• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

konu sahibinin alınganlık yaptığını düşünüyorum. ağzının içine düşecek demesi de ne açıdan baktığına bağlı. normal bi konuşmayı kıskanç biri , ağzının içine düşecekti , diye nitelendirebilir.

Aşık olmak ile değer vermek çok farklı şeyler
Bence eşin sadece değer veriyor
Üstelik eltinde sana o şekilde davranmış
Yardım ve hediye konularında
Aslında senin söylemen gereken şeyleri eşin söylemiş gibi geldi bana
evet bu taraftan bakmamıştım eltinin yardımları karşısında senin yerine o eziliyordur

Eşiniz eltiden ne görüyorsa karşılığını veriyor.
Elti doğum gününüzü es geçmemiş, kutlamış. Eşiniz de bunun karşılığı olarak eltinizinki için organizasyon yapmış. Sizinkini başbaşa kutluyormuşsunuz. Aileyi çağırsa ona da kızardınız neden başbaşa olmadık derdiniz muhtemelen. Hayır siz başbaşa kutluyorsunuz diye eltiyi de başbaşa yemeğe mi çıkarsaydı? Ailece program yapmış işte adam.

Diğer konular da hep bu şekilde ilerliyor. Eşiniz karşılık veriyor sadece. Siz biraz kötü niyetlisiniz, normal aile ilişkilerinin altında yanlış şeyler arıyorsunuz.

Aynen katılıyorum. Adam sadece ince düşünceli.
Konu sahibi, kusura bakmayın ama çok fesatça düşünceler bunlar.

Bizde eltimin doğumuna çiçek alıp gittik.. bence abartiyorsunuz eşiniz sadece düşünceli davranıyor gibi geldi bana

bu düşünce biraz fazla geldi bana, kaldiki eltin esini neden bu kadar ilgilendiriyor...

mevzu sadece cicek bocek degil adam resmen dogum gunu planlari yapiyor, acaba kadinin kendi esi bu kadar dusunuyormu??
yada esini eziyor ama abisinin esini övüyor bunlar bana cok fazla geldi. .

esinin icindeki dusunceleri biz bilemeyiz ama neleriyle karsilasiyoruz olamaz da diyemem...

ayni seyi esim yapsa ben cok buyuk tepki verirdim sanirim, sen haklisin...

Belki hamilelikten dolayı hormonal bir şey bu düşünceleriniz.Yani ne bileyim biz kadınlar hep böyle düşünürüz aslında hep en fazla ilgiyi bize göstersin isteriz ve nedense hep başkalarına karşı daha ilgili gibi gelir bize.Ben aşık olduğunu düşünmüyorum yazdıklarınızdan yola çıkarak.Sonucta sizinle evli ve evliliğinizde herhangi ters giden bir durum yoksa yani onun sevgisinden eminseniz bence böyle vesveselerle kendinizi yıpratmayın.Ailesine düşkün bi eşiniz var belli ki ve eltiniz de onun kardeşinin eşi olduğu için değer veriyordur.

Evliliğimizde ters giden şeyler olmasa ve onun beni deliler gibi sevdiğini düşünseydim bunlar batmazdı... Son 3 yıldır cinsellikte problem yaşıyoruz, beni istemiyor mesela... Eskisi gibi beni sevdiğini söylemiyor, en ufak bir tartışmada yatağını ayırıyor...

ailede baska kişileri kutluyormu. belki sıcak buluyor eltinizi benim kaynımda düsüncelidir

Anne ve babasını evet.Kardeşini hayır... Eltim de soğuk biridir...

eğer kesinlikle kendini haklı görüyorsan bir cıngar bu işi çözebilir.

hani ılımlı yaklaştıkça ben adamın değişik değişik hareketleri çıkıyor meydana.

Daha önce cıngar çıkarmama rağmen böyle hala...

Kaynın rahatsız olmuyor mu peki eşinin bu davranışlarından.

Doğum günü olayında k.v.ye eltimin doğum günü olduğunu eşimin söylediğini duyunca yüzü düştü, ama birşey diyemedi...

Yapmayın Allah aşkına nasıl bu kadar kötü kalple bunları düşünebiliyorsunuz? nasıl aklınıza aşkı falan getirebiliyorsunuz bu kadar kolay mı gerçekten ya kardeşinin eşi yaa daha ötesi var mı? Kaldı ki yapılanlarda bence zerre böyle bir şey yok.

