- 20 Ocak 2010
- 46.127
- 166.535
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Solukiklimler
Bu adama çoçuk yapma isteği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem bulandı siz bu adamla yaşıyorsunuzVermez ki . bir yeğeninin doğumunda göz aydınlığı için 100 tl taktı. Bizde en aşağı çeyrek takılır. Parasını inkâr ediyor zaten.
Benim de midem bulanıyor.Midem bulandı siz bu adamla yaşıyorsunuz
Herkes kadar bencilim. Kimse yapmasin çocukE neden yapıyorsun ozaman bencil misin
Adam cocuk istemediği halde cocuk yapan kadınları anlamıyorum, hiç düşünmüyorlar bu adamın vücudu mu bozulacak? Ameliyat korkusu mu var? Ölüm riski mi var? Hormonları mı değişecek? Çocukla aile evine gidilip hor mu görülecek? Hiç biri olmadığı halde bir adam cocuk istemiyorsa zır zır ‘ ben çocuğuma bakmayacam haberin olsun ’ diye bağırıyor demektir. Cocuk istemeyen adama zorla cocuk yapıp ühüüü çocuğuma bakmıyor baba olacak diye ağlıyor kadınlar ilginçBu adam tuyecek gibi geldi. Bebek de istemiyor şüpheli durumlar var. Sen istiyorsun ben istemiyorum diyir bebek için sizde bebek istiyorsunuz neden yarin bunun bezi maması yatagu giysisi derken bana ne ben istemedim sen al diyecek. Cimrilik olur da bu kadarı da olmaz.
Onu diyorum ben yapmadım mesela sen de yapma, bu herif bakmayacak çocuğuna çok zor, yola inanmışlarla çıkılır ikna edilmişlerle değil, başka isteyen bir erkek çıkar elbet karşına boşver hem kendi hayatını hem çocuğunun hayatını bitirme, sana çok yazık olacak cocuk öyle kucağında duran bişi değil, çok zor boşver ha adam isteseydi sen de isteseydin hadi neyse yapın derdim bir cocuğu yaşarken babasız bırakma ne olur herkes anne olmak zorunda değilHerkes kadar bencilim. Kimse yapmasin çocuk
Galiba sizde mal mülk çocuğunuza kalsın diye bi leş adamdan çocuk istiyorsunuz yoksa giderim yoldan adam çevirir ondan yaparım bu adamdan çocuk yapmam benAslında istiyor. Doktor tedavinin iyi gittiğini söyleyince çok sevindi. Bebeğim olursa doğar doğmaz onun üstüne ev yapacağım dedi. Ama tüp bebeğe kesin gözüyle bakmadığı için eğer olmayacaksa benim param çıkmasın kafasında.
Çocugun olup olmayacağı kesin değil ama olursa bile rahatına düşkün sorumluluk sevmedigi için uğraşmaz gibi geliyorAnne olma arzunuza hiçbir şey diyemem, siz istedikten sonra bizlere laf düşmez ama diyelim ki bebeğiniz oldu ve boşandınız, eşiniz bebeğiniz üzerinden sizi tehdit ederse, çocuğunuzu sizden zorla almaya kalkarsa, çocuk üzerinden hem sizi hem çocuğu yıpratırsa ?
Bazı erkekler bir acayip çünkü evdeki çocuğunu gözü görmezken ayrıldıktan sonra kıymet veriyormuş gibi davranıp eski eşlerine türlü zulüm yapıyorlar
Elde o var diyelim. Bu saatten sonra kimi bulacağım ikinci evliliğim zatenGaliba sizde mal mülk çocuğunuza kalsın diye bi leş adamdan çocuk istiyorsunuz yoksa giderim yoldan adam çevirir ondan yaparım bu adamdan çocuk yapmam ben
Bu mantıkla yapılmaz cocuk , yapma etmeElde o var diyelim. Bu saatten sonra kimi bulacağım ikinci evliliğim zaten
Arkadaşım tam da sizin gibi düşündüğü için boşanma kararı aldıgı eşinden çocuk yaptı.Elde o var diyelim. Bu saatten sonra kimi bulacağım ikinci evliliğim zaten
Ben ağlamam. Ben çok iyi bakarım. Eşimin anne babası çok hevesli. Bebek olursa taşınırız a aynı sehre biz de bakarız bile diyorlar. Ben iki hamilelik geçirdim her gün arıyorlardi.Adam cocuk istemediği halde cocuk yapan kadınları anlamıyorum, hiç düşünmüyorlar bu adamın vücudu mu bozulacak? Ameliyat korkusu mu var? Ölüm riski mi var? Hormonları mı değişecek? Çocukla aile evine gidilip hor mu görülecek? Hiç biri olmadığı halde bir adam cocuk istemiyorsa zır zır ‘ ben çocuğuma bakmayacam haberin olsun ’ diye bağırıyor demektir. Cocuk istemeyen adama zorla cocuk yapıp ühüüü çocuğuma bakmıyor baba olacak diye ağlıyor kadınlar ilginç
Annesine niye kök söktürüyor. Kol kanat geren seven annesiArkadaşım tam da sizin gibi düşündüğü için boşanma kararı aldıgı eşinden çocuk yaptı.
