri yiyecek.
Egede yaşamıyoruz. Eşim güneydoğulu.Cimriligin pek memleketle ilgisi yok. Sözde doğulular için cömert yedirmeyi icirmeyi seven aile derler. Ama misafirden yemek esirgemeyi ben onlarda gördüm. Yanlış anlaşılmak istemem ama galiba kültürle ilgili değil. Ben göçmenim meselâ . Göçmenler tutumlu olur yokluk gördüğü yabanci bir yere taşındığı için. Benim ailem yoksul geçmişten geldiği için çok tutumlu. Birçok şeyden mahrum olduk ama bu kadar da değil. Onca yokluğa rağmen ne gerekirse harcarım sevdiklerime bonkorum.Yazdıklarınız bana eski bir konuyu hatırlattı.
Eşiniz Bulgaristan Türklerinden mi ? Ege bölgesinde mi yaşıyorsunuz
Çocuk olmazsa birileri yiyecek derken?Bu dediğinizi hiç beğenmedim. Bu ne para hırsı olmuş böyle. Hele sizle ilgili olmayan hiçbir katkı yapmadığınız parada. Aynı eşinize benzemişsiniz maalesef.Ben şunu anlayamıyorum. Anladığım kadarıyla eşinizin malı mülkü aileden gelen miras.Diyelim ki eşinizin parası kendi soyundan birine kalacak.Bu niye sizi bu kadar ilgilendiriyor ki? Kendi ailesi kendi malı. Kendi aile mirası.Neden bunun peşindesiniz? Sizin paranız için endiselenseniz derim ki çocuk olmasa bir vasiyet bırakın. Bir yerlere bağışlayın.Eşinizin parası hele ki belki ileride çok ileride olacak miras için bu ne telaş bu ne korku? Bence endişelenmeniz gereken eşinizin eve hiç katkı sunmamasi. Herseyi sizin karşılamanız. Böyle evlilik mi olur? Böyle ev arkadaşlığı bile olmaz. Onda bile herkes kendi payını öder. Sizin ve eşiniz hakkında düşündüğüm doğruymuş. Siz eşinizi sevmiyorsunuz o da sizi sevmiyor. Sizinki sadece çıkar ilişkisi. Ki o da eşiniz için. Tüm faturalar masraflar sizde. Eğer mantık evliliği yaptığınızı düşünüyorsanız yapmadınız. Eşiniz yaptı. Bu evliliğin ne maddi ne manevi bir dayanağı sizin için yok. Hiç de olmayacak.Sırf eşinizin malı mülkü gitmesin diye tasayı bırakın. O mirası siz kazanmadiniz. Sizin değil. Yani sizin zarar edeceğiniz bir şey yok. Bu yüzden endişeye gerek yok. Niye bu kadar peşindesiniz? Bir seye endiselenecekseniz kendi paranız ve manevi emekleriniz, giden zamanınız için endiselenin. Kendi evinize yerleşin. Keyfinize bakın. Bu adamın değil 15 milyonu 15 katrilyonu olsa da bu tiyniyet çekilmez. Sinir hastası olursunuz. Kendinize bunu yapmayın.Bana miras kalır diye değil. Eşimle aramda büyük bir yaş farkı yok ki 5 yaş var sadece. O vakitliceb ölse benim de yürüyen cesetten farkim kalmaz yaşlılıktan zaten.Çocuk olursa ona miras kalır diye. Benim maaşımla idare eder ama sonrasında en az 15 milyon kalacak. Sadece babadan. Cocuk olmazsa hep birileri yiyecek.