Sonuçta yeni doğum yapmış ve zaten anneler günü için kayınvalidene çiçek alacakmışsınız o da orada olduğu için ayıp olur diye alalım demiş bunun sana almamasıyla alakası yok!

Facebookta evet bildirim geliyor doğumgünüyle ilgili ama abarttığınızı düşünüyorum annesiyle fısır fısır konuşuyorlardı diyorsunuz niye o karar versin sadece annesi face kullanmıyordur tabii ki ve doğumgünü olduğunu hatırlatmıştır.

Temizlik mevzusunda da eşin doğru söylemiş sizin mevlidiniz neden o gelip temizlik yapsın onunda bakmak zorunda olduğu bir çocuğu var. Bu istek çok gereksiz olur. Gerekirse eşin yardım eder akşamdan akşama yaparsın evinin işini elti çağırmak neymiş evin temizliğine..

Bunlardan aşk diye bir şey çıkardıysanız biraz zihniyetinizi gözden geçirin bence çünkü bu yafta çok çok ağır bir şey.

Bana da çiçek alabilirdi, ama almadı. Çiçekleri alıp arabaya binerken sana da alalım mı diye sordu sadece. Ben de trip atmak için yok dedim

Eltimin doğum gününde hep hediye alırım ben hatta ona hediye almak için özel günleri beklemem...

Temizlik işine gelince konuşma esnasında eşim neden yapsın ki dediğinde ona ben de hak verdim zaten. Annem de ailesinden böyle gördüğü için, biz bebekken kendi eltisi mevlüt yapacağı zaman onun evini annem temizlediği için öyle söyledi...

ama şu an eltin için önceden yazdıklarınla ters düşüyorsun.

Neden bunu dediniz anlamadım? Eltimi sevmediğimi hiç söylemedim ki... Soğuk biri olması onun düşüncesiz olacağı anlamına da gelmez...

çok saçma bi kıskançlık triplerine girmişsin , kafanda büyütüp büyütüp olay haline getirdiğin için eşin eltin hakkında ne söylerse söylesin sana batacak. bariz bir eltinin ailedeki sevilmesini , eşininde onun size yaptıklarına karşılık vermek istemesini kıskanıyorsun. eltin sana iyiliklerde bulunmuş , senin yapman gerekenleri eşin söyleyince adamı aşık ilan etmişssin pardonda hangi kafayı yaşıyosun ?

Emin ol ben eltimin bana yaptıklarından çok daha fazlasını ona yapıyorum ve yapmışımdır da... Bir yazıyı okuyup insanlar hakkında bu kadar ön yargılı olmanız çok acımasızca... Ben eltime özel günler haricinde de hediye alırım, evine her giderken kendi yaptığım pastalar, börekler hariç başka şeyler de alıp öyle giderim. Bebeğine her zaman bir şeyler alırım. Her desteğe ihtiyacı olduğunda da yanında olurum. Doğum yaptı örneğin. Haberini alır almaz Tuzla'da çalışmama rağmen izin isteyip, arabaya atlayıp gittim. Doğum yaptı diye koca bir uçan balon demeti yaptırdım hoş geldin bebek yazılı, ona da çiçek yaptırdım... Doğumdan sonra her hafta evine gittim bir ihtiyacı var mı diye... bunlar şuan aklıma gelenler. Daha ne yapmalıyım??? Ayağına paspas mı olayım???

Ne bileyim insan kardeşinin eşini otomatikman kendi kardeşi gibi görmeye başlıyor. Eşinizde de durum o şekilde olabilir. Kendi kardeşi gibi seviyordur tabi eltinizden gördüğü İYİ NİYETLİ sevgiye, saygıya karşılıktır bu diye düşünüyorum. Kendi huzurunuz için bu kötü düşüncelerinizi sakın dile getirmeyin derim.

Merhaba arkadaşlar. Eşimle yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz ve öncesinde de 3 yıllık birlikteliğimiz oldu.
Benim problemim şu ki eşim bana göre kardeşinin eşine fazla düşünceli. Yaşadığım olayları sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü bu düşünce benim içimi kemiriyor, bitiriyor...

Geçtiğimiz anneler gününde Eltim yeni doğum yapmıştı. Kayınvalidem de eltimin evindeydi. Eşimin annesine çiçek yaptırmaya gidiyorduk, eşim Sevda'ya da çiçek yaptıralım mı, ne de olsa artık o da anne dedi. Ben de yaptıralım dedim içimdeki öfkeyi bastırarak. Çünkü ben de o sırada hamileydim ve eşim benim ilk anneler günümü kutlamak için herhangi bir şey yapmamış, ben ilk anneler günümü kutlamayacak mısın dediğimde bana istediğim bir şeyi almıştı.

