- Emoji Skoru
- 54
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Kehribartesbih
-
Muhtemelen öyle yapacağım zaten baktım ucak bileti de var yarın çıkar giderimAğızdan bir defa çıkar. Bu 2. Yi söylemiş. Ailenize gidin kavga ettıgınızı söylemek zorunda degılsınız. Tatil gibi ama aramazsa dönmesi sıkıntı.
Yada burası benım sen git diyi
Çünkü yok, kendimi çok çaresiz hissettim. Öyle lafı yutabilecek birisi değilim. Bunu bildiği halde niçin dediğini sorguladım Aslında.
Allah yardımcınız olsun. Hayatında başka biri olabilir miMuhtemelen öyle yapacağım zaten baktım ucak bileti de var yarın çıkar giderim
Desem gider ama demek istemiyorum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Gidersem sessizce çeker giderim.
Küçük bir yer zaten yoksa çoktan oteldeydim ama cesaret edemedim.Otel olmaz asıl bu kez evli kadın otele gitti yaygarası basar o da normal biri olmadığı için .
Gidin ailenize sahipsiz değilsiniz rezil olsun
Ya söyle gitsinDesem gider ama demek istemiyorum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Gidersem sessizce çeker giderim.
Doğru söylüyorsunuz. Sadece ailemle çok bağlıyız ve çok korumacıdırlar bu durumda ne yaparlar kestiremiyorum. Ama en iyisi gitmek olacak gibi .hala gidersem diyorsunuz.
bir daha bu muameleye maruz kalmak istemiyorsanız gitmelisiniz.
yoksa her tartışmada sizi kovacak nasıl olsa gitmiyorsunuz..
Sanırım kendinizi suçlu hissettiğiniz şeyler var.Desem gider ama demek istemiyorum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Gidersem sessizce çeker giderim.
Yok hiç ihtimal vermiyorum. Sinirlenince böyle şeyler söyleyebiliyor ve çok kinci birisi ondan dolayı böyle davranıyor. Ama ben de kaldıramıyorum bu söylediğini.Allah yardımcınız olsun. Hayatında başka biri olabilir mi
Doğru söylüyorsunuz. Sadece ailemle çok bağlıyız ve çok korumacıdırlar bu durumda ne yaparlar kestiremiyorum. Ama en iyisi gitmek olacak gibi .
Anladım canım. Hayatında biri yoksa pişman olunca dönüş yapar ama o git dedi diye gitmeyin ya. Konuşmayın muhatap olmayın ama sen git dedın dıye gitmem. Gel diyince gelcem, git diyince gidicem. Böyle bir hayat yok diye tavrınızı gösterinYok hiç ihtimal vermiyorum. Sinirlenince böyle şeyler söyleyebiliyor ve çok kinci birisi ondan dolayı böyle davranıyor. Ama ben de kaldıramıyorum bu söylediğini.
Hayır suçlu hissetmiyorum sadece gerçekten çok seviyorum. Çok ağırıma gidiyor şu an çekip gitmek. Gitmem gerektiğini biliyorum ama korkuyorumSanırım kendinizi suçlu hissettiğiniz şeyler var.
Bilemiyorum onun kalacak çok yeri var ailesi çevresi yakınında. Giderseniz aileniz müdahil olacak. Ki olsun ama siz istemiyorsunuz. İlk kavga vs şans tanımak istiyorsunuz belli ki. Bu sizin bileceğiniz iş. Ama biri gidecekse o gitsin. Siz evden çıkarsanız suçlu konumunda olursunuz.
hayır hayır git ama ailene anlatma.
sen her ihtimale karşı hazırlıklı git. ne bileyim altının vs yanına al ama çok özledim geldim de süpriz yaptım de vs vs.
durumun gidişine göre davranırsın.
Aslında ailesine söylesem onu mahvederler hem benim ailem duymamış olur. Ama çok çocukça mı olur ki? Yani yarın annesini arayıp oğlun beni evden kovdu ben gidiyorum hakkınızı helâl edin desem gerisini onlar halleder. Offf şu düşündüğüm şeylere bakın ya aptal gibi hissediyorum.Burası benim evim, sen ceketini alıp defolup gideceksin deyip üste çıkın.
Kadını kovmak nedir ya!
Aslında ailesine söylesem onu mahvederler hem benim ailem duymamış olur. Ama çok çocukça mı olur ki? Yani yarın annesini arayıp oğlun beni evden kovdu ben gidiyorum hakkınızı helâl edin desem gerisini onlar halleder. Offf şu düşündüğüm şeylere bakın ya aptal gibi hissediyorum.
katılıyorum...Otel olmaz asıl bu kez evli kadın otele gitti yaygarası basar o da normal biri olmadığı için .
Gidin ailenize sahipsiz değilsiniz rezil olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?