- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
Verdiğiniz örneklerden aşk çıkarmak için epey
zorlamak gerekir ama bence yine de çıkmaz.
Ki son olayda eşiniz tamamen haklı.
Yakın bile olsalar sizin annenizin
eltin gitsin yardım etsin
demesi doğru değil.
Sizin bebeginizin mevlüdü için elti niye gidip hazırlık yapıyor ki?
Eşiniz sadece bu noktaya değinmek istemiş.
Eşiniz eltiden ne görüyorsa karşılığını veriyor.
Elti doğum gününüzü es geçmemiş, kutlamış. Eşiniz de bunun karşılığı olarak eltinizinki için organizasyon yapmış. Sizinkini başbaşa kutluyormuşsunuz. Aileyi çağırsa ona da kızardınız neden başbaşa olmadık derdiniz muhtemelen. Hayır siz başbaşa kutluyorsunuz diye eltiyi de başbaşa yemeğe mi çıkarsaydı? Ailece program yapmış işte adam.
Diğer konular da hep bu şekilde ilerliyor. Eşiniz karşılık veriyor sadece. Siz biraz kötü niyetlisiniz, normal aile ilişkilerinin altında yanlış şeyler arıyorsunuz.
İşte eltim bana sadece hediye ben de aynı şekilde karşılık verecektim, organizasyon yapmak nedir? Ayrıca benim anneler günümü kutlamayıp ona çiçek yaptırmak nedir?
Eşine helal olsun çok adaletli davranmış ama siz kıskanmışsınız. Eltinix ne yaptıysa karşılığını zamanı gelince eşiniz yapmış. En çok aklıma takılan da senin Bebek mevlüdün için eltin neden gidip temizlik yapacakmıs ki Bebek senin mevlüt senin tut bir temizlikçi yaptır.
Yaa annem eski kafalı tabii. Ben sadece olayı anlattım, hatta orda ben de dedim mevlüt benim o neden temizlik yapsın diye. Ona rağmen bu cevabı... Onu savunmaya kalktı. Zaten eşim mevlüt bizim dediğinde ben de ona hak vermişti sözlü bir şekilde. Uzatması ve sen onun mevlüdünde ne yaptın ki demesi çıldırttı beni...
Aşık olup olmadığını biz anlayamayız. Bakışını gülüşünü görmek lazım.
Ama normal ilgili bir erkek gibi geldi bana.
Sen eltini kıskanıyor olabilir misin?
Mesela aynı ortamdayken benim muhabbetime çok karşılık vermiyor eşim ama eltim muhabbet açtığında karşılık vermeden geçmiyor. Benim dediklerimi çoğu zaman duymuyor bile...
Kusura bakmayın amaaa düşünceniz çok saçmaaa.
Belki eşinize karşı agresif bir tavrınız var eltiniz daha iyimser biridir.bu yüzden kşm neyi ne kadar hakediyırsa öyle davranıyordur .
Ayrıca bu yaptıkları yanlış anlaşılcak şeyler değil.bence eşinize ve ailesine nasıl davrandığınız önemli.bence biraz özeleştiriyapın.tam tersi iseniz de eşinizle bu konuyukonuşabilirsiniz usturuplu bir şekilde
Ben de eşimin ailesine karşı çok düşünceliyimdir. Çalışmama rağmen her özel günde (Aşure günü, bayram v.s.) yardıma giderim eltim gitmemesine rağmen...