İkinci olayımızda bu olaydan 2 ay sonra şöyle gelişti. Her hafta sonu olduğu gibi eşimin annesine gidiyorduk. Tam asansöre binerken bugün Sevda'nın doğum günüymüş ne yapacağız dedi. Ben de doğum gününü nerden bildiğini sordum, telefona faceden bildiri geldiğini söyledi. O sana doğum gününde hediye aldı bizim de onun doğum gününü kutlamamız gerek dedi. Ben de bakarız dedim. Neyse... Kayınvalidemlere gittiğimizde baktım bu fısır fısır annesiyle konuşuyor. Baktım annesine bugün Sevda'nın doğum günü ne yapacağız diye soruyor. Yok pasta alırız, yok şurdan dönerken hediye de alırız falan filan diyor. Benim cinler yine attı çünkü şu zamana kadar eşim benim doğum günümde hiç bir zaman ailesiyle plan yapmamıştır. Hep başbaşa yemek v.s. yemişizdir. Ailecek hiç kutlamadık, yani öyle süpriz bir doğum günü ayarlamadı hiç. Seni nereye götüreyim diye sorar şuraya gidelim derim ve oraya götürür...

Üçüncü olayımız da şöyle gelişti. Bebek mevlüdü yapmaya karar verdik bebeğime. Biz kayınvalidelere ve sülalesine uzak oturduğumuz için kayınvalidenin evinde yapmaya karar verdik. Ben çalıştığım için evin temizliğine v.s. ancak hafta sonları yardımcı olabildim. Bu mevzu açıldığında annem "Aslında Sevda anne gidip yardım edebilir, sonuçta çok yakın oturuyorlar" dedi. Eşim öfkeli bir şekilde "Neden yardım etsin ki, ben olsam yardım etmem. Onun mevlüdü mü, bizim mevlüdümüz." dedi. Bana da dönerek "Sen ne kadar yardım ettin ki onun mevlüdüne? " dedi ki ben o zaman 36 haftalık hamile ve çalışıyordum. Bunu söylediğimde de yok o geldi senin bebek kurabiyelerine yardım etti doğumda. Doğumdan sonra her geldiğinde birşeyler yapıp getirdi dedi. Yani bana onu savundu.

Bence bir erkek bunlara karışmamalı bile. Yani benim büyüdüğüm, yetiştiğim ortamda öyle en azından. Ayrıca hangi erkek yok yere eşinin kardeşi için kendi karısının kalbini kırar ki? Ne olur bana bir yorumda bulunun. O kadar çaresizim ki... Düşündüğüm şeyi de yakıştıramıyorum eşime ama bu olanlar da normal değil gibi geliyor bana. Sizce eşimin eltime aşık olup olmadığını nasıl anlarım???
Allahhh allaahhh adam ılgınc

öküz altında buzağı aramayı bırakın bence el değil yengesi sonuçta. benim kayınlarımda bana çok ilgilidir anneler gününde falan çiçek alırlar ne var bunu abartarak.bazıları öyledir çevresiyle daha ilgili

Evliliğimizde ters giden şeyler olmasa ve onun beni deliler gibi sevdiğini düşünseydim bunlar batmazdı... Son 3 yıldır cinsellikte problem yaşıyoruz, beni istemiyor mesela... Eskisi gibi beni sevdiğini söylemiyor, en ufak bir tartışmada yatağını ayırıyor...

Anne ve babasını evet.Kardeşini hayır... Eltim de soğuk biridir...

Daha önce cıngar çıkarmama rağmen böyle hala...

Doğum günü olayında k.v.ye eltimin doğum günü olduğunu eşimin söylediğini duyunca yüzü düştü, ama birşey diyemedi...

Bana da çiçek alabilirdi, ama almadı. Çiçekleri alıp arabaya binerken sana da alalım mı diye sordu sadece. Ben de trip atmak için yok dedim

Eltimin doğum gününde hep hediye alırım ben hatta ona hediye almak için özel günleri beklemem...

Temizlik işine gelince konuşma esnasında eşim neden yapsın ki dediğinde ona ben de hak verdim zaten. Annem de ailesinden böyle gördüğü için, biz bebekken kendi eltisi mevlüt yapacağı zaman onun evini annem temizlediği için öyle söyledi...

