• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Verdiğiniz örneklerden aşk çıkarmak için epey
zorlamak gerekir ama bence yine de çıkmaz.
Ki son olayda eşiniz tamamen haklı.
Yakın bile olsalar sizin annenizin
eltin gitsin yardım etsin
demesi doğru değil.
Sizin bebeginizin mevlüdü için elti niye gidip hazırlık yapıyor ki?
Eşiniz sadece bu noktaya değinmek istemiş.
Eşiniz eltiden ne görüyorsa karşılığını veriyor.
Elti doğum gününüzü es geçmemiş, kutlamış. Eşiniz de bunun karşılığı olarak eltinizinki için organizasyon yapmış. Sizinkini başbaşa kutluyormuşsunuz. Aileyi çağırsa ona da kızardınız neden başbaşa olmadık derdiniz muhtemelen. Hayır siz başbaşa kutluyorsunuz diye eltiyi de başbaşa yemeğe mi çıkarsaydı? Ailece program yapmış işte adam.

Diğer konular da hep bu şekilde ilerliyor. Eşiniz karşılık veriyor sadece. Siz biraz kötü niyetlisiniz, normal aile ilişkilerinin altında yanlış şeyler arıyorsunuz.

İşte eltim bana sadece hediye ben de aynı şekilde karşılık verecektim, organizasyon yapmak nedir? Ayrıca benim anneler günümü kutlamayıp ona çiçek yaptırmak nedir?

Eşine helal olsun çok adaletli davranmış ama siz kıskanmışsınız. Eltinix ne yaptıysa karşılığını zamanı gelince eşiniz yapmış. En çok aklıma takılan da senin Bebek mevlüdün için eltin neden gidip temizlik yapacakmıs ki Bebek senin mevlüt senin tut bir temizlikçi yaptır.

Yaa annem eski kafalı tabii. Ben sadece olayı anlattım, hatta orda ben de dedim mevlüt benim o neden temizlik yapsın diye. Ona rağmen bu cevabı... Onu savunmaya kalktı. Zaten eşim mevlüt bizim dediğinde ben de ona hak vermişti sözlü bir şekilde. Uzatması ve sen onun mevlüdünde ne yaptın ki demesi çıldırttı beni...

Aşık olup olmadığını biz anlayamayız. Bakışını gülüşünü görmek lazım.
Ama normal ilgili bir erkek gibi geldi bana.
Sen eltini kıskanıyor olabilir misin?

Mesela aynı ortamdayken benim muhabbetime çok karşılık vermiyor eşim ama eltim muhabbet açtığında karşılık vermeden geçmiyor. Benim dediklerimi çoğu zaman duymuyor bile...

Kusura bakmayın amaaa düşünceniz çok saçmaaa.
Belki eşinize karşı agresif bir tavrınız var eltiniz daha iyimser biridir.bu yüzden kşm neyi ne kadar hakediyırsa öyle davranıyordur .
Ayrıca bu yaptıkları yanlış anlaşılcak şeyler değil.bence eşinize ve ailesine nasıl davrandığınız önemli.bence biraz özeleştiriyapın.tam tersi iseniz de eşinizle bu konuyukonuşabilirsiniz usturuplu bir şekilde

Ben de eşimin ailesine karşı çok düşünceliyimdir. Çalışmama rağmen her özel günde (Aşure günü, bayram v.s.) yardıma giderim eltim gitmemesine rağmen...

aşık diyemeyiz bu tavırlara ama çok itici. aşık mısın falan diye çıkış yapma sakın. haklıyken haksız duruma düşersin.
bu kadar aşırı ilgilenmen rahatsız ediyor beni ona göre davran gibi bir konuşma yapın.

Hadi diyelim ki haklısın, eşin sevdaya aşık. Biz de sana hak verdik, hepimiz aşık olduğunu düşündük. Ne yapacaksın? Planın nedir yani?

Eşimi çok seviyorum. Ama bunu kaldıramam. Benden başkasına aşık olması ya da düşünmesi beni mahveder. Bu sebeple boşanırım ondan... Ama öncelikle öyle olup olmadığını kanıtlamam gerekiyor. Nassıl yapacağım bilmiyorum?

Aşk ne alaka anlayamadım? Kafa dengi buluyordur, size olan yardımlarından dolayı jest yapmak istiyordur ya da kızkardeşi yerine koyuyordur... Bu anlattıklarınızın dışında birşey yoksa, abartıyorsunuz bence...

Eşime sordum neden bu kadar ilgilisin diye. Sen takıntı yapıyorsun dedi. Peki sence neden olabilir diye sordu. Ben de erkek kardeşini çok sevdiği için eltime değer verdiğini ve onu artık kendi ailesinden biri olarak gördüğünü düşündüğümü söyledim. Yok öyle birşey. Ben onu kendi ailemden görmüyorum dedi...