Ne mi oldu ?
Çocugu babası asla görmüyor.
Çocuk ise sürekli annesine benim neden babam böyle deyip soruyordu.
Çocuklarımız aynı yasta (14)
Arkadaşım ne kadar iyi bir anne gibi ilgi göstermeye kalksa da çocugu hep onu suçladı.
Ergenlik döneminde ve artık ipe sapa gelmez bir şekilde annesine kök söktürüyor.
Bunu çocugunuza yapmaya hakkınız yok.
Her çocuk iyi bir ailede büyümeyi hakeder.
Ha siz garantisi yok diyorsunuz ama sizin zaten baştan ofsayt bir adamdan çocuk planınız var ve bu çok zalimce
Umarım öyle olur ama hani hep şey diyorlar bebek olunca bakarız sonra kaçıyorlar olunca , iyi düşünün iyi karar verin derimBen ağlamam. Ben çok iyi bakarım. Eşimin anne babası çok hevesli. Bebek olursa taşınırız a aynı sehre biz de bakarız bile diyorlar. Ben iki hamilelik geçirdim her gün arıyorlardi.
Anne ile olur mu anne kadar babaya da ihtiyacı var çocuğun, varken yok olması çok kötü, ölse mezarı olurdu giderdik diyor babası ilgisiz olanlarAnnesine niye kök söktürüyor. Kol kanat geren seven annesi
çünkü bencilce alınmış bir kararın çocugu oldugunu öğrendi sevgili babasından.Annesine niye kök söktürüyor. Kol kanat geren seven annesi
Bilemiyorum bazen zihnim bulanıyor.iki düşük yaptım. Bazen iyiki olmadılar dediğim de oldu. Çünkü ilk hamileligimde annesinin yanına gitti. Evde yalnızken başıma bir şey gelse ne olacak dedim. Ararsın ambulansı farzetki ben yokum dedi. Gerçekten o hafta o evde yokken düşük yaptım. Allahtan ağrılı sancılı olmadı. Yattım uyudum geçti ama kalbimin sızısı doğmamış bebeğimin sahipsizligi gecmedi. Yine de gittim tekrar tedaviye başladımArkadaşım tam da sizin gibi düşündüğü için boşanma kararı aldıgı eşinden çocuk yaptı.
Ne mi oldu ?
Çocugu babası asla görmüyor.
Çocuk ise sürekli annesine benim neden babam böyle deyip soruyordu.
Çocuklarımız aynı yasta (14)
Arkadaşım ne kadar iyi bir anne gibi ilgi göstermeye kalksa da çocugu hep onu suçladı.
Ergenlik döneminde ve artık ipe sapa gelmez bir şekilde annesine kök söktürüyor.
Bunu çocugunuza yapmaya hakkınız yok.
Her çocuk iyi bir ailede büyümeyi hakeder.
Ha siz garantisi yok diyorsunuz ama sizin zaten baştan ofsayt bir adamdan çocuk planınız var ve bu çok zalimce
Hep böyle derler, hele bi oğullarını kapının önüne koyun da o zaman görün. Kendi çocukları senin çocuğundan daha tatlı olur, hemen bi yaranma çabasına girerler, üstüne basıp geçerler şaşırırsın.Ben ağlamam. Ben çok iyi bakarım. Eşimin anne babası çok hevesli. Bebek olursa taşınırız a aynı sehre biz de bakarız bile diyorlar. Ben iki hamilelik geçirdim her gün arıyorlardi.
Bence siz psikolojik bir tedaviye başlayın tüp bebek tedavisine değil kocanızdan daha garipsinizBilemiyorum bazen zihnim bulanıyor.iki düşük yaptım. Bazen iyiki olmadılar dediğim de oldu. Çünkü ilk hamileligimde annesinin yanına gitti. Evde yalnızken başıma bir şey gelse ne olacak dedim. Ararsın ambulansı farzetki ben yokum dedi. Gerçekten o hafta o evde yokken düşük yaptım. Allahtan ağrılı sancılı olmadı. Yattım uyudum geçti ama kalbimin sızısı doğmamış bebeğimin sahipsizligi gecmedi. Yine de gittim tekrar tedaviye başladım
Bakın size bunu kimse boş yere söylemiyor.Bilemiyorum bazen zihnim bulanıyor.iki düşük yaptım. Bazen iyiki olmadılar dediğim de oldu. Çünkü ilk hamileligimde annesinin yanına gitti. Evde yalnızken başıma bir şey gelse ne olacak dedim. Ararsın ambulansı farzetki ben yokum dedi. Gerçekten o hafta o evde yokken düşük yaptım. Allahtan ağrılı sancılı olmadı. Yattım uyudum geçti ama kalbimin sızısı doğmamış bebeğimin sahipsizligi gecmedi. Yine de gittim tekrar tedaviye başladım