Neden bunu dediniz anlamadım? Eltimi sevmediğimi hiç söylemedim ki... Soğuk biri olması onun düşüncesiz olacağı anlamına da gelmez...

Emin ol ben eltimin bana yaptıklarından çok daha fazlasını ona yapıyorum ve yapmışımdır da... Bir yazıyı okuyup insanlar hakkında bu kadar ön yargılı olmanız çok acımasızca... Ben eltime özel günler haricinde de hediye alırım, evine her giderken kendi yaptığım pastalar, börekler hariç başka şeyler de alıp öyle giderim. Bebeğine her zaman bir şeyler alırım. Her desteğe ihtiyacı olduğunda da yanında olurum. Doğum yaptı örneğin. Haberini alır almaz Tuzla'da çalışmama rağmen izin isteyip, arabaya atlayıp gittim. Doğum yaptı diye koca bir uçan balon demeti yaptırdım hoş geldin bebek yazılı, ona da çiçek yaptırdım... Doğumdan sonra her hafta evine gittim bir ihtiyacı var mı diye... bunlar şuan aklıma gelenler. Daha ne yapmalıyım??? Ayağına paspas mı olayım???
hayır sevmiyordun demedim.
onu kimse sevmez . herkes beni sever dedin ya onun için söyledim.
kv de onu daha çok sever çünkü onu o beğendi aldı da yazmıştın .
neyse .
yani bu konu üzerine olumlu ne yapılabilir bilmiyorum.
eşine direk söylemişsin değişen bi şey olmamış .
ne yapabilirsin. adam bi şey yok diyor .
boşanmayı mı düşünürsün bu adam eltime aşık diye.
yani yapabileceğin bi şey yok. çünkü ortada bi şey yok kanımca.
sen kendini yiyip bitirme. bırak . kendinle mutlu ol ve kendinle gurur duy , kendine güven . o zaman kimseyi görmezsin.

değer vermiş ve sevıyor demek ki insan olarak bunun dışında zaten ona aşık olsaydı senle 8 senesi geçmiş ya olur mu hiç öyle şey... eğer kızkardesi yoksa o da ilk gelinse kardesı gıbı görüyordur

Sizin doğum gününüzde başbaşa yemeğe çıkmışsınız işte. Biraz abartıyorsunuz gibi geldi.

Ilk mesajinizda asik degildir diye dusundum ve sizden once evlendiyse eltiniz esiniz de aileden goruyordur saygi duyuyordur samimiyeti ordan geliyordur dicektim kiii "ailemden gormuyorum" demesi dusundurdu ve sana mesaj mi verdi acaba,senin dusuncelerinde haklilik payi var ask olabilir mi demek istedi

Ayrica ne olursa olsun ailesinden gorse bile sizden ustun tutamaz Size cicek almiyor gidip yengeye aliyor ne munasebet.Annesi bile bir adim geride olmaliyken ... Merak ettim eltinizin davranislari nasil esinize karsi ?

Konu sahibi lutfen bu denli kustahliga izin vermeyin o adami parcalayin gerekirse ben sinirlendim burda nasil tahammul ediyorsunuz

çok fena azarlardım karşısında aptal olmadığını görsün diye haddini bildirirdim. sinir bozucu bir durum. ona ne kardeşinin kadınının halinden gününden. aşk öyle kolay değil ilgi göze girme çabası vs olabilir. keşke sizin gibi eşinizin kardeşide duyup rahatsız olsa

Son düzenleme:
asık olması için baska seyler yakalamanız lazım mesela sık sık bakısma. birarada bulundugunda cok samimiyet belki dısavurum olark sakalasma ama belki de cok cekingenlik.

sende kaynına aynı şekilde davran bakalım.doğum günü,babalar günü hediyesi,içimden geldi hediyesi gibi.onun sevdiği yemekleri yap davet et yemeğe. eminim eltin de bir süre sonra aynı şeyleri düşünür yada rahatsız olur bu gereksiz ilgiden. eşin de aynı şekilde.bence yap bunu
Bak bunu yap, kavga etmeyeceksen de bunu yap. Ne kadar özel gün varsa hepsi için kaynına organizasyon düzenle. Eşine de aynı onun sana yaptığı gibi ilgisiz davran ve bekle konu açılsın, sonra çat çat yüzüne saydır yaptıklarını.

Back