Ayrıca son 3 yıldır cinsel ilişkimizde de problem var. Ben istemeden o beni istemiyor. Oysa ki önceden çok arzuluydu. Ben istemeden o isterdi... Bu anlattığım olaylar da son bir yıl içinde olanlar... Geçmiş yıllarda başka olaylar da var ama çok uzun olmasın diye son bir yılı yazdım...

aşık diyemeyiz bu tavırlara ama çok itici. aşık mısın falan diye çıkış yapma sakın. haklıyken haksız duruma düşersin.
bu kadar aşırı ilgilenmen rahatsız ediyor beni ona göre davran gibi bir konuşma yapın.
3 yıldır bu şekilde zaten. Daha önce konuştum aynen sizin dediğiniz gibi bu olayları ona rağmen yaşadık... :(

Eşimi çok seviyorum. Ama bunu kaldıramam. Benden başkasına aşık olması ya da düşünmesi beni mahveder. Bu sebeple boşanırım ondan... Ama öncelikle öyle olup olmadığını kanıtlamam gerekiyor. Nassıl yapacağım bilmiyorum?

Eşime sordum neden bu kadar ilgilisin diye. Sen takıntı yapıyorsun dedi. Peki sence neden olabilir diye sordu. Ben de erkek kardeşini çok sevdiği için eltime değer verdiğini ve onu artık kendi ailesinden biri olarak gördüğünü düşündüğümü söyledim. Yok öyle birşey. Ben onu kendi ailemden görmüyorum dedi...

Ayrıca son 3 yıldır cinsel ilişkimizde de problem var. Ben istemeden o beni istemiyor. Oysa ki önceden çok arzuluydu. Ben istemeden o isterdi... Bu anlattığım olaylar da son bir yıl içinde olanlar... Geçmiş yıllarda başka olaylar da var ama çok uzun olmasın diye son bir yılı yazdım...
Ooo işin rengi değişti. Kendi ailemden görmüyorum ne demek!!! Senin bacın sayılır deseydiniz.

Bir de cinsel olarak sizi arzulamayinca suphelenmeniz normal. Ama bu konuda dır dir ederseniz ters teper. Elti yüzünden birbirinize girersiniz.

O değil de ben eltinizin yerinde olsam yüzünüze bakmam. Kadın size o kadar ince davranış siz ona karşı hala bakarız havalarındasınız. Bence eşiniz sizin ayıbınızı kapatma derdinde.

Ooo işin rengi değişti. Kendi ailemden görmüyorum ne demek!!! Senin bacın sayılır deseydiniz.

Bir de cinsel olarak sizi arzulamayinca suphelenmeniz normal. Ama bu konuda dır dir ederseniz ters teper. Elti yüzünden birbirinize girersiniz.
Peki sizce nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım?

Aşık demek çok iddaali bu aile ici travmaya bile neden olabilir dillendirme bile.
Sadece izle diğer hepsi tamam da organizasyon planlamasi , size savunma yapmasi bana bile abarti geldi .
Etrafa cok ilgili size ilgisizse birde o yetmemis gibi habire sizi kiyaslayarak övüyorsa altinda bende bit enigi ararim sabirli olun gozlemleyin.

O değil de ben eltinizin yerinde olsam yüzünüze bakmam. Kadın size o kadar ince davranış siz ona karşı hala bakarız havalarındasınız. Bence eşiniz sizin ayıbınızı kapatma derdinde.
Siz benim eltime neler yaptığımı nerden biliyorsunuz ki? Ben ona karşı son derece düşünceliyimdir. Ben rahatsız olduğum olayları anlattım sadece. Ayrıca bakarız kelimesini de eşime sinirlendiğim için kurdum. Ona sadece doğum gününde değil normal zamanlarda da hediye alan birisiyimdir. O sadece doğum günümde alır mesela. O kadarını yapsın. Ona rağmen eşim böyle. Ben düşüncesiz ya da yapılanın altında kalan biri değilim. Tam aksine bana yapılanın çok çok fazlasını yaparım daima...

ya gazlamak istemiyorum ama ben bunu yaşayan birine denk geldim. yengem de yengem diyormuş adam. neyse kız çok kısa süre evli kalmıştı . ama elti ve abi hala evliler. yani hiçbir şey olmamış gibi yaşıyor diğer aile. inş sizin sonunuz öyle olmaz.
ben şeyi merak ettim. eltinin tavırları nasıl?? kv, kaynın falan nasıllar?
onlardan pek bahsetmemişsin